Mannen hemma

Sitter ich myser i Kumla med Amelia i knät medans Alex har lite datakurs med hans mormor. Har idag tagit en sväng på Marieberg och inhandlat lite mer roligt pyssel som vi får prova på. Denna vecka är Alex hemma och vi ska bara ungås, träffa folk och äta gott! Samtidigt som ja försöker tappa kilon men men, det tar deb tid det tar! 

Nu ska vi snart fika gött! På tal om att gå ner i vikt liksom! 




Förälder

Det är först nu som jag har börjat fundera över hur mycket man kan tycka om en annan människa, och det är skrämmande mycket. Jag förstår nu frågan som kommer i olika sammanhang så som lycka, förtvivlan, glädje, sorg, skräck ich kärlek, frågan som man hör på tv, i filmer och serier "har du egna barn?" Jag förstår nu den kärlek  och glädje som man kan känna bara för sitt egna barn. Men att något skulle hände henne som innebär sorg, förtvivlan och skräck får mina ögon att bli blanka och en klump i bröstet bara vid blotta tanken. Hon är kärlek glädje ich ren lycka för mig. Tänk vad mycket ny kärlek som uppstod när hon kom och tänk att man ska kunna älska någon mer lika mycket som när hon förhoppningsvis får ett syskon. Tänk vad mycket kärlek och lycka som vi människor kan skapa! Kärlek är mäktigt!




 

Myspys

Idag blir det mys hemma. Regnar utanför och ska väl i alla fall ta mig ut nån stund för skruttens skull som bara sover och sover idag. Igår blev en heldag med brorsan när vi åkte till farmor först och sedan mormor ich morfar. Gött att ta en sväng och hälsa på pensionärsgänget! Alec är borta och kommer på sön så denna vecka försöker bi ha något planerat varje dag. Ikväll kommer moster mamma och kanske Julia ich Martin också. Imorgon böir det återkontroll på Mvc och em blir med goda vänner! 

Jag börjar samtidigt nästan få lite panik över att tiden går. 
Har redan lagt bort en stor kartong med amelias kläder och hon utvecklas så från vecka till vecka. Hon är stark som en oxe och skrattar som en ängel denna Goa lilla körv. Nu ska set plockas här hemma inför besöken denna vecka! Borde även börja baka och fylla på frysen med godsaker inför jul och advent. Är ju typ bara fem veckor kvar tills julkalendern börjar! 




9 veckor

Idag är mitt hjärta nio veckor! Hon har senaste 10 dagarna likt sin far sovit minst 7h per natt i sin egna säng! Så gott och så mycket som jag sover nu sov jag inre någon gång under graviditeten, känns oförskämt bra. Igår var jag ute och åt med tjejerna så rekordet att vara ifrån Amelia är nu tre timmar! Riktigt trevligt var det men kanontid mat och mysigt sällskap. Nu laddar vi för en dag i Alexanders stuga och hoppas på bra väder. Imorgon kommer brorsan hem ska bli väldigt kul att träffa han ich speciellt för Amelias skull. Nu blir det att byta blöja och sova någon mer timma innan vi drar! Kram på er 




Mys

För två månader sedan idag var hon beräknad. För två månader sedan idag drog värkarna igång och hon föddes den 16 augusti. Nu ligger hon bredvid mig k sängen efter åtta timmars sömn och massa mat. Helt utslagen i väntan på att jag ska dra upp henne få på henne kläder och traska iväg till BVC för kontroll. Det är så jäkla häftigt och ja försöker njuta varje sekund. Igår va vi hos farmor och köpte mobil till henne. Så nu kan vi sms:à och ringa. Nu är de dags att pallra sig upp och ta tag i dagen.




Sömn

Hon sover från tolv till sju och sen sommar om så jag får väcka henne vid elva för att vi ska åka! Sömnbrist är inga problem idag! Tjoho

Imorgon

Imorgon kommer han hem! Mannen i mitt liv. Det går väldigt bra att vara själv en vecka men det går bättre och är ännu roligare när han är hemma! Idag ska vi gå på stan med pappa i fina höstvädret. Jag försöker njuta varje minut av detta kalasliv och tänk att få va hemma och va mammaledig när man hat flera vännner som är det och fler kommer det bli! 


Nöjd

Tänk vilket underbart liv jag har! Att få dela det med mannen i mitt liv, vårt underbara barn och underbara familjer och vänner! Jag är lyckligt lottad jag! Idag har Carro och Theo varit här, en tur på stan och sen krhamn till Thomsen och umgås med henne och Sophie! Älskar livet