Glädje

Jag är inne i ett flow när allt fungerar, min sista VFU dag imorgon, jobb på tor och ledig fre lör sön. Dagen som gått ar jag haft en go dag med alla barn, gått på stan ich fixat massa ärenden, sen när jag kom hem fyllde jag upp ett glas rosé och helt plötsligt hade jag bakat cupcakes, möblerat om badrummet, skurat badrummet gjort paket, fixat flanosagor, lagat 7 matlådor och städar och rensat allmänt överallt. Ch folk säger att alkohol bara förstör men allt detta hade jag aldrig gjort eller haft lust med om jag inte fick smutta på det Goa! Nu ska ja ladda för långdag på VFU imorgon! 

Ta hand om era vänner som betyder något för er! 




Vuxenlivet

Jag njuter över att vara 25 och så kallad vuxen. Att jag själv får välja vilka man ska umgås med och känna efter riktigt noga vilka vänner som verkligen betyder. Det är viktigt och känns extra viktigt ju äldre man blir. Sen kan jag inte annat än att ibland bli besviken på vissa personer som kanske inte är de jag trodde men som jag ä ndå är glad över att jag mött. 

Jag har spenderat en helg först i Arvika fre-lör med underbara vänner, sedan fortsatte jag mot krhamn och Elin Sophie och Frida för utgång och partaj  på Harrys och söndagen spenderades i Kumla med alexanders släkt. 

Nu har jag gjort måndagen på vfu:n och har endast tis och ons kvar sedan är jag klar med ännu en kurs. 

Nu laddar jag för praktik imorgon och ett gött spinningpass

Bye 




Vfu

Oj oj oj vad tiden rusar på. Har nu redan gjort halva min vfu och stormtrivs. Barna är så otroligt Goa. I helgen hade jag myshelg med Elin och va på koriander och innan dess blev jag brunett. Alexander va i Gbg med sitt andra jobb på event så det var inte många timmar vi sågs så nu väntar jag på Tors så att ja får krama på han igen. Nu ska jag ta mig en lång varm dusch och ladda för att klockan ringer halv fem imorgon tjoho 





Gråhårig

Känns i kroppen att man jobba och sliter 40h i veckan och sedan går hem och forsätter greja och härja. Men jag mår bra av det, dock idag så skulle jag färga min vackra utväxt och istället för att bli rätt bra som de blivit de senaste gångerna så lyckades jag få till en grå/blå/grön nyans. Detta är inte jättevackert så barndom bestämt mig för att bli brunett än en gång. Men det får vänta tills praktiken är över. Saknar mitt hjärta 







Saknad

Usch va det kommer bli två långa veckor. Saknade alexander redan innan han åkte igår och i helgen är han borta så kommer inte få umgås förarens nästan helg! Tur man har en flickvän också så jag kan umgås med henne istället! 
Helgen har varit toppen med födelsedagsfest med massa roligt folk, längesen kah dansade och skrattade så mycket, sen jobb  på söndag och nu är jag igång med vfu igen :)

Nu blir det mys i soffan och te i koppen 

Höst


Nu är det verkligen höst och kyligt ute. Skönt för varje dag som går utan regn. Dagen var gjord på min vfu sen har matlådor gjort och bakat inför helgens beställning. Nu är det mys i soffan som gäller och njuta av att sambon kommer hem imorgon. Och nu har förts julklappen fixats och de känns gött att om två månader har julkalendern börjat :) lovley