Seg på att skriva

Det går lång tid mellan inläggen men så kan det vara.. Livet rullar på i rask takt. Jobbar nu 100% så inte mycket tid till övers.. Snart är det helg och då ska ja och Alexander bara mysa.. Sista helgen utan några planer, sen är det fullt ös varje helg fram till midsommar!


Påsken

Så var den här efterlängtade ledigheten redan förbi.. Alexander sitter i bilen till Norge och här ligger ja och slöar vid tv:n... Har myst i hans stuga med god mat och trevligt sällskap firar kusiner som fyllt år, ätit massor av godis, varit i min stuga och fällt skog och eldat och hämtat vår nya bil.. Nu ska ja börja se fram emot helgen och försöka ladda inför jobb..


Inte så effektiv

Det händer inte mycket på bloggen och det är ett tecken på att det händer mycket i livet,, redan april snart påsk vi har bokat en resa till Rhodos vi har köpt en ny bil som ska hämtas på torsdag och vi umgås väldigt mycket med nära och kära.. Om två veckor börjar jag jobba 100% och hoppas på att komma in på universitetet till hösten så ligger det till.. Sen har jag tillbringat en kväll på akuten med en allergichock.. Så kan det bli ibland nu ska ja sova natti natti