sjukling

febern vill inte lämna min kropp, men idag har världens sötaste frida hjälpt mig att städa köket, åkt med skräp, och emilerap mina för håriga ben så nu är jag slät som en barnrumpa tills alexander kommer hem. igår kväll var en mysig kväll hemma i karlstad som bjöd på pizza och en lång biltur runt i staden för att kika på lägenheter som jag spanat in! ska bli så gött och flytta till större stad men nu behöver jag bara hitta ett jobb som passar i kd.

blev även lite glass och jordgubbar och sedan vila på soffan, skönt att få hem godingen vilken minut som helst så man kan bli lite omhändertagen

byebye

ännu en dag

idag har jag haft energi trots mycket problem, jobbet gick helt ok sitter ju på nytt projekt och säljer lotter och pratar mycket med mina kunder, så det är riktigt kul. väl hemma så tog jag en sväng till stan för att fixa laddare til datorn och fick en hjärtattack när han sa, då blev det 799:-. tack för den budgeten. sedan tog ja en sväng till en lackerare som skulle kolla på bilen men han var där imorgon så får ta en sväng då. väl hemma skulle jag få internet att fungera testade med alla olika slag, men funkade ej, ringde kundtjänst och efter 50 minuter i kö fick jag ingen vettig hjälp heller. slog igen datorn och tog en sväng till thomsen, pratade och myste och sedan tog vi en sväng i bilen och hade lite körskola och pluggade skyltar! sen hem igen för att försöka få igång internetet och tjoho, äntligen nu funkar det!

tar natta snart för att ha lika mycket energi imorgon för att städa och tvätta här hemma

Drömmen om en väg därifrån

det går några dagar/veckor imellan när jag skriver ibland men just nu händer det mycket i mitt liv. Jobbar för fullt på dagarna, söker jobb i karlstad för att hitta något nytt, längtar efter pojkvännen direkt han åker ifrån mig och mycket som händer i huvudet.
Önskar att man kunde hoppa framåt ett halvår i tiden med ett nytt jobb, ny lägenhet och mer tid med alexander.
många tankar i huvudet = piano och sång
nu ska ja ta ton

saknaden

tänkt att man kan sakna en person så mycket som ja saknar alexander. känner mig verkligen halv och tom utan honom. nu hoppas ja och önskar att han kommer hem imorgon men ja ska väl inte hoppas för mycket. jobbet för min del är lite tugnt just nu med ett projekt som inte passar mig men ja biter ihop och kör järnet ändå men de går väl sådar. städar och plockar på förmiddagarna och bakar för fullt för nästa lördag fyller ja ju faktiskt år, känns lite konstigt. när man jobbade som florist var man helt inne i studentsvängen och morsdag så man visste att snart fyller man år men det gör man inte på samma sätt nu. alexander och ja har börjar kolla lite på resor och det lutar väl åt grekland i augusti men vi får se vart vi hamnar.
imorgon är det 5 timmar på jobbet och sedan långledigt med en härlig helg i sommarstugan att se fram emot, längtar sååå mycket,
nu ska ja snart lägga mig
godnatt
skilladen på hår är nu total