Hej kära blogg.. Ligger på soffan och vila...

Hej kära blogg.. Ligger på soffan och vilar efter en ledig dag då jag fixat naglarna myst med mia och lowa.. Åkt till karlstad och handlat lite då jag aldrig någonsin haft så mycket pengar på mitt konto.. Känns riktigt bra.. Kartonger överallt i lägenheten och snart är det dags för flytt.. Imorgon blir det jobb och sedan på jul demonstration med jobbet i karlstad.. Ha de gott saknar min dator puss


Luleå

luleå i mitt hjärta åhhh va ja älskar det hockeylaget mmm

tjoho

saknar min blogg
lånar julias dator
sitter hemma och tar ett glas rött, lyssnar på annie hall och väntar på folk
skål!

Vad säger man.. Grattis färjestad.. Ni har...

Vad säger man.. Grattis färjestad.. Ni har en målvakt att vara stolta över.. Ni har honom att tacka ikväll.. Grattis


Nu sitter jag i LLA och ska se luleå beseg...

Nu sitter jag i LLA och ska se luleå besegra färjestad


Jag ringer på fredag

Så ses vi på lördag.

Lagom glad över att datorn har säckat ih...

Lagom glad över att datorn har säckat ihop.. Blir nog data lös i några dagar tills jag får tag i en ny.. Känns tomt.. . Sitter nu hos elin med tjejerna och myser.. Haft en piss dag på jobbet med kassa som inte fungerade telefoner som inte fungerade dator som inte fungerade så hade varit skönt att vara ledig imorgon men får traska dit ändå. Sen är det helg


aldrig riktigt slut

jobbat klart, handlat klart, gymmat klart, ätit klart. nu måste ja duscha och glo på efterlyst.

jag tycker att det är fruktansvärt jobbigt när kunder kommer in och ska beställa blommor till begravning när någon ung har dött. det jobbigaste är att jag känner skuldkänslor på något vis. i många många år ville jag självmant inte leva och jag valde att försöka fly. och då när unga människor går bort i sjukdom eller olycka känns det på något vis väldigt jobbigt.

det samma gäller när människor säger att ta sitt liv är egoistiskt, på ett vis kan jag delvis förstå det men samtidigt skulle jag aldrig kunna säga eller tycka att det är egoistiskt. mår man så dåligt som man gör när man är i de tankarna då tänker man inte, men orkar inte, man vill inte mer. jag är absolut inte rädd för att dö, men jag vill inte dö nu. när man har kommit över de tröskeln och börjar må okay, det är då det är dags att ta vara på varje positiv minut man kan hitta. jag hittade mina positiva minuter i att vråläta massa godis (vilket jag kanske ångrar lite idag) och i musiken. varje gång som jag har en dålig dag sätter jag mig och sjunger och spelar med en inlevelse att jag bara flyr ut i musiken. antingen är jag glad till slut eller så bryter jag ihop gråter skriker, men sen är det över.
jag har på senare år intalat mig själv att har jag en dålig dag eller mår bara piss då får jag tycka synd om mig ssjälv den kvällen, men när jag har sovit och vaknat nästa dag då är det en ny dag. En ny dag som börjar bra.

varje kväll när jag ska lägga mig ligger jag och rabblar upp allt som jag är tacksam för. vissa dagar är det "Tack för att jag överlevde denna dagen" andra dagar kan jag ligga i flera minuter och bara babbla på om allt. det som passar in på humöret och känslorna. men jag somnar då nästan alltid med ett leende på läpparna.

Varje kväll säger jag högt "tack för att jag har min familj, min släkt och mina vänner, jag älskar er"

detta har jag sagt i några år nu varje kväll och det är så gött och somna. Sömn är min bästa medicin för att må bra. har ja en dålig period sover ja ca 10-11 timmar per natt. mår jag bra sover jag 6-8 timmar. sömn är det bästa som finns.



lite av dagens tankar som bara bubblade upp

skulle fortfarande vilja ta ett snack med de lärare och kuratorer jag hade på låg mellan och hög stadiet. de gjorde inte mitt liv så lätt att leva. Tack för att jag finns och orkade.

Amen

I don´t need a man

den låter dunkar alltid hårt i bilen efter att julia och ja har gymmat haha. körde lagomt hårt idag men får bli bättre imorgon. nu blir de soffan lite fotboll lite elvis i glada hudik och lite mat i magen.

impossible

idag har jag tagit mig en riktigt skön sovmorgon. traskade till stan och myste med mia och lowa en sväng. efter det har jag bakat kolaflarn till julias jobb som hon ska ha med. packat assa kartonger städat och nu lagar ja mat. om 2½ flyttar vi yeah. pianot har också varit väl annvänt idag. riktigt mysigt att sitta och spela och idag smög det sig in några jullåtar.


eftersom att flera i tjejgänget nu blir singlar så har ja funderat mycket över om man vill va singel eller inte. Nu har jag själv varit singel i 4 år. och visst vissa dagar vissa kvällar saknar man någon. men jag är inte bitter. jag har försökt att träffa någon och på något sätt ge människor chansen för att det kanske ska kunna bli något men är det rätt så tror ja det märks på en gång. rätt man har ja inte träffat och jag letar direkt inte heller, inte nu i alla fall.

precis där ja är nu i livet trivs jag bra med att ta hand om mig själv flytta ihop med julia och få dela vardagen med någon och bara ha kul. och den bästa känslan som finns är att veta att jag har de där nykära känslorna, pirret i magen framför mig. ser fram emot det med glädje. wiei tänk vad allt kan kännas lätt bara för att man har en positiv inställning uhh va gött de är.


min sång och anledningen till mitt smeknamn fröken svår

Det var jag och fröken Svår, vi skulle hem åt samma håll
det kanske blev en liten omväg men vad spelar det för roll
Natten var så tyst och skön och månen var så vacker över taken

Hon hade tappat allt igen, varenda mening, varje hopp
Hennes utsikt var en botten, hennes drömmar var en flopp
Men ändå, där vi gick, hon skratta till och prata' på och höll sig vaken

Hon sa: "Nu har jag rensat ur, nu spelar ingenting nån roll
Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaks på noll
Och här kan allting börja om, nu kan jag se vad jag förträngt
Nu ska jag passa mig för dom, som aldrig gjort som dom har tänkt
För jag vill aldrig bli en sån, så har jag lärt mig det igen
Det kanske passar nån, men inte mig och inte än"

Varje stund, var minut, var sekund
Samma konstiga beslut
Det blir fel, slår bakut, allt går snett
men det tar aldrig riktigt slut

Solen skulle just gå opp, när vi kom hem till hennes hus
Hon hade städat och gjort fint och bjöd på te och tände ljus
Hon log och sa: "Det är väl rätt okej, vi är nog alla ganska lika
Det finns dom som tror på Gud, och dom som ägnar sig åt spel
Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel"
Det var schyst att dricka te och höra fröken Svår predika

Hon sa: "Jag säger vad jag vill, skit samma om nån skräms
om det blir pinsamt för en del, så är det ändå dom som skäms
Jag har gjort fel ibland, jag vet, men ingen mening att ge opp
Jag tror det bor en liten hjälte i varenda liten flopp
Och jag vill hellre bli en sån, så har jag lärt mig det igen
för det finns nåt bra och stort i alla om och alla men"

Varje stund, var minut, var sekund
Samma konstiga beslut
Det blir fel, slår bakut, allt går snett
men det tar aldrig riktigt slut

Nu är det höst och allt är mörkt, jag skriver brev till fröken Svår
Jag måste veta hur det går, jag måste fråga hur hon mår
Du har din egen väg att gå, skit samma vilket håll
Det kanske blir en liten omväg men vad spelar det för roll
Alltid lär man sig väl nåt, det var väl så det skulle va
Det blir en massa spe och spott, men det är skit man måste ta

Varje stund, var minut, var sekund
Samma konstiga beslut
Det blir fel, slår bakut, allt går snett
men det tar aldrig riktigt slut"


en värmlands pöjk han kan

tjoho kära blogg

idag har jag jobbat som en gris på jobbet. chefen har varit hos vår grossist i borås under helgen och hittat massa massa fint så nu måste allt koma iordning. har under dagen bara gått och väntat på att jag ska få åka till gymmet med jullan. och idag var det underbart förutom stackaren som snubbla på springbandet brevid mig och slängde sig efter stoppknappen., då fick fröken thyberg bita sig hårt i läppen för att inte skratta. tyckte så synd om honom. annars har vi fixat lite mer inbjudningar och jag börjar känna lite ångest över att vi har bjudit så många, men de blir nog kalasbra i slutändan.

inatt blev det inte många timmars sömn så får ta igen det imorgon när jag är leeeedig. ska fika med mia och Lowa baka en kaka till julias jobb och mysa med tjejerna och sen såklart gymmet och spana på skalman.

nu blir det lite sällskap och sen en välbehövlig kall dusch.


ryggen mår skapligt idag, är dock lite blå här och där men bra det blir de.

för övrigt så leder luleå serien igen.



hemma i krillehöla

nu ä vi hemma från uppsala, gick på stan handlade kläder. Ikea och shoppade. Bakade bullar, lagade massa go mat och hade det väldigt trevligt. Var även till peter igår och fick en massag för min onda rygg. och idag känns det som om jag har världens träningsvärk i hela ryggen men när den släpper så lär ja flyga fram..

Nu blir det snart film och njuta av det sista på helgen bye bye

lite bilder från helgen hittar ni på http://burklesk.blogg.se/

uppsala

Nu kära vänner har jag gjort mitt på jobbet för den här veckan. Gasade hem i en rolig fart och nu sitter ja och väntar på att julia ska bli klar så vi kan åka. Uppsala blir det hela helgen, vet inte riktigt vad som händer en de märks.


För övrigt så blir ja förbannad på att tanter i 50 års åldern och uppåt säger att nejlika är en begravningsblomma och försöker prata ner mig som florist. NI KAN INTE BÄTTRE ÄN MIG!!. Idioter. Nejlikan är en blomma som man förr hade mycket i brudbuketter och nu väldigt mycket i inredingstidningar. en kort period använde man den mycket till begravning. Men tänk att dessa kärringar alltid ska försöka och visa på att de är bättre än mig och kan mer än mig bara för att jag ser ung och dum ut. Idag fick ja förklara för en kund att jag faktiskt jobbat som florist till och från i 7 år, och att jag har tre års utbildning som florist så jag kan nog mitt. Min kollega stod bakom och nicka och log.
Kärringar tar min energi, män i samma ålder ger mig energi bara för att de e så jävla roliga att sälja till!

Jahapp

en sväng på pianot innan avfärd bye bye



hmmm ja

dagen innan fredagen

idag har jobbet bestått av jobb, efter jobbet blev det solning laga mat, raka benen, duscha platta håret och packa lite. imorgon drar vi ju till uppsala efter jobbet och det ska bli såå kul. vet inte riktigt vqd vi ska göra men vi ska väl bara glida runt och se allmänt cooa ut som vi brukar. ser dock fram emot lördagen och massagen väldigt mycket för nu är min rygg väldigt stel och öm efter inflamationen.

sitter och vilar under filten och doftar vanlij mums mums

jag tackar mina vänner för att de ger mig såå mycket energi, mår så bra nu. har dock haft lite absitens efter gymmet idag eftersom jag inte kommer dit förrens tidigast söndag menmen får köra destu hårdare nästa vecka.

Take me baby or leave me



saknar dig Astin

you´ve got a friend

godkväll!

idag har jag jobbat och jobbat och jobbat. dagen va sjukligt lång men de va sååå gött och komma hem och sen dra till gymmet. go känsla när svetten rinner ner för pannan och förstör sminket och man ser ut som en förarglig grottmänniska. de e en go känsla de.

efter träningen har jag stekt massor med goda pannkakor. kände att jag var värd det. imorgon tror jag att det blir lugnt från gymmet och satsa på solning och välbehövlig rakning och putsning av kroppen.

för övrig så vill jag bara påminna ALLA om att LULEÅ leder elitserien



luleå för alltid i mitt <3

nattinuffsan

tupplur i hallen

idag har jag varit ledig. började dagen med att få mina naglar fixade så nu är de så fiiina igen. Sen blev det gymmet med julia och jag kan rekomendera en sak. gå aldrig till gymmet om du bara har ätit två ägg på hela dagen. körde på riktigt hårt på gymmet och de va såååå gött orkade massor tills jag skulle stretcha och märker att jag börjar se svart och jag börjar skaka. tog mig hem och sedan minns ja inte så mycket mer. svimmade tydligen i hallen och låg där i ca:15-20 minuter. men men med lite mat i magen så mår ja på topp igen.

har handlat mat med min blivande sambo nu och dags för soffa och vila. tror min kropp behöver de.

om jag vore arbetslös hade jag flyttat in på gymmet älskar de.


Kärleksvisan

Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Var inte rädd, Jag går bredvid dig.

Nu är jag din, och nu kan jag andas.
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna.
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Ja jag ska älska dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när hoppet sviker.
Du betyder allt för mig.
Var inte rädd, jag står bredvid dig.
För du betyder allt för mig.


jag ska sakna dig imorgon

första dagen på jobbet avklarat efter sjukskrivningen, fick som straff för att jag har varit sjukskriven ha med mig en praktikant hela veckan. Ser ju dock möjligheter i att slippa diska snitta blommor och tvätta fönster i en vecka så mig gör det inget. Imorgon är jag dock ledig och de ska bli sååå gött.

käkade mat med thomsen efter jobbet och sen åkte vi hem till henne med Linnea och tog oss en kopp te och pratade om livet. och nu har ja suttit och spelat piano och sjungit tills grannen drog igång disco inne hos han. tror dock att de va för att de va lite trötta på mitt skrikande men ändå. snart flyttar ja så de gör ju inget.

vet inte riktigt vad ja ska hitta på imorgon kanske borde packa lite och börja rensa allt som man har samlat på mig.

har känt ett tag att jag behöver en förändring, funderar starkt på att klippa mig rasande kort och få till en snygg frisyr. vad sägs om de? kanske bli lite blond igen då också eller rött. något måste hända med håret i alla fall piss trött på de nu. imorgon ska ja också äntligen till gymmet igen. riktigt gött att det är igång. det är en bra förändring.

nu blir det snart lite sällskap

ska nog sjunga en till låt för grannen så han får öka ljudet på sin sämsta låt som han spelar mohahah

kommer inte på något mer att skriva för tillfället



haha hjälp

söndag

sååååå va de redan söndag kväll. första dagen idag utan värk i min rygg. det har varit riktigt gött att slippa ha ont.
I fredags va vi på sexparty hos Janina, alla tjejer. Riktigt kul och många skratt. Lördagen spenderade jag och Julia ute i skogen och stod på kontroll på en tramp. skönt att det var så bra väder och träffa massa folk.
På kvällen hade vi drinkafton hos Thomsen också riktigt kul och sen bar det av till mastis. Riktigt mycket folk ute och som vanligt kul att traska runt och tjöta. Dansade dock inte på hela kvällen.

idag har jag städat här hemma. Pappa kom hit och vi åkte tillsammans med Julia och hennes mamma och Leif och kollade på våran nya lägenhet och mätte och tänkte. De kommer bli bra de där.

Lite ångest nu bara över hur ALLA ska få plats på nyårsfesten får spana lite på lokaler ändå ifall. Annars så löser vi de också och de kommer bli kanon.

Ikväll blev det en promenad med gurra och julia och nu ska ja bara mysa ner mig i soffan under en filt med en kopp te. Ska ta mig en stund vid pianot också innan det blir för sent, men får ju inte störa grannarna för mycket.