det går åt helvete med allt

piss luleå....
gött spinningpass..
snart helg....

Du kan ge så jag tar åt mig

idag gick det väl sådär på jobbet men det var ju lika för alla så det är ju bara att ta nya tag och ladda för imorgon. har sedan jag kommit hem fixat kyckling i ugnen och goda pannkakor på spisen, målat naglarna gröna och fixat med papper. nu ska ja spela lite piano och njuta av solen som lyser in och sedan ge mig u på en springtur.
imorgon är det en månad sedan jag klippte med redan och nu känner jag min långhårig. dags att ta rakapparaten på sidorna tror jag
bye

ny design

jahapp då var redan tisdagen avklarad den med. jobbat för fullt och sedan tagit en skön promenad med julia i solen. även om hoppet kändes långt borta imorse när man vaknade till snöstorm så ordnade ju dagen upp sig bra ändå med vädret. efter det har vi lagat mat och vi försöker ju rensa ur frysen på alllllt så vi kan frosta av den och laga nya matlådor till helgen så nu äter vi det som finns. och bara för att det fanns grädde i kylen som snart går ut så passar jag även på att baka lite flarn så de står i ugnen nu och gottar till sig. julia och frida är på bio och jag glor på hockey och hoppas verkligen på att luleå kan få in pucken i sista perioden nu. soffan gäller

Jag går och säger till mig själv, snart är det vår, då faller regnet, inte jag.

måndag idag och nytt projekt på jobbet som gick riktigt bra, känns skönt att få tjäna lite extra provision denna veckan. jobbat till fyra och sedan kört en riktigt svettigt spinningpass. Riktigt längesedan sist men jisses va kul det var, det kommer bli fler gånger för att varva lite med gymmet. sen har vi haft tjejmys hos thomsen och skrattat och myst tillsammans. nu håller mina ögonlock på att trilla ner så ska bädda ner mig i soffan nu och bara mysa. Imorgon är det redan tisdag =)

helgen redan borta

jahapp då var det redan söndag eftermiddag, usch va tiden går fort. igår var det fest hos lina och sedan utgång på mastis. riktigt kul att festa runt med alla sina vänner och träffa massa folk. har idag fikat hos familjen eskebrink och sedan kollat på kusin niklas som har spelat hockey här i kristinehamn. nu ska vi baka pizza och njuta av sista kvällen ihop innan alejandero drar imorgon bitti till jobbet i katrineholm
kärlek <3

Men åh så onödigt luleå.. Trött jag blir

Men åh så onödigt luleå.. Trött jag blir


PERMIÄR

idag skedde det, nercabbat och skärdgårdsrundan, underbart. sen har vi slöat runt och bara njutit av vädret, nu taggar vi för fest ikväll med hockey på tv och allmänt skitsnygga har vi gjort oss
skål
najssss
akta dig så jag inte tar dig

Begravning

i förmidags var jag på en av det vackraste och finaste begravning jag någonsin varit på. tårarna rann på många och kyrkan var full, men det var ändå en sådan värme och härlig musik. ni var såå omtyckta tjejer, ni fattas oss. men det var ett otroligt vackret slut finare kan det inte bli.
har sedan landat hemma i kristinehamn och äntligen är min alejandero hemma så man får umgås med honom. har tvättat bilen och tagit det lugnt och nu ska vi gå och käka en bit mat på stan och njuta av att det är fredag.

snart helg

nu hoppas jag verkligen att kvällen på jobbet går fort. åker till karlstad efter jobbet för att gå på anna och violas begravning imorgon. promenerat njutit i solen och lagat mat har jag hunnit med idag.
imorgon kommer pojken hem och det ska bli gött att krama om honom, sen blir det kalas på lördag hos lina, nu ska ja slöa lite till med en kaffekopp

Kära vänner i ljus och i mörker är ni alltid mitt hopp och min tröst

idag har jag tagit en promenad, solat och njutit av vädret, lagat lite mat och nu ska vi snart oc fira lina lite som fyller år idag! sen väntar jobb som vanligt ikväll. fick en lönespec idag och det var otroligt gött och se att jag får en bra lön på fredag, nu behövs det inte lånas pengar mer nu klara jag mig bra själv!
lösa lite korsord och  njuta av att bara vara...
saknar mim pöjk men snart är det fredag

duktig tjej

idag har jag varit duktig igen, var till gymmet i morse handlade mat hem till lägenteten lagat mat och även bakat massa bröd. nu ska jag slöa lite i soffan och ladda inför jobb ikväll. nu vill jag att dagarna bara rusar fram så att det blir helg!
och vill ni veta något kul, jag blev erbjuden fast tjänst igår så börjar som tillsvidareanställd den 1 april, kommer tjäna mer än som florist och jobba mindre med den månadslönen jag kommer få då, inga fel det inte.
Just nu mår jag onödigt bra =)

För Dig

Jag har sett varenda vrå av Sveriges land
Jag har härjat runt i loger och på Grand
Jag har letat efter ro för min skakande hand
Efter dig, efter dig, efter dig

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig

Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig

Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny
Med dig, med dig, med dig



Jag går och säger till mig själv, snart är det vår, då faller regnet, inte jag.

idag har jag vait duktig tycker jag. jag har hunnit med gymmet, grejat i mitt rum, lagat lax och pressad potatis och löst massa korsord. Saknar alejandro såklart men snart är det fredag mina vänner. idag väntas jobb mellan 16-21 får hoppas att det blir en lyckad vecka. På fredag är det ju även dags för lön, min första sedan oktober förra året och det kommer kännas så bra!
nu ska jag nog slå mig ner i soffan och lösa lite mer korsord och kolla på tv.
så kan de se ut en vanlig lördagkväll med grabbarna i december

ensamt

idag kom den där dagen då man fick fälla tårar och säga hej då till pojken när han ska iväg på jobb. kommer ju iofs på fredag men nu så här i början är det oerhört jobbigt. kommer nog gå lättare och lättare men just nu är ja lite ensam. Men är ändå så otroligt himla jätte mycket lycklig över att jag har den bästaste av alla i mina ögon.
annars så blev gårdagskvällen en kanon kväll. började med lite film och mys jana kom förbi och såklart eske. sen hämtade julia conny tomas och louise och en sväng till the pub men återvände hemmåt rätt snabbt för att spela spel och lira lite gitarr. riktigt trevlig kväll.
idag har vi mest bara umgåts och varit med varandra jag och min karl. och för en stund sedan så stack han iväg. är ändå så otroligt glad över att han fått jobbet samtidigt som det blir tomt, tur att jag har julia.
nu ska ja torka tårarna och lägga mig i soffan och hoppas på att luleå fixar detta nu

hur många lingon finns det i världen

gå och se den filmen, alexander och jag kollade på den igår och det var ruskigt bra. var hemma i karlstad och käkade lite hos familjen och sen på bio. hem och tog ett glas rött tillsammans och njuter av att bara vara med varandra. idag ahr vi tagit en fika på en filt i skärgården, åkt biltur och tittat på hus, lagat fläskfilé och potatisgratäng och nu ska vi hugga in på kardemummakakan som jag gjorde till efterrätt. snart ska man komma iordning för kvällen ich folk väntas komma hit =9 livet på en pinne uhh va gött de är

Tjollahopp tjollahej halleluja hurra länge leve

idag har jag jobbat, gick bra, imorgon är det fredag ännu bättre. Har samtalat med hyresvärden om möglet i lägenheten och det ska fixas till veckan gött. har på kvällen varit hos föräldrarna eskebrink och käkat en kanon god middag med efterrätt och hela köret. Riktigt trevligt och men fick lite helgkänsla i kroppen även om det är torsdag. imorgon är det jobb och gym som gäller och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.
Lycka

Trött!!

Hej idag bloggar jag Alexander / eske, Louise orkar inte för hon är för trött..
Men om man ska försöka sammanfatta hennes dag så har hon jobbat, gick nog ganska så bra tror jag.
sen så har Louise och jag käkat lunch på marieberg, hon tog en kycklingbaguette och jag käkade kycklingsallad.
Sen när Louise kom hem sov hon typ från halv 5 till 7 ;)...
Nu så kollar vi på Big Brother,, och nu snart är det läge för sängen...

Den vackraste stunden i livet var den när du kom

kvällen igår var mysig med thomsen som kom hit och myste och sov över. kollade på världens bäst hotell och det var ett riktigt bra program som jag varmt rekomenderar. självklart kollade vi också på BB som vi har blivit för insatta i. Jobbat idag och det är lite trögt att sitta inne och jobba när det är så fint väder ute men det ger en som tur är så otroligt mycket energi ändå. nu har vi epilerat benen på mig och jag kan äntligen kalla mig kvinna igen. åkte till badhuset och simmade lååångt. nu ska vi käka taco och mysa
det här är min flickvän <3
det här är min pojkvän <3

äntligen

idag har jag äntligen fått svettats på gymmet igen, kroppen känns någelunda frisk så nu jäsiken gäller det. har jobbat dag och slitit på jobbet. tråkigt att sitta inne när det är så underbart väder ute. men men jobbet tog slut det med och de va riktigt gött de. hem och slöa lite i soffan och sedan till gymmet. nu sitter jag och eftersvettas i soffan och ska ladda för att orka laga mat och fixa matlåda tills imorgon.



kom änglar

andra gången

skrev ett långt inlägg som sedan försvann för att datorn krångla till det lite. inte alls jobbigt. den här helgen har i alla fall varit en av det bästa på länge. fredagen med trevligt sällskap här hemma och en kanonbra dag i örebro på dagen med familjen. fredagsölen som vanligt på kvällen. lördagen med ett jättefint dop med lucas och kvällen med förfest hos lina och björn och sedan storkalaset för carro och charlie. kanonkul. och idag har vi käkat kebab och myst och pratat med tjejerna så man mår bra i hjärtat igen. nu bakar julia god sockerkaka och jag sitter i soffan och slöar lite.

måste bara säga att det är så många som har kommenterat min nya frisyr, örjan på pressbyrån personalen på cafe orion bartendern på the pub (den här stan är lite liten så alla känner /känner igen alla) men det känns riktigt gött för jag är supernöjd själv.

för att se på bilder från helgen gå in på min sambos blogg

ha de


dop och kalas

igårkväll kom det lit efolk hit och vi satt och hade det riktigt trevligt, senare blev det the pub och ännu mer vänner att hälsa på. kom hem precis nu från lucas jättefina dop och nu ska vi snart käka och tagga inför ikväll för då blir det jäsiken kalas.






örebro

idag har det varit en kanon bra dag med familjen i örebro. fick pengar av mamma så idag ahr jag äntligen fått shoppat loss lite, var många månader sedan sist så det behövdes verkligen. hittade en klänning 3 tröjor 2 jeans och massa annat smått och gott. nu har vi solat och pysslat om oss själva jag ska sätta mig och spela piano och sjunga lite. ikväll blir det som vanligt fredags ölen med nära och kära

mitt nya jag

så här såg jag ut förut
tråkigt och långt
mu är vi så häääär snygga

Nu är de klippt

Nu är de klippt


imorgon gäller det

imorgon bär det av till karlstad för att bli korthårig. har ju pratat om det länge nu och imrgon gäller det. ska bli skitspännande. en dag kvar på jobbet och sedan tar jag helg och det ska också bli kanon gött. ska bli så mysigt att umgås med familjen på fredag och mysa runt. längtar såå.


onsdag

jdag snöar det och blåser det och jag är väldigt trött på det. jag har käkat god mat som frida och julia har knåpat ihop, sov alldeles för länge men imorgon ska jag antagligen åka till kd för att klippa mig på förmiddagen, märks ikväll om johanna har tid för det så då blir de inge sovmorgon. snart väntar jobb och det ska bli sååå skönt när klockan slår 21 så man kan få sluta och åka hem för att titta på sveriges mästerkock. nu ska ja slöa lite till och ladda inför jobb som väntar

wieie

underbart skönt att louise kille jobbar som lackerare och han skulle ta sig en koll på min bil. idag ahr jag annars myst med eske, fikat och käkat jättegod mat hos lina och björn och sedan jobbat. har haft pissont i armen men nu luftar jag den lite och då känns det bättre. halva veckan är gjord för mig för på fredag väntar örebro istället för jobb längtar riktigt mycket. börjar bli riktigt frustrerad över att jag inte har klippt mig än och pengarna som skulle ha gått till det blev iställe medicin denna månaden för 1500 p-g-a- sjukdom och p-stav. lagom kul men så kan det va. ska försöka lösa det ändå för nu ska håret bort.
god natt

today

p-staven sitter i, lite lagom blå och fin. Måste också tacka bilen som gjorde repan i min bil igår utan att sätta en lapp på rutan, så känner någon en billig och bra lackerare så kan ni ju höra av er. har slöat idag, kollat på skidor och käkat semlor för det får man idag. snart ska jag till lina och käka och sen väntar jobb 16-21. gick riktigt bra på jobbet igår så hoppas det går lika bra idag. tack för mig  hej

inte alls nervös

har precis varit och fått påsatt bedövningsplåstrena tills klockan tre då gamla p-staven ska ut och den nya in. har ju varit rätt nervös för detta innan och jag blir ju inte lugnare nu när läkaren säger " vad kul, detta är en ny sorts p-stav som jag endast har provat att använda på en docka EN gång innan, ser fram emot detta klockan tre" maj gard. hoppas vekligen att detta går vägen =)

kom änglar kom älvor

måndag morgon, eller rättare sagt måndag förmiddag. Klev upp vid 7 och sa hej då till eske. Kommer bli fruktansvärt tomt här hemma om han försvinner hela veckan. Samtidigt så vore de så himla kul om han fick det där jobbet och börjar på en gång. men tomt kommer det bli. Själv ska jag roa mig med idag att traska in till stan för att byte p-staven i armen. Förra gången va ja inte alls nervös för att jag nappt mindes hur det var första gången. Idag är jag mer nervös för jag minns hur det var förra gången. Får hoppas att det går bra och att det inte drar ut allt för mycket på tiden. sen väntar självklart jobb 16-21. får hoppas på att veckan går snabbt och att det snart är fredag för då väntar en tripp till örebro + att eske kommer hem om han nu blir borta på jobb =)

oj oj oj

igår blev det verkligen en spontan kväll och en spontan fest. alltid kul när vänner kommer hit och drar igång humöret och glädjen i en. Gick även ut på mastis och skakade rumpan en sväng och sen hem för att däcka i sängen. Har endast kollat på skidor idag, julia har varit duktigare och tagit en promenad och bakat bröd. men då var ju hon inte ute igår heller. Folket kommer väl hit ikväll som vanligt skulle jag tro, hörde något om att vi skulle göra flygande jakob och det är ju aldrig fel att bli bjuden på det. nu ska ja gräva ner mig i soffan en sväng till och vila mig iform.

Lördag mina vänner

måste tacka för en fina kommentaren som jag fick av en okänd människa i förra inlägget. Det värmer i kropp och själ att få sådana kommentarer och jag tackar så mycket vem du nu än är!
Igår hade vi det mysigt i skåre åkte hem till kristinehamn och drack lite vin, så skall göra ett inlägg om det nya vinet jag drack någon dag. Alexander och Robin kom och höll oss sällskap och även micke. Eske och Aldrin traskade med till the pub och träffade trevliga vänner och hade en sådan där bra fredag som det bara kan bli. Idag har vi tagit en lång promenad och lyckades träffa in när det var snöstorm ute. Sol innan och sol efter men motion det fick vi. Tydligen så vill våra vänner komma till oss ikväll så julia har hoppas i duschen och jag ska ladda på med musik och få på mig lite bättre kläder. Dessa spontana kvällar brukar bli de bästa.
Känslan i magen: Trygget, glädje, kärlek och vänskap kan man önska sig mera? Jag njuter och Lever

HÄLG

nu är det helg mina vänner, har jobbat hela dagen och det har gått okay och sen åkte ja till karlstad och hämtade upp julia och käkade taco hos familjen i skåre. sen åkte vi hem och nu dricker jag vin. Ännu ett fint vint som jag kommer skriva om imorgon. Nu ska ja mysa

dagen innan dagen D

idag har jag jobbat och hujedamig vad dagen har varit dryg men så kan det vara ibland, bara en dag kvar på jobbet sen är det helg och nästa vecka är det kvällspass som gäller och då mår min kropp och själ mycket bättre. har även idag hunnit med en sväng på stan med frida, hämtat ut min p-stav för endast 900, underbart billigt. Sen skulle jag köpa grädde på pressbyrån och då fick jag grädden gatis av snälla örjan för att den hade gått ut igår och det gör ju inget. så då tjänade jag två paket grädde där så det kändes ändå lite bra. Han är verkligen rätt person på rätt plats den mannen. Nu ska jag vila på min spikmatta en sväng, sen kommer jana och frida och säker alexander också för att käka pannkakor. ohhh va livet känns bra nu.

Du får inte

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart


http://www.youtube.com/watch?v=QXUFKlzhpzU&playnext=1&list=PLE683EF13F256A3DA


jobb jobb jobb

idag gick det ruskigt bra på jobbet och jag och tirran körde lagtävling hela dagen tillsammans och vi ägde. förutom när bonus poängen skulle delas ut p.g.a. hur bra man kastade pil. vi kastade 4 pilar, två pilar var hon drog två i väggen, jag en i väggen och en i stolen. alltså noll poäng för att ha slitit med 5 sälj haha alla skrattade så vi grina. börjar bli lite mer peppad igen nu när man har fått byta projekt idag och man säljer bara bättre och bättre. imorgon väntar jobb som vanligt och när man slutat då är det närmare till helg än va det är till i måndags så det är gött. inte för jag vet vad jag ska hitta på i helgen men något blir det ju alltid. imorgon kommer också älskade julia hem. har varit väldigt tomt men ändå lite skönt att bara få vara själv. ska sätta mig och klinka på pianot och sjunga lite för att börja få igång rösten igen efter förkylningen som man dras med.
Idag är det mars och det är en vårmånad så det har varit extra kul idag när man har sålt och får säga att " idag den 1 mars 2011 har vi kommit överrens om bllablabla" wieie det är mars. Nu ska ja vila i soffan ett tag till spela piano och njuta av att det är vår.



snart kan man ut och åka



drömmer mig tillbaka