mina smultron

kom precis hem från en helkväll med Julia, Sofia, Sophie, Lina, Linnea och Janina. dessa tjejer dessa vänner dessa älsklingar. Vi har skratta och gråtit och bara pratat om allt. Alla har sitt även om de skapar skratt eller tårar så har vi verkligen delat ikväll och det är så härligt med mina tjejer.

mycket dras upp inombords på en och jag har en förmåga att bli tystare än vanligt för att tankarna snurrar på mig.
det som är mest underbart att känna är att jag är så glad och lycklig just nu. jag kan inte önska mig något mer och det är väldigt overkligt för mig att förstå att ja kan känna så.
Mina vänner är de bästa och underbaraste som finns. Om en månad idag flyttar jag och Julia till en kanon fin lägenhet där vi kan ha efterfest varje helg med alla våra vänner. Jag har kommit igång med gymet och var där tredje gången idag på den här veckan. Ryggen känns mycket bättre även om den inte är bra så är det inte lika mycket värk hela tiden.

Listan kan bli lång på allt som är så bra

Ska ta en sväng på pianot nu och bara njuta

Tack och Godnatt


julia min julia

ja vad ska man säga haha. hon är rolig den tjejen.

idag vaknade jag vid 13 en till natt med sömn över 13 timmar. men jisses vad jag skrattade när jag vaknade när jag kom ihåg vad jag hade drömt. jag hade då trasslat till det mesta.

handlade lite mat på maxi och bakade lite kakor som ja ska ha med till linnea ikväll. När Julia slutat på praktiken drog vi till gymmet och slet som djur.

nu vilas det i soffan och sen blir de mys med tjejerna

ha de gött


bakning och karlstad

även inatt blev en lång natt och äntligen börjar ja känna att de släpper i axlarna på mig. tog frukost tillsammans med Linnea som tittade förbi sen tog jag tag i bakningen, bakade 2 sorters kakor som jag tog med hem till mamma. åkte till karlstad med thomsen och kikade runt lite och käkade mat, sen en sväng hem till mig på en kopp kaffe. gasade hem och direkt till gymmet. riktigt najs de där, blir ett besök imorgon också.

nu blir det vila dusch och piano

längtar sååå tills jag får varmvatten i min nya lägenhet

inbjudning

idag vaknade jag klockan tolv efter nästan 13 timmars sömn. skönt att sova så kroppen läker lite på mig. ryggen gör ont så det är tur att jag har lite antibiotika att stoppa i mig. julia slutade tidigt så vi har gjort klart alla inbjudningar till bröllopet tänkte jag skriva men nyår menar jag ju. och efter det så tog vi oss en biltur på över 2 timmar och delade ut dessa. förvånansvärt vad alla som är arbetslösa blir glada när man kommer och hälsar på och tjötar några minuter. trevligt trevligt de där. sen skulle jag hem och vila men då fick julia pannkaksgäster så då fick jag rulla till henne igen och steka pannkakor.. vackra blåa pannkakor mums mums va de. började se smala sussi men längtade hem till mina starka panodil för ryggen.
så nu sitter jag och spelar piano och njuter.

en kopp te

ett dåligt program på tv

en varm säng att senare lägga sig i

skönt skönt


vi var lata idag och skippade gymmet men imorgon bär det av igen. nu sjuttsingen ska de bli ändrig, även om jag bara kan köra i stort sett ben och mage så är det alltid något. aramar och axlar får vänta lite tills de är hela igen.






PIANO

DEN här helgen har ju varit mer än bra. även om besvikelsen över mastmagasinet är enorm så har man ju fått så många goa vänner som man kan umgås med istället. förfest hos julia som även blev fest och efterfest i lördags. pizzamys igår och till mina päron i karlstad.

och idag mina vänner köpte jag mig ett elpiano. har spelat massor, har även varit till gymmet med julia och träningsverken som jag kände i mina lår och rumpa efter helgens bravader känndes extremt mycket på löparbandet men gött va de.

nu ska ja torka håret klä på mig hämta julia och sen till Linnea och mysa och ha de gott ikväll

livet på en pinne, de lever ja de

show och mat

idag är det lördag, och jag har legat på soffan mest hela dagen för att försöka vila mig i form inför kvällen. Min kropp är inte som den brukar med ont i ryggen och inflamerade axlar. så nu får man planera in mycket vila om dagarna.

ikväll ska vi på One Night Stand med Jocke Bergqvist och de ska bli KUUULL. Sen blir de Mastis och glida runt och tjöta med folk =) alltid lika kul och känner mig taggad nu efter flera timmars vila. Ska upp till julias pappa på lite mat innnan.



gårdagens bullbak med Mia och Lowa



världens sötaste Lowa

fredag

idag är det fredag och min rygg har inte alls varit kul. men som tur är så hjälper värktabletterna bra. nu sitter jag hos julia och tar mig en kall öl. har bakat bullar med mia och lowa idag och sen har jag mest vilat.
nu blir de snart Idol och senare The Pub

inflamerad axel

har idag varit till tant doktor och fått konstaterat att min axel är väldigt inflamerad. slutade med att jag fick två starka medusiner och sjukskriven imorgon och nästa vecka. känns konstigt att va sjukskriven för första gången men samtidigt så är det väl det enda rätta nu om jag ska få bli bra, innan inflamationen sprider sig vidare.

annars så har jag mest vilat, och tagit det lugnt. varit med julia nu ikväll och pysslat lite. så nu är mitt kök fylllt av pyssel igen.

imorgon blir det vila och lite bullbak med Mia och Prinsessan det ska bli väldigt mysigt.

ha de så gott

min rygg

värsta dagen i hela mitt liv, min rygg är totalpaj, klarade ändå hela dagen på jobbet med blir hemma imorgon. ser ut som om ja har världens störta axelmuskler men bara på vänster sida.

tröst pizza cola och godis ikväll på spikmattan

orkar inte ha ont längre

bajs

framtand och kläder

åkte till karlstad igår efter jobbet och umgicks med familjen och julia. var till tandläkaren tidigt imorse och det är bland det värsta jag vet. skulle äntligen få en hel framtand, även om det inte är någe farligt så rinner tårarna och kroppen är som en pinne. tio minuter över tusen kronor fattigare så hade jag en fin HEL framtand. köpte med fika hem till mig och mamma och sedan tog vi en tur till stan. köpte tre par skor en stickad tröja, fina kort till nyårsinbjudningarna. lunchade med mamma och pappa och sen gick vi och kollade på ett elpiano som jag reserverade till nästa vecka. weieie äntligen ska jag köpa mig ett piano.

åkte hem och då väntade ett stort paket från ellos, klänningar tröjor jeans. känndes toppen efter tandläkaren imorse som skrämmer livet ur mig varje gång och tar nästan alla mina pengar.

fika med Mia och Lowa, promenad med julia och alexandra. Lucas ville INTE ligga i vagnen så julia och jag turades om och bar honom tills han somnade hos mig. lilla sötnosen.

nu ska jag mysa i soffan och försöka få upp värmen i kroppen med lite te och filtar. frusen efter promenaden.

nöjd med alla mina köp under dagen och allt bebis mys


skön trevlig rolig helg

så nu sitter jag här i soffan igen och har ätit min vanliga söndagsmiddag som består av nybakade baguetter med kycklingröra och grönsaker. mm de e alltid lika smaskigt. jobbade igår på dagen, sen hämtade ja upp elin och julia och vi åkte runt och kollade lite i butiker och käkade lite mat och sen gick vi igenom allas garderober inför kvällens utgång. svårt de där med kläder, men väldigt skönt att vi alla har ungefär samma storlek på dem. var hos lina och björn igårkväll i deras nya lägenhet mys pys med tjejerna och yoga på golvet. börjar tro att det är därför som jag är lite öm och har lite ont på märkliga ställen som jag aldrig annars har ont i haha. mastis senare på kvällen och de va riktigt kul med massa roliga människor.
kul att gå ut nu i krhamn när man har börja lärt känna massa trevligt fölk.
idag har jag mest myst runt och bara mått gott. tvättat bilen åkt lite ner cabbat. måste ju passa på nu innan vintern kommer. handlat mat, lagat massa matlådor och städat. sen tog jag och julia en långpromenix riktigt gött.

först idag så insåg ja att det här med val kan vara extremt viktigt för många människor. när jag cyklade hem från julia var det en gammal tant som jag cyklade förbi och hon skrek efter mig "du har väl röstat" haha fick mig ett gott skratt och skrek JA tillbaka.

så ikväll blir de lite te, valvaka, ensam mamma söker och bara sitta och må gott. jobb imorgon och sen till karlstad på kvällen för att sen gå upp på tisdag för att få min dom av tandläkaren och förhoppningsvis få en hel framtand.

ha de så gott, livet är på topp



waka waka

lite energi i kroppen

även om ja inte vaknade av mitt alarm kvart i sju som jag hade ställt utan vaknade först kvart i åtta som vanligt så har jag varit pigg idag. hade ju tänkt att komma upp och gå ut och gå för att väcka kroppen till liv, för känns som om den inte riktigt är vaken. men idag har de varit okay på jobbet och kvällen har varit mer än bra. tog mig en lååång promenad sen laga pannkakor och sen shoppa loss lite på ellos.. 2 år sedan sist så då tyckte ja att de kunde passa bra. nu när jag kommer bli lite rik för en stund när jag säljer min lägenhet. jag längtar sååå tills vi ska flytta. och det ska bli såå underbart att få ett piano igen, tänker på de varje dag. är man musikberoende så är man. ska ta tag i gitarren också och bli lite bättre tänkte ja, alltid kul och kunna spela lite.

imorgon är det fredag!!!! lovley. antagligen mat med tjejerna på kvällen och en öl eller två, sen blir de jobb på lördag. lagom kul men de e ju bara 4-5 timmar sen är det helg även för mig när klockan slår 14:00. och jag känner på mig att det här kommer bli en kanon helg, kroppen har tydligen börjat vakna till liv och energi finns. helt underbart när man känner det.



idag träffade jag en vän som jag inte har känt allt för länge. personen i fråga, frågade mig om jag aldrig har en dålig dag, eftersom att jag jämt är glad och alltid full av energi. jag tror att det var det som gav mig energi och när jag hörde de så blev jag alldeles varm. för det är så jag vill att folk ska se mig nu för tiden. glad och full av energi. även om man inte alltid är på topp så funkar det ändå.

alltid när jag träffar människor som kände mig innan jag flyttade till krhamn så går jag omedvetet in i en försvarsställning. jag vill försvara att jag mår bra nu och det blir inte alltid så bra. jag kan nog uppfattas som väldigt disträ och översittande och sådan vill jag inte vara men sådan blir jag.
jag vill oftast bevisa att mitt liv löste sig. det är absolut inte så att jag vill klanka ner på någon annan eller få någon annan att känna sig sämre eller mindre än mig, men jag har en tendes att bli sådan när jag träffar människor och gamla vänner från förr.

helt enkelt så vet jag vem jag är nu och jag stormtrivs. mina vänner här i krhamn ser mig och låter mig va den jag är. det är helt underbart, ingen som försöker ändra på mig eller påpekar att jag gör fel, är fel, tänker fel. tips och råd får man för att de bryr sig om mig inte för att de ska tillrättavisa mig. det är så dyrbart och så underbart. ni betyder mest och ni vet vilka ni är mina små smulor.



nu ska jag fortsätta ladda här på min spikmatta inför helgen som komma skall

skepp och hojj



dum spiro spero

så länge jag andas hoppas jag

ryggont och långpromenad

idag har arbetet gått riktigt segt. svårt att hitta energi. väl hemma så blev det långpromenad med julia och thomsen, myspys och traska runt och bara snacka skit. sen blev de vila på spikmattan som är min bästa vän just nu. den enda som kan ta bort min ryggvärk för en lite stund. massa koppar te och ska försöka ställa klockan på 7 imorgon och gå ut på promenad, de mår nog min rygg bra utav.

skönt att man har en flytt att se fram emot den här hösten. annars så hade den nog blivit väldigt låååång. känns skönt att ha något att se fram emot.

jag mår bra med min kopp te och min filt =) ladda inför jobb imorgon


håret blev långt

idag har jag varit ledig och myst runt. började hos mia och lowa, den ungen e som sagt bara föööör söt. man blir lite bebissjuk när man umgås så mycket med så söta barn. sen va ja till frisören för nu har det blivit höst och då kommer de långa håret tillbaka. så nu e ja höstfin i håret igen. tog en lite biltur med mia och sen hämtade vi upp julia och träffade linnea och sofia på träslottet. köpte go mat och placerade oss i soffan framför idol. ja blir så fruktansvärt sugen på köpa ett elpiano. så de blir det för pengarna jag får för lägenheten. fick nöja mig med gitarren så har spelat och sjungit vackert för grannarna nu.

en kopp te och lite mer gitarr och tv så blir den här kvällen på topp den med =)


ledig, verkligen ledig dag imorgon

jobbat idag, jag och nina var nog lika sega och inte nog med det så va kaffefiltret slut. så första koppen kaffe fick vi vid halv fyra. väl hemma så tog jag en promenad och sen solade jag lite. vek massa tvätt och rensade garberoben och lagade mat. nu har ja slöat i soffan på spikmattan och glott på tv. ska lägga mig tidigt så att min lediga dag blir lååång. ska iväg och sätta i löshåret igen, ska bli riktigt gött faktiskt har längtat efter det. annars så ska ja bara mysa runt. hoppas på att få mysa lite med mia och lowa om de har tid också.

annars rullar livet på bra. har börjat små packa lite. ska bli sååå kul att få flytta och få ordning i den nya lägenheten, dock är det ju ett tag kvar.


super helg

har haft en kanon helg. jobbade på fredagen och sen gasade jag hem direkt till kd. tillbringade kvällen hos grabbarna sjöquist och spelade in filmen till våra föräldrar. lördagen blev de stor kalas för mina föräldrar och 3 till. 220 personen njöt av kalaset och de va så otroligt kul att träffa så mycke roligt folk släkt och vänner. julia och jag åkte hem inatt till kristinehamn. idag har jag packat lite, så kul att börja lite smått. storhandlat mat, tittat på idol och tvättat. nu väntar potatisgratäng och bingolotto


LÄGENHETEN SÅLD

jisses inte ens ett dygn ute på blocket så försvann den. känns kanon bra. riktigt riktigt kul, så nu är det bara att börja små packa lite så man inte behöver packa allt i sista stund. skrev även på kontrakt på nya lägenheten igår, så nu är det bara julias lägenhet som ska säljas.

bra dag på jobbet som gick fort, sen gasa fort hem och städa och visa lägenheten, packat inför helgen i karlstad och nu ligger jag nyduschad på spikmattan och glor på tv =)

ska bli så sjukt kul att flytta. kommer nu kunna betala tillbaka lånet till pappa på 25 000 och köpa mig ett vettigt elpiano och lite pengar till sparkontot. så allt bara löser sig nu.

imorgon bär det av till karlstad direkt efter jobbet och ladda inför stor kalas på lördag, ska bli skitkul

ladda ladda mysa mysa

kiropraktor

idag har jag jobbat, sen åkte ja till kiropraktorn som min chef hade fixat åt mig och han knäckte rätt 7 ryggkotor som låg fel, så nu kan jag stå rak i ryggen utan att spänna en massa muskler i onödan. lite öm, men ligger raklång på spikmattan i soffan nu så kommer jag vara som en ny människa imorgon. annars så ligger min kära lägenhet ute på blocket nu, blir spännande och se hur det kommer att gå.

mys med astin och julia sen framför idol. sen en promenad till elin och hämtat en klänning som ja ska ha på lördag då mamma och pappa ska ha sitt kala. och nu är äntligen presenten klar också och de blev sååååå bra =) riktigt nöjd.

nu ska ja vila lite till här på mattan och sen blir de sängen

byebye



sovrummet



vardagsrummet


ledig mysdag

idag har jag mest bara myst runt. började med att plocka lite här hemma och sen en sväng på stan, var in till expert och klagade över min telefon och fick svaret att gå hem och själv installera en ny mjukvara i mobilen och de funkade kanon. så nu har jag den vanliga mobilen igen.
var iväg på massage som va så underbart skönt. hon fick verkligen loss de mesta knutarna jag hade och axlarna sjönk på en gång. så nu mår jag riktigt mycket bättre. imorgon väntas även kiropraktor så nu borde de verkligen bli ordning på ryggen.

sen iväg på storfika hos mia johan och Lowa. åh ja älskar verkligen den ungen hon e så underbart mysig så de finns inte. och hon börjar bli så stor tösabiten.

åkte hem och plockade ordning massor i lägenheten så fick lite kort på köket sovrummet och badrummet. så imorgon blir de väl att plocka ordning på vardagsrummet och hallen så alla rum kommer upp på blocket. känns både lite tråkigt men ändå mest kul. den är så fin den nya lägenheten och det kommer bli så bra så de finns inte. har rensat och slängt över 9 soppåsar med massa skit som man samlar på sig. verkligen dags att börja rensa bort nu så det inte blir allt för mycket skit att flytta på.

så den som inte har så mycket att göra runt 1 nov får ju gärna hjälpa till och flytta och flyttstäda min lägenhet. julia och jag funderar på att säga som så att de som hjälper till med flytten får gratis öl på inflyttningfesten, men vi ska diskutera det lite närmare och komma på något bra

kvällen bjöd lite flytt lass för astin, sen en snabbis till alexandra och tim och kollade på lilla lucas som låg och sov så sött och sen pizza och idol.

lovley day och livet leker


sambo

har idag varit och kollat på två lägenheter. den första var stor och rolig planlösning med jävligt sunkig. sen andra va en takvåning som jag och julia bestämde oss för. dså nu ska julia och jag bli sambo den 1 november. kommer sakna min lägenhter grymt mycket men nu är det något nytt och de e alltid kul =) fällde till och med en tår nu när jag kom innanför dörren här hemma men så är ju ja när de gäller separationer. jobbigt jobbigt men sen blir de bra.

så den som är intresserad av att köpa en lägenhet får ju gärna höra av sig =)

nu ska ja vila ryggen lite igen och fundera på livet. ta en kopp te och mysa

skit rygg

gick upp och gick till jobbet idag. pallade fram till lunch men sen fick jag ge upp, känns som om ryggen ska gå av. har vilat några timmar på spikmattan nu och det känns lite bättre. ska på massage imorgon och sen till kiropraktor på onsdag så hoppas jag ryggen mår bättre sen. ikväll åker jag till karlstad och innnan det ska julia och jag kolla på lägenheter, ska bli spännade och se hur de ser ut.

sitter just nu och ser på pang i bygget, så sjukt bra haha. imorgon är jag ledig så då blir det väl tll att tvätta om det finns några tider och sen bara ta det lugnt och vila ryggen.

en kopp kaffi får det bli nu

för övrigt

så är göteborgare väldigt lättlurade =) lurade i minst tre pers att min far är magnus samuelsson, visade till och med bild på pappa och de trodde på mig.. förklarade för dem att de är bäst att passa sig och att ja inte är en brud att leka med haha


pappi

gbg

hemkommen frpn gbg och bortkomnnen känns de som. trött och har så ont i ryggen så ja vill grina men sjukt kul har vi haft. shoppade hela dagen igår sen en timmes sömn. god oxfilé på restaurang och sen utgång. massa dans massa folk. min mobil började sakta men säkert bli väldigt konstig och när vi var på väg hem inatt la den av totalt. så idag köpte ja mig en ny för 200 spänn. hur bra som helst. vissa nummer finns kvar andra är borta men så är det med de.

nu har jag handlat käkat tankat och lagat mat så nu blir de irene huss och spikmattan resten av kvällen. en eller två koppar te glider nog ner också




tre vackra brudar i samma säng, man sov gott inatt

Nu är vi från landet i Gbg. Sofia blir f...

Nu är vi från landet i Gbg. Sofia blir förvånad varje gång hon tittar på mobilen för att hon har full täckning. Man blir inte insläppt på clubbarna i låga skor. Och alla expediter säger ''va'' varje gång Man öppnar käften. Nu blir det snart fin middag och sen ut och parta till klockan fem skål och hej


god kväll bloggen

nu är det öl och party hos mig <=>)

astin hälsar till er alla

ordspråk

ordspråket
livet är en dans på rosor, kommer alltid ge mig kalla kårar

"livet är en dans på rosor eller hur louise, nästa gång är det inte bara ett brev"

jag ser pappret framför mig men förstår ändå inte att det är jag som gått igenom detta

popcorn

8:an ilandaskolan och skåp nummer 52. en helt vanlig dag i september, rasten var sjut och vi skulle på NO lektion med daniel. Öppnar skåpet för att hämta böckerna och där ligger ett brev. blev glad till en början, inte så ofta jag fick bra sådär spontant. "du kommer dö i förtid på grund av mig" stod det i brevet.

i början av åttan hade jag börjat och må bättre. livet känndes okay och det var en stor skillnad och en väldigt stor förändring i mig. jag kännde att de va okay att leva. innan dess hade jag mest sökt situationer där livet kunde ta slut.

brevet blev polisanmält och jag hamnade hos rektorn och skulle säga vilken jag trodde som hade skrivit de. jaha jag som hade kännt mig hatad av de flesta i 9 års tid. jätte lätt uppgift. samtidigt sdom jag absolut inte ville anklaga någon så va de totalt omöjligt. rektor och lärare kom fram till att det antagligen bara var någon som hade haft lite "roligt" och tryck in brevet i ett skåp bara, som de inte visste vem som hade. tre månader till gick ett nytt brev. "livet är en dans på rosor eller hur louise?". denna gången var det riktat till mig och de va inte ett skämt längre. hotet polisanmäldes inte heller denna gången var de skolans papper eller något fingeravtryck på brevet. någon har alltså suttit hemma skrivit ut ett brev tagit det med vantar eller liknande till skolan för att stoppa de i mitt skåp.

jag sjönk som en sten igen. min mentor skickade mig till kuratorn som  sa till mig, det första hon gjorde "du skrev dem till dig själv va? ett rop på hjälp ellr hur" om jag inte var på botten innan så var jag det då. några månader ytterligare gick och de kom ett nytt brev och ett nytt brev och ett nytt brev.. tillslut borrade foppa (vaktmästaren) in en metall list i mitt skåp så att inget mer kom in.

ännu ett tufft år blev det. fick inte reda på och kommer nog aldrig få reda på vem idioten var som fick mig att må så dåligt igen.

tragiskt handlande än en gång av kurator som jag vägrade gå flera gånger till.

ännu en dag

ännu en dag då ryggen är paj, kom ut på en promenad med elin i alla fall, men nu blir det soffa film och mys resten av kvällen. Underbart när de börjar bli lite mörk ute så man får mysa hemma =)

idag kommer astin hem, imorgon blir de party, på lördag och söndag blir det gbg, nu finns de mycket att se fram emot tjoho


dobidobido

idag har varit en tung dag, mycket på jobbet att grejja med. ap ont i ryggen så har inte haft någon matlust, inte käkat någon lunch men fick i mig en baguette nu när jag kom hem i alla fall. det får bli en lugn kväll helt enkelt men någon film i soffan för ryggen orkar inte mer idag.


Min rygg är paj idag.. Blir hem och ligga...

Min rygg är paj idag.. Blir hem och ligga på spikmattan ikväll.. Helt förstörd.. Känns ännu bättre att jag även i eftermiddag ska bära ner ett ton krukor i källaren.. Sitter på lunchen och laddar för det nu