vilken frisyr

det är min stora fråga hur jag ska klippa mig.. annars så har dagen varit okay eller ja, iallafall kvällen. Fick lite energi i kroppen så har varit till julia och ätit 3 potatisar 2 limpmackor och lite godis.. de e inte dålig de och halsen börjar må bättre. Är sjukskriven resten av veckan p.g.a. att jag inte borde ta några små sackars kunder när man har halsfluss. helt okay för mig. Men nu till vilken frisyr ja ska ha här kommer lite olika förslag funderar lite på denna frisyren,

cool men kanske lite väl kort lr?



några år sedan men det är för kort nu tror jag



kanske sådan fast lite kortare


aja något blir det ju i alla fall =)

sjuk

sov inte mycket inatt. Halsen värkte och febern kokade i mig. Ändå lyckas jag ta mig till jobbet för på vårat jobb får man ju inte vara sjuk. Vid ett gav jag upp ringde sjukhuset och var till en läkare. Öroninflamation halsfluss och 39 graders feber var resultatet. så nu blir man hemma några dagar och ska bara samla krafter. Har sovit i soffan och svettsats som en gris, orkade diska en tallrik och steka en hamburgare som jag faktiskt fick i mig annars är det mest isbitar som smakar bäst. Hatar att va sjuk men läkaren sa att jag borde känna skillnad redan imorgon så har väl en mysig natt framför mig med inte allt för mycket sömn skulle jag tro.

måste vila lite nu

bil tvätt och hysteri

då har man precis tvättat bilen för andra dagen i rad, fåglarna måste verkligen se vilka bilar som e nytvättade och den flyga över och skita ner. Piss på er. Haft en pissdag på jobbet också, jag och nina har slagit vad om vem som hittar ett nytt jobb snabbast för där kan vi inte vara kvar, så är det bara nu. Så om någon har något roligt jobb, ge mig!

Annars har inte dagen haft så mycket att erbjuda, tog mig en lunch med emma som jag inte sett sen i vintras och pratade lite, mysigt mysigt. Sen har jag pusslat med julia och haft det gött.
Har även upptäckt en ny knöl vid halsen lagomt kul. Får ringa sjukan imorgon igen och försöka få någon ordning på detta. Kanske är det så att jag är allergisk mot blommor trots allt.

Men nu är det kvällen, är dränkt i bil schampo så blir till att ta en dusch och sedan hoppa i säng. Hoppas dagen imorgon går fort för sen är man ju ledig på onsdag lovley lovley


öl i håret

nu har jag denna soliga och varma dag suttit hela dagen vid datorn och letat efter fakta om det är bra med öl i håret. Har hittat både det ena och det andra men inget riktigt bra resultat. Vissa anser att om man dricker öl för man i sig massa B-vitaminer och det gör att håret blir bättre och starkare. Andra anser att de tvättat håret med öl och att det då har luktat gammal fylla om dem men håret har blivit tjockare men risigare. Så ja frutte, ja vet inte riktigt om jag blev klockare på detta men du hade en poäng med det du sa! Jag föredrar nog själv att dricka ölen istället för att hälla den i håret hehe.

Nu ser jag på fotboll och äter jordgubbar. Försöker även lägga någon pusselbit här och där, julia och jag startade ett 1000 bitars pussel igår som borde bli klart snart tycker jag

tillbaka till fotbollen

Midsommardagen

Då har man vaknat till liv denna dagen med efter en kanon tervlig midsommar. Gott och dricka trevligt folk och solen som sken. Mitt horoskop löd att jag inte levde efter mina känslor och att jag skulle träffa en bekant på kvällen och reda ut detta. Det gjorde jag. Skönt att få prata av sig och säga det man ville så man nu kan släppa det. Hade även en diskussion med frutte om öl är bra för håret så ska leta info om det och sedan lovade jag att ägna ett blogginlägg på detta. Dagen idag har bestått av bad i Teds nya fina pool, tvättat bilen myst med tjejerna hos Alexandra som fyller år imorgon och sedan tvätt. Julia har även varit världens snällaste och putsat mina fönster då jag sitter här och slöar och skriver.

Nu ska vi fortsätta och se på film och mysa här och vänta på att min tvätt blir klar frammåt halv ett.

Tack för igår kära vänner


Midsommar

idag är det midsommar och jobbandet är klart! käkade lite och gjorde midsommarkransar till mi och julia, sp nu ska vi bli så fina så. Snart kommer de och hämtar mig och då börjar kalasandet!

hoppas ni alla där ute får en trevlig och solig midsommar

kram

hej å hå

vilken pissdag. någon som har ett roligt jobb till mig eller? vill inte prata med någon mer idag, inte hälsa på någon mer och inte le åt någon mer. Vill bara sitta här och hålla min käft.
Tur att de bara är 4 timmar på jobbet imorgon som gäller och sedan helg. Ska bli riktigt skönt, med mys och kalas imorgon hos Ted!

Nu är det fotboll på tv:n

bye

...

om man är singel, då har man ju inge liv, och då kan man ju jobba jämt, eller hur är det med det där?

solig dag

ännu en solig dag =) jobbet ska vi inte prata om det är som det är. kom precis hem från karlstad och från samuel som fyllde år idag. Jättemysigt att träffa tjocka släkten och njuta i solen en stund. Insåg på vägen hem att det är verkligen dags att tvätta bilen, då jag inte ser bilen som ligger bakom för att rutan e så grå men men det får bli ett projekt till helgen.

En hel dag kvar och sedan några timmar på fredag sen är det Midsommar! Ska bli så skönt att va ledig några dagar och bara njuta, får även hoppas att solen är framme under helgen med.

Snart kommer nog Sophie hit och ska sova hos mig var det tänkt. Behöver båda två prata av oss lite och då är det skönt att ligga i sängen och bara tjöta om allt som behövs. Ska fixa lite te och gott så vi får det lite mysigt här.

Min vänner är värda mer än guld

Fotboll på tv byebye

ordning och reda

nu så har min söstaste vän Julia hjälpt mig med att få lite ordning och reda på min sida. Tycker själv att den blev kanon! Tack stumpan.
Dagen har gått, dagen var seg, men nu är det redan kväll. Konstigt det där.

Har funderat lite de senaste dagarna vad jag ska försöka ha som tema på bloggen denna gången. Förra bloggen bestod mest av tankar, funderingar och allt möjligt. Är ju en de som snurrar i huvudet på en och istället för att tjata ut vännerna med snacket kan man ju alltid skriva ner det här, så får de som vill läsa.

Har den senaste tiden, det senaste halvåret mått riktigt riktigt bra. Har nog aldrig känt mig så trygg och säker i mig själv som jag gör nu. Under uppväxten och barndomen var jag en person som inte visste vem jag skulle bli eller vem jag var, mådde inte bra psykiskt och visste inte hur jag skulle ta mig ur det. Nu 22 år gammal så är det som om allt har fallit på plats. Jag är och försöker vara bara jag och ingen annan och jag känner mig trygg i det. Jag har alla underbara älskade vänner runt om mig som jag vill ha och jag lever det liv jag vill leva.

Har även på sista tiden funderat mycket på hur vuxna utbildade pedagogiska lärare, kuratorer, skolsköterskor bara kan skita i och köra över ett barn som på alla plan mår dåligt och som visar att det mår dåligt. Känner både frustration och besvikelse över vad man fick gå igenom själv på skolan utan hjälp. Man fick det stöd och den hjälp man behövde hemmifrån, men säger en lärare att det inte är något och att allt är bra vem ska man då lyssna på? Att man senare, äldre och mer välmående pratar med en av de lärare man haft och den uttrycker sig efter att man berättat sin historia "vi förstod att det va så med dig, det liksom märktes". Vad säger man då? ah men va bra att ni förstod det, Men varför i helvete gjorde ni inget då??? men men jag är glad att jag kom ur den där cirkeln själv och att jag idag mår bra och lever.

Om jag inte hade gått igenom det jag gjort hade jag inte varit den jag är idag, och så sett är jag glad för den skoltid jag fick. Även om det hade varit skönt att någon gång någon kväll få somna utan tårar i ögonen.



Familj, Vänner, Musik <3

nu får det nog vara bra för idag

Sov gott

Måndag

Härlig måndag!

Började med att vakna utvilad efter att ha sovit 6 timmar, kan inte bli bättre. Såg fotbollen igår och sen var jag bara tvungen att de Luftslottet som sprängdes, som jag ännu inte hade sett. Sjukt bra. Funkade bra på jobbet idag med kunder och mycket att pyssla med inför midsommar =) sen var jag iväg och solade en sväng och efter det en springtur på A9, och jag har aldrig i hela mitt liv sprungit så långt på så kort tid. Är riktigt stolt nu, kommer somna med ett leende på läpparna ikväll igen. Mår super duper. Nu blir det pressad potatis och fläskfilé till kvällsmat. En kan ju inte va nyttig hela tiden

byebye

nystart!

Dags att dra igång med bloggandet igen.

Söndagen är snart förbi, mycke fotboll har det blivit och massa lagad god mat som jag kan se fram emot i mina matlådor till veckan. Lasagne, fläskfile, köttfärssås och andra godsaker. Ser fram emot en rolig vecka på jobbet då vi ska sälja gärnet nu när chefen e på semester. Sen är det ju Midsommar på fredag =) jobbar fram till ett och sedan blir det mys med massa goa vänner. Ser verkligen fram emot detta. Ska även då ha på mig min nyinköpta klänning från Rhodos om vädret är någorlunda okay.

Nu ser det kört ut för Svennis i fotbollen, ska väl försöka orka plocka i ordning lite här hemma och sedan somna gott!