nyår

tänk vilket år vi har haft tillsammans jag och min sambo.. vi har köpt vår första lägenhet tillsammans och allt vad det innebär. Vi har därmed flyttat näramre stan till en fin och större 3:a som bara är vår! vi har varit ute på den absolut häftigaste resan jag har gjort hittils, New York! jag tänkte tillbaka och längtar tillbaka till den staden nästan varje dag,, och ja är såååå avis på syrran som ska diti maj igen. Vi har även legat och latat oss en vecka på kos med sol och bad! jag gick från att inte ha något sommarjobb till att ha tre vem hade kunnat tro det!
vi har umgåts med alla våra underbara vänner och våra familjer, vi har blivit morbror och moster till sötaste valter. Det har varit ett häftigt år! och året som kommer vet jag kommer bli så mycket häftigare! 
 
 
 
 
 
 
 

Jul



Dagarna flyger förbi.. Har haft ledigt länge ni tillsammans med mannen.. Firat jul på många ställe och kroppen och orken har inte varit helt hundra så senaste dagarna har vila stått på schemat. Har fått massa kul i julklapp och spenderat dagar uppe i Arvika hos vänner så trevligt har vi absolut haft det :) nu är vi mer än en vecka kvar tillsammans då vi är lediga och almanackan är helt tom och det är faktiskt riktigt skönt. Tar dagen spm den kommer och pysslar här hemma och bara umgås. Vi har det gött 





Nästan jullov

Det har varit mycket som hänt senare veckorna. Fyra tentor är gjorda, två är rättade och godkända. Har sjungit på ett jätttefint dop för lille Valter och nu för tiden ligger jag mest och sover och myser av juletider! 




Tiden rusar

Tänk vad tiden går fort och det händer mycket för lojsan! Nytt jobb som innebär vikarie på förskolor inom kd och det känns asbra att få jobba ocj att de ringer ofta i telefonen för att de vill ha mig! Så just nu har jag gjort två tentor på två veckor och har kvar två tentor på två veckor samt jobb glöggfest och julstök! Snacka om att jag mår bra... Helgen spenderades i Gbg med Alexanders syster med familj och de va så mysigt med julshopping Liseberg och hotellyx! Nu laddar jag för 12h jobb imorgon för att sedan skriva tenta på ons ocj sedan jobba torsdag!