RESAN BOKAD

Hej kära blogg..

nu är jag lyckligast och mår såå bra. Vi bokade resa i onsdags när Alexander kom hem, så nu blir det grekland på fredag och det ska bli så otroligt härligt. Semestern börjar jag imorgon så nu blir det nog mormor och morfar, sommarstugan, och massa mys hemma hos familjen i veckan tills alexander kommer hem. Då blir det packa och resa. Ser fram emot dessa veckor otroligt mycket!

en resa

just nu bubblar det i hela mig, när alexander kommer hem imorgon eller på torsdag så blir det att boka resa och förhoppningsvis åka nästa vecka. Ska bli såååå skönt att få njuta av semester och komma hem ifrån, slippa allt med leta lägenhet leta jobb, jobba där man är och bara vara vi två och njuta av varandras sällskap och sol och bad. Bara längtar sååå mycket tills han är hemma och vi kan boka. för övrigt så rullar livet på bättre nu, lite mer energi i kroppen och jag börjar piggna till liv igen efter en tids dvala. Skönt att höra av vänner att jag ser ut att må bättre nu.. Nu är det bara att ladda för resa och hösten som kommer för det kommer ju bara bli hur underbart som helst!
Lycklig

Underbara veckor

Jag har nog inte längre så mycket tid till att skriva här. Alexander har varit hemma i två veckor och då sätter jag inte mig vid datorn och skriver blogg utan är med honom. Men nu har han åkt så nu lägger jag ner mig lite här igen. Har haft underbara veckor med bilturer till karlskoga, degerfors, karlstad, stugan, örebro, fjugesta och massa mer. Vi åker hit och dit och kollar på möbler och bara njuter av att snart ska vi få vårat eget. Idag var det extra mysigt, vaknade till liv och åkte till hans föräldrar och städade lite sedan grillningen igår och sedan så satte vi os i bilen och han sa "du behöver förnya dig lite, då slänger mer skor än vad du köper" och det är ju inte så konstigt eftersom att jag inte har så mycket pengar. Men han körde till marieberg och handlade tre par tjusiga skor åt mig så nu slipper jag gå runt i skor som är i stort ett i delar. En helmysig dag med shopping och en extremt god mat buffé så maten stod upp i halsen. Han är bara för underbar det där grabben. Nu sitter jag och roar mig med att lägga ut massa grejer på tradera för att få in lite slantar och denna veckan hoppas jag på att få bilen såld. Sen blir det längre fram en weekend i gbg om två veckor, och nya möbler när vi flyttar. En vecka kvar på jobbet och sen SEMESTER!