Lussebullar

Idag har dagen gått snabbt, pluggat när Amelia va på förskolan å sen en extrapromenad i va kra vädret hem. Bakat lite och sen varit på möte på förskolan å sen bakat lite lussebullar.

Senaste tiden har ja märkt att det är just ett inlägg som flera fastnat för, eller framför allt en fundering/tanke som jag delade. Den kom på tal senaste idag igen. 

För mig är Amelia hela livet men om ja skulle gå bort idag skulle hon inte minnas mig. 

Jag tänker mycket på livet, mest för att påminna mig själv om vad viktigt och skört det faktiskt är. Det gör livet extra viktigt för mig. 





Kallt å Göteborg

Helgen är slut å swish så va denna veckan slut. De går alltid så snabbt när Alex ha är hemmavecka. Första veckan där Alex jobbar som egen är klar och livspussel gick att få ihop. Avslutade med Göteborg å Liseberg fre lör och fira mamma idag. Strålande sol lite snö på backen och nu på kvällen -10. Försöker ladda för en vecka med mycket skolarbete baka så mycket gott som möjligt, höra kransar, gå på kalas, gå på loppis och avsluta veckan när Alexander kommer hem nästa sön genom att jobba natt! Ska bli rätt gött med lön denna vecka 




Aktiv

Jag har en period i livet nu då det är fullt upp med roliga saker, jag vet på både gott och ont nästan hur varje dag kommer se ut ett tag framöver då de snart är jul också. Skolan rullar på bra jag jobbar så mycket jag orkar och kan vi sidan om har senaste veckorna blivit närmare 50% och de kommer bli fint i plånboken. Samtidigt som det känns viktigt att börja vikkka runt eftersom att om bara ett år kommer ja ju vilja veta vart jag vill jobba och söka anställning. 
Det ska bakas göras julkort städas i fixas. Samtidigt som Alex har startat sitt egen som han har pratat på länge.

Ända sedan han börjat i Norge för snart fem år sedan har han pratat på att han vill göra något annat den vecka än han är hemma och nu har han fixat eget företag och kommer jobba tillsammans med en kompis mån tis ons den veckan han är hemma. Lite mer trix å fix i livspusslet men vi har ju sagt att vi ska slita några år för att få till så mycket vi lan i huset och samtidigt betala av så mycket lån som de bara går innan barnaskaran förhoppningsvis växer. 

Vi är båda ja å Alex rastlösa personer så just nu ses vi kanske inte så mycket men när vi väl ses har vi de otroligt bra. 

Snart ska Amelia till förskolan, ja ska till skolan, Alex jobbar och på fre drar vi till Gbg för kvalitetstid å mys på Liseberg och hotell. 


Ett år sedan ❤️

Fortsätter

Med risk för larvigt lycklig men denna vecka är inte slut än! Idag har ja jobbat på en helt otroligt mysig förskola och ja ser verkligen fram emot att jobba där imorgon med! När ja kom hem hade vi tre roliga brev! Ytterligare en bröllopsinbjudan, ett godkännande på Alex planer och vinsten från Bingolotto. 3000:- kontanter å 5000:- till kryssning å taxfree. Synd bara att vi inte hinner åka innan jul men då har vi det kvar till våren! 


Happy 

VG

Fortsätter denna vecka på ett ypperligt sätt! fick idag tillbaka min första hemtenta sen mamma ledigheten och prickar in ett VG då känns de som att ja fått ett bevis på att mammahjärnan har gått och lagt sig lite grann och plugghjärnan är på! detta innebär för mig att ja får VG på hela första delkursen i skolan och de känns grymt bra...
 
Imorgon är de dags att jobba och på fredag med på ett föräldrakoperativ som ja ej jobba på innan men har hört jättemycket mysigt om den så det ser ja verkligen fram emot.
 
Nu ska ja sätta mig vid pianot för att lira loss lite glädje över detta betyg ochsen ska ja fortsätta baka och va med amelia  !
 
 

www.maifoto.se

wihooo

jisses vilket flyt vi är inne i nu. lagom arga igår över att vi aldrig vinner något på bingolotto men idag när ja satte mig för att rätta lotterna visade de sig att vi ahde vunnit en gourmet kryssning till ett värde av 8000!!!! så denna dagen började perfekt, sen har ja umgått med arbetslaget som kom på besök och nu i em bakade vi polkagrisar tillsammans. Amelia har varit lagom rolig att lägga men nu efter två timmar sover hon sött och jag ska ta taag i skolböckerna igen
 
hoppas denna turen hänger i sig resten av veckan (livet)
 
 

Vilken helg

Jisses vilken helg detta blev. I fredags styrde ja å Alex bilen till Stockholm å brorsan med Amanda å Julia. Amelia gick stanna hemma hos mormor och morfar. Mysigt att strosa på stab och sen avsluta kvällen med den absolut bästa konserten någonsin med gavin degraw och hans gästartist Sarah dawn finer. 
Lördagen fylldes dagen med dop och på kvällen överraskningsmiddag för Robin som ledde till förfest hos oss och sedan utgång. Det var så fruktansvärt roligt!!! Idag blev det en lugn dag med fint väder, ätit massa skit men tagit en promenad i alla fall. 
Nu laddar vi för rn vecka då Alex är i Norge ja ska fixa massa med skolan och sen jobba tor fre så denna vecka är fullspäckad! 

Oj va lycklig jag är efter denna helg! 





Livet

Vi grejar hemma i huset å ändrar lite här å ändrar lite där för att mer känna att ser blir vårt och att vi bockar av lite att göra saker på våra listor. Första delkursen å halva terminen är klar i skolan, imorgon börjar delkurs 2 å resten av terminen ska betas av. 

Redan november, och idag har vi haft lika varmt som det var på midsommarafton! Skillnaden då är att ja tog på klänning utan att tveka och idag tar på en tjockare jacka. 

Vi tog en tur till farmor idag Julia Martin Amelia å ja å sen ikväll har jag jobbat.

Ilorogn är de kursstart som gäller å kvällsmat med svärisarna 


Förra veckans pyssel 


Gårdagens pyssel 


Dagens promenad till farfars grav!