Tenta

Jag trodde inte det va sant! Det stod godkänd på tentan i bild och drama helt sjukt otroligt. Går fortfarande igenom utbildningen nu nästan två år utan komplettering eller något underkänt detta känns himla gött ifnför framtiden. Idag har jag kramat om syrran som åker till new york på tor och jag hoppas verkligen att allt går bra nu så jag kan få va sp avundsjuk som jag är och titta på alla fina grejer hon shoppat när hon kommer hem.. Laddar för sista heldagen praktik imorgon. På mån börjar sista delkursen för mig på över ett år! På fre blir det barnmorskan och kika till bebisen och jag hoppas önskar vill av hela mitt hjärta att allt låter och se bra ut! Nu blir de sova och ladda inför skräcken (tandläkaren) imorgon bitti! 

Guldmedalj

Ja det borde karlstads universitet få i att vara sämst på att lämna ut tentaresultat och uppgifter i tid, rätt pinsamt och respektlöst mot oss som pluggar och usch vad det tar onödig energi! Nu laddar ja för ledig dag imorgon som ska spenderas k Sthlm med brorsan mamma och kusiner och de ska bli himla trevligt! Dagen har bjudit  på pollennysningar bakning och nu börjar ja ladda för att fylla frysen med goda kakor inför alla sommarens kalas och sen en skön dusch och vila i soffan. Jag längtar tills det blir juni och skolan är kör för denna gång och ja kan börja njuta av att jobba! Sen längtar ja till juli då jag jobbat klart för att bli mamma, känns himla mäktigt! 







Strålande sol

Tänk att man skulle få lite solbränna och färg redan i april åh va skönt de e! Dagen har varit bra på praktiken nu är de inte många dagar kvar på den perioden och nu gäller de att plugga och skriva på kvällarna så man blir klar med de nån gång. Imorgon får ja även tillbaka en tenta som ja knappt vill ha tillbaka men men de blir spännande :) jag njuter  otroligt mycket, firat syrran och träffat nära och kära hela påskhelgen. I magen sparkar det till tusen och ja går runt med ett leende på läpparna oh bara är. Livet är på topp! 




Sparkar

Det finns ju inge mer avslappnande än att lägga sig på soffan med händerna på magen och känna hur det sparkar runt för fullt där inne.. Men den aktiviteten som detta barn haft sedan start så lär jag få igen för alla mina hyss sen jag va liten och åh va ja längtar. Snart inne i vecka 23 och det går så sakta men ändå så snabbt.. Imorgon är andra veckan på praktiken klar och den väntar tre kortveckor så är denna praktik till sin ende och jah kan påbörja min sista delkurs innan mammaledighet börjar efter sommarlov och jobb.. Tänk att jag/vi har så otroligt mycket roligt att se fram emot. Idag har jag pysslat och städar här hemma och eftersom våren kommit så har även lite slingor hamnat i håret som hör våren till. Nu ska ja mysa ner min nyduschad tjocka kropp i en nybadad säng ochtänka på att de bara är tre ensamma nätter kvar innan mannen är hemma. Tacka vet ja pricken som håller mig sällskap med sin aktivitet. Laddad till tusen inför imorgon för sen är det helg and aj Lööv it. 





Positiv dag

idag är en sådan där positiv dag där jag har haft möte med min handledare som gick toppen efter det har jag simmat med emma och snacka massa goja, och efter de pysslat här hemma och fått bekräftat jobb sp mycket jag orkar i sommar. Denna dagen blev verkliingen toppen och jag kommernog sova riktigt gått inatt. Imorgon gäller det praktik på dagen och påkvällen kommer kajsa hit och det ska sjungas och övas inför bröllop.. med och efter sång så kan inte själen må så mycket bättre
 
 
 

VFU

Nu är jag igång på praktiken och har redan gjort 7 dagar av 21! Himla gött att dagarna går fort nu när även mannen är borta långa perioder.. Annars så blir jag tjockare och tjockare grejar mer ocj mer här hemma med allt som kan tänkas. Är set inte taklister så är det bygga bord eller något annat projekt som ska göras innan man får barn! Nu ska jag sussa sött i några timmar för stt Sedan ta tag i en dag med praktik och simning, de blir gött de!