Fullt ös

den senaste veckan har verkligen gått i ett, tor och fre hade jag heldagar i skolan med massa muntliga examinationer som skulle bockas av. Fredag kväll var ja på fest med klaskompisar och sedan utgång på koriander. Lördag var vi i skogen och stod på matkontroll för alla scouter som var ute och gick trampen (vandring med massa frågot och tävlingar) på kvällen så kom Sofia och Anderas och vi hade en supertrevlig kväll. Söndagen hade vi slutfotografering för amelia som vi haft närhon var sju veckor ett halvt år och nu ett år.
 
Sedan i lördasgs eftermiddag så är det bara att gå som gäller hela hela tiden.
 
Nu är bruden på förksolan,ja ska försöka läsa nästan en hel bok fram tills klockan två och ikväll är det dags för mitt första föräldramöte!

Stora tänder

Å ja som tyckte synd om henne när de där små tänderna kom. Nu har hon riktigt ont är riktigt grinig och inte alls på humör. Dreglet bara rinner och varje grej vi gör är kul två minuter sen e de gnäll igen.
Men idag lyckades ja få henne att somna runt sju. 
Då har mamma hunnit färga håret skrivit i Amelias första bok, satt in 400 kort i hennes första året album, duscha, sen bubblat i badkaret och nu kollar på ph För att snart slumra till.

Hoppas på en skön natt och imorgon drar ja till Skåre och och hoppas att ja inte regnar bort på vägen! 




Regn å rusk

De regnar förbannat mycket! Men nu är i alla fall en promenad avklarad. Får se om de spricker upp mot eftermiddagen. 
Amelia mår bättre som tur är så idag är de fullt ös som vanligt! 

Ovärt inlägg kanske men de kan lätt bli så när man sitter på toa. 

Feber

Denna vecka blev väl inte riktigt som vi tänkt. Amelia va hängig igår och de visade sig va feber spm bara stegrade. Nästan 40 grader inatt och riktigt skakig, min lille tjej. Hon brukar ju aldrig va sjuk, haft feber och varit sjuk en gång innan och de va vid nyår, så usch va de skär i mammahjärtat. 
Idag tog vi de lugnt på fm sen åkte vi till kd så Amelia fick vara hos morfar och ja fick va i skolan. Kvällen har varit mer intensiv som vanligt nu när hon mår bättre. Hoppas på lite mer sömn denna natt. 

Nu är min favvoårstid Igång och jag får tända lampor och  ljus och elda i kaminen varje dag. 

Jag njuter!

Vilken vecka

Vekorna med alex hemma går så ransade fort. Nu är han tillbaka i Norge Amelia är på förskolan och jag sitter och pluggar med den svåraste boken jag någonsin läst men de går i alla fall framåt och trots allt är den väldigt spänannde. Veckan som gått har vi grejat massor ihuset och såklart varit i Ullared. Jag ska inte gå in här på hur mycket vi handlat för men nu har vi en ny garderob tll amelia, massa julsaker julgardiner ljusstakar och allt inför jul som behövs när vi utökat boytan från 92kvm till 340kvm från förra julen. Vi har nu lampor i alla rum och detta underlättar extrremt nu när de blir mörkare och mörkare på kvällen.
 
Jag är inne i en period då ja njuter av livet (svenssonlivet) att vara tillbaka i skolan och bruden som fixar förskolan galant och mannen som jobbar. De e det livet som jag drömt om, när allt bara flyter och jag njuter!
 
 

Fikastudiermiddag

Idag har de varit en go dag. Började dagen hos kiropraktorn som fick ordning på min rygg sen kom Malin Alice Annie på lunch och fika. Sen läste kag en bok ich skrev en sammanfattning på den och såg massa filmer som hör till litteraturen. Sen blev de grill med svärisarna. Höstbeställningen till panduro är även gjorde och de känna kalasbra nu när mörkret och pysslet drar igång. 

Imorgon skola 8-16:30 sen jobb 17-20 sen plugg för att göra en ny dag på skolan på ons men sen bär de av mot Ullared!!!!



Söndag

En härlig dag! Strålande sol hela dagen och Martin Julia Amelia å jag drog upp till farmor och hälsade på. Gick till farfars grav och gjorde fint och hade de jättegött! 
I mån gick Amelia 2 steg i tisdags 2 steg fred 3 steg idag 10 steg! Nu äntligen är hon på gång även om de e väldigt ostabilt men hon vågar min lilla brutta! Jag ser en lite ljusare framtid för lin rygg ovh alla lyft som blir nu. Sen lär ja väl få springa som en tok istället men kondition behöver ja. 

Imorgon är de dags för invägning efter en atackvecka som gått helt ok. Får hoppas att de gett resultat på vågen. 

Imorgon kommer Malin och barnen å hälsar på sen blir de plugg för min del och sen bjuder vi svärisarna på kvällsmat. 
Jag längtar inte alls till Ullared på torsdag eller??? 

Innan dess två dagars skola massa plugg och öva på att gå här hemma. 

Mannen i mitt liv är hemma och det är väldigt skönt att dela dessa kvällsutbrott och gnäll med honom. Inte längre ensamstående (i alla fall inte på 7dagar)



Tuff vecka

Denna vecka blev lite tuffare än va ka hade trott. Till en början gick allt väldigt bra med fram i mitten va veckan gick Amelia in i förskoletrotsen, att ge igen på föräldrarna för att ci lämnar bort henne. I detta fallet lever jag själv denna vecka och har fått tagit alla utbrott allt skrik gnäll och dragande i benen själv. Tack vare alla intryck från förskolan har hon sovit Max tre timmar i streck på
Nätterna innan hon vaknar och drar igång. Japp jag somnade framåtlutad på köksbordet idag hos mamma och pappa. 
Förövrigt har ja varit på auktion och loppis och fyndat idag samt fått iordning på Amelias sänghimmel. 

Nu ska ja sova godnatt! 




Första dagen

Idag va de dags för första riktiga dagen för Amelia. Tårar när ja gick men dagen har sen gått kanon. Riktgt kul att va tillbaka i skolan och imorgon är de dags för första mini redovisningen. Igår gick Amelia två steg mot mig och idag hade hon gått två steg på förskolan så nu är de kanske lite på gång ändå! 

Imorgon heldag i skolan, torsdag heldag plugg hemma fredag drar ja till Karlstad och sover hos päronen när brorsan är hemma. Så ska vi på auktion på lördag! 

Nu sova så vi är pigga imorgon!