Lakritsmässan

Tiden rusar iväg på både gott och ont. Tre dagar spenderades i Sthlm med bror syster sambo å chefen såklart. Gick på
Lakritsmässan å svassade runt på stan och hade de sypergött! 
Nu är ja tillbaka hemma med en förkylning från helvetet å lagom till de proppar ja mig full med panodil å halstabletter och laddar för att snart åka och göra mina första barn intervjuer. Idag imorgon och i övermorgon ska de intervjuas och transkriberas. Hoppas denna del är klar på fre så ja kan ta lite helg! Nästa vecka blir de mindre skriva mera nöje! 



Ny färg

Nu är de dags för ny färg i håret igen och bli lite fräschare! Mitt i detta arbete som ja skriver å skriver å skriver på är
De skönt med dessa pauser! När ja å
Mannen synkade våra almanackor i förmiddags insåg vi att vi har något kul inplanerat varje helg fram till mitten av juli, lite mycket kanske men helt underbart roligt att ha så otroligt mycke kul saker att se fram emot! 
Framförallt så är de gött när man gräver ner sig i alla böcker att veta att man har något att se fram emot! 

Arbetet flyter på bra! Imorgon är de två timmars handledning och sen skriva fram tills tor lunch så drar vi till Stockholm och brorsan å lakritsmässan! 




Ex-arbete

Förra veckan va ja rätt så nere i mina böcker och mitt examensarbete men de  har gått riktigt bra hittills så nu är de daga att dra igång imorgon igen efter en härlig helg! I fredags va de fredagsmys med Astin å Sophie igår va de möhippa för Kajsa som verkligen va kanonmysigt och bra! Och idag har de varit långfika med Frida och Astin!
Nu på kvällen kom äntligen Alex hem å jisses va de e skönt efter denna vecka. Amelia har varit helt extremt energisk och testar alla gränser som går så mammahjärnan är rätt trött och sliten! 

Nu blir de mys i soffan å laddning inför veckan som kommer blir kanon! 

Examensarbete

Jisses nu har snart en vexka med examensarbetstiden gått
Och min hjärna mår sådär. Inorgon är
Förskolan stängd för Amelia så de blir kvalitetstid för henne å mig så
Mannen i huset åker på jobb. Resten av veckan blir de skriva skriva skriva!! 

Idag har vi firat min morfar och haft 90-årskalas och annars i helgen har vi spelat paintball och grillat. 

Nu är de å tokladda för en ny vecka, ursäkta min dåliga uppdatering här men just nu är min hjärna på annat håll! 




Fight fit

Idag var ja tillbaka i skolan, upprop föe sista delkursen denna terminen och imorgon ska vi äntligen få träffa våra handledare och dra igång arbetet på riktigt. 
Nu ikväll har ja gjort mitt första fight fit pass med Astin å herregud, ja trodde verkligen ja skulle behöva spy när ja ä kom hem men ja klarade mig! Helt sjukt kul träning så de va nog inte sista gången! 

Laddar för heldag i skola imorgon