långa pauser

när det tar lite extra tid och några extra dagar för mig attskriva så har det ofta med något att göra, förra veckan bestod av jobb mån och fre sen en fet salstenta i fysik kemi och tekik på tors detta innebär att en blogg inte är högsta prio. I och med tentan förra veckan så är delkurs 1 av 4 klar för denna termin om ja klarade tentan vilket jag tror och hoppas. 25% närmare sommaren och värme och ledigt!! solen skiner ute finns ingen snö kvar och fåglarna kvittrar, detta gör att jag så snart jag bara kan ska ge mig ut på en promenad för att sedan laga massa goda matlådor så min man får mat några veckor framöver. helgen som gick var jag i sthlm med gamla tjejgänget, kul att träffa alla igen samt att ja fick träffa brorsan på fre kväll, alltid lika trevligt. Nu kurrar magen som vanligt och ja ska ta nått attt äta för att sedan ge mig ut och få frisk luft!
 
 

snor

usch och fy... natten till inatt så slog förkylningen från helvete till för mig.. soffan hela dagen med os och kemiboken medans alexander är ute på äventyr med vänner. veckan som gått har jag jobbat hela förra helgen fixat biologitestet i skolan (man ska aldrig gå tillbaka och ändra ett svar på ett prov, bara den jag ändrade jag hade fel på) men men nu laddar jag inför salstentan på torsdag med mina favvoämnen kemi, fysik och teknik. det ska bli himla spännande och gött att bli av med den tentan faktiskt. sen kommer nösta helg spenderas i sthlm med gamla vänner. 
 
Trött på snor, ont i huvudet, ont i bihålor och öronen men det bästa var när tårarna rann till Kalla och stafetten, det häftigaste jhag sett på länge, sen är det ju ok att äta piggelin när halsen värker. 
 
Irene huss på tv och tända ljus nu ska jag och pricken snart gå och lägga oss 

jobb

idag har det varit en bra dag. gick upp pluggade åkte till gymmet med emma och maja och det var så otroligt gött!! det ska inte dröja länge förrens jag är där igen.. sedan blev det en promenad och plugg plugg plugg. nu sitter jag och är lite smånervös inför imorgon då jag ska jobba på en förskola som jag aldrig varit på innan. Nu ikväll ringde de från krhamn och undrade om jag kunde jobba lör och sön och åhhhhh vad jag har saknat de barnen!!! kommer bli underbart. Jag älskar att jobba och jag mpr ruskigt bra av att jobba. nu vill jag verkligen jobba så mycket jag bara orkar och kan utan att jag missar något i skolan. tenta nästa vecka i biologi och det ska ju bli spännande hoppas på att det går bra. Nu ska ja njuta av en bra tvkväll och en final i PH!!
 
 

när jag träffar gamla vänner

några gånger i livet kan det det vara så att man tar upp saker, saker somhar legat och grott och känts obehagligt och sorgligt under en längre tid. Detta är ruskigt jobbigt, framförallt för att man inte vet hur det kommer sluta, vad som kommer ur det och om det är värt sorg och ångest en gång till som det tidigare varit. 
sen hör det väl till lite grann att i kroppen rusar det med hormoner och allt blir lite jobbigare tråkigare sorligare men självklart lättare och roligare också. just som det är nu så hoppas jag att allt löser sig och att det kommer något gått ur denna procedur som jag startat. 
Jag längtar tills imorgon då jag ska besöka en plats som jag länge varitborta från, gymmet! lyfta skrot behöver jag verkligen nu och få ur mig både de ena och andra!
Jag gör så gott jag kan i alla fall!
 
 

social helg

tänkt vad man kan hitta på på en helg då man inte har så mycket planerat.Vi tog en dag uppe i sunne hos farmor och farfar. tog en kväll med goda vänner och jag och mannen lyckades ruskigt bra med maten. hemmagjord pastatallrik och egengjord glass i olika smaker till efterrätt, riktigt gott. Sen tog vi söndagen i krhamn och umgick med tjejerna på kvällen och nu så är det redan måndag. Idag har jag gjort min första redovisning för termin fyra och godkänd och klar som jag blev så har jag inte öppnat en bok på hela em. Detta innebär massa plugg resten av veckan men idag blev en ledig dag efter redovisningen. Nu ska jag ladda upp för finalvecka i ph!
 
 
 
snygg tjej!