Tomhet

usch vad det är tomt utan alexander, så här länge får han inte vara borta igen. Och nu ber jag till gudarna att han kommer hem på torsdag så man får helgen ihop. Min check lista för denna vecka som gott var att fixa papper på lägenheten - check, sälja bilen - check, och skaffa ett jobb men det får jag jobba på en vecka till. Men uhh så gött det är att ta cykeln till jobbet och få röra lite på det extra fläsket som man har byggt upp det senste halvåret.
Om alexander kommer hem på torsdag så innebär det flytt till helgen och jag ka inte beskriva med ord hur underbart det ska bli. Förövrigt så har helgen varit kanon med liseberg i ösregn tillsammans med goa kompisar. Skönt att hitta på något riktigt roligt för annars så hade jag saknat ihjäl mig. nu hoppas jag på att veckan går fort och att halsen håller på jobbet för så som det är nu får jag hostatack och andnöd i varannan mening ungefär. Så en kopp grönt te och mysa inne i mitt rum och packa lite prylar får bli kvällens projekt innan sömn.

Godnatt



Saknad <3

och där var helgen över

det är helt sjukt vad helgerna går fort, men då jag har varit lite krasslig och alexander har haft otroligt ont i ryggen har vi bara myst och kollat på massa filmer och det var behövligt för nu är han borta i två veckor på jobb. Så länge har vi aldrig varit ifrån varandra sedan december så det är bara att hoppas på att dessa två veckor går fort. Förhoppningsvis blir det ju liseberg på lördag och då har jag något bra att se fram emot med mina breudar. Denna veckan står det i planerna, skaffa ett nytt jobb, skriva på papper för lägenheten och sälja bilen. Lyckas jag med dessa tre då kommer jag flyga fram och veckorna gå fort förhoppningsvis.

Jag tackar för helgen och välkomnar en ny och spännande vecka!

vilken underbar dag

dagen kunde inte ha börjat bättre, vakande gick på toa välte ner min nya parfymflaska som jag köpte för 2 veckor sedan allt gick i kras och nu luktar lägenheten gott. Antar att jag har fått hälsporre efter en sommar i flipflop och idag gör det extra ont så kanske en glasbit har hittat till den rätta hälen med, men vad gör det det luktar ju riktigt riktigt gott hemma. En dag på jobbet som gick helt okay och man fick prata med massa trevliga människor och andra människor som roade sig åt att slänga luren i örat på mig men vad gör det när man har så otroligt bra arbetskamrater. Jag kom hem slängde av mig kläderna och hoppade i badet i två timmar samtidigt som jag badade satt jag och rensade datorn på massa skit som inte jag behöver ha så nu mår den lite bättre. Sen efter badet strosar jag runt helt näck och lagat got mat pimplar på ett litet glas rött, packar en flyttkartong och städar lite, samtidigt som det luktar så gott. tror jag ska tappa parfymflaskor lite oftare för idag har jag varit på otroligt bra humör och imorgon kommer jag då inte må sämre för då kommer min älskade älskling hem! Jag lever livet och älskar det!


Lägenhet!

Som det ser ut och låter nu så har vi vår lägenhet på kasernhöjden från och med 1 september. Papprena ska skrivas på på fredag och jag kan knappt tro att det är sant förens då.
Har haft en kanon bra helg med godaste maten ever i torsdag när jag kom hem från jobbet, då ja inte fick gå in i köket utan alexander skulle pysslar klart med maten. Sedan har det varit mys med tjejerna och grabbarna hela helgen och nu är jag alldeles själv. På onsdag kommer alexander hem igen och då blir det till att börja förbereda inför flytt.



det satt inte fel att få detta serverat efter en kväll på jobbet av bästa Älsklingen

sömnlös

det här med att sova ensam utan alexander bredvid sig är inte det lättaste har jag märkt. idag blev det fyra timmars sömn. Somnade 4 och vaknade 8 pigg som en mört så gick upp och åt en god frukost och började städa. Städat igenom alla lådor vid tv:n hyllor bänkar speglar allt. Börjat packa flyttkartonger och uhhh va gött de känns. Nu hoppas jag bara på att lägenheten vi ska kika på på fredag kanske blir vår, samtidigt som jag längre inte vågar hoppas för mycket. Lagade massa matlådor och elin kom och åt med mig. Jobbade medans åskan slog ner tre gånger och släckte lokalerna på jobbet och sedan hem för att e på film och mysa med elin. Nästa vecka kommer bli tomt när alla är borta men det är tur att thomsen kommer hem till sverige så man får umgås med henne.

förövrigt så saknar jag min goding!

en bra dag

idag har jag jobbat första arbetsdagen efter semestern, och det var väl helt okay samtidigt som jag undrar hur länge jag blir kvar på det jobbet. Innan jobbet var igång tog jag och elin en tur på stan och käkade lite mat och umgick. Efter jobbet blev det en tur till sophie och massa gött snack med goa vänner. Det som lättade mest var att det kommit ut ytterligare några lägenheter att söka i karlstad och det känns riktigt gött för nu vill jag starta på nytt med mitt hjärta. Blir så tomt när han åker så det går inte att beskriva. Annars så har jag tvättat ett antal maskiner och pysslat här hemma. Imorgon är det redan tisdag och snart är det helg!



inte konstigt att man saknar en så stilig man så mycket <3

Kreta

och nu var då semestern slut och imorgon börjar man jobba igen. Just nu finns det faktiskt lite ångest i kroppen men det kommer nog gå bra. Söker lägenheter hit och dit och är lagom trött på att man alltid blir lite snuvad på lägenheterna men hoppas på att det löser sig denna vecka. Annars så har jag och Alexander haft en underbar resa till Kreat med massa sol och bad i en vecka. grabben har åkt och jobbat nu och saknaden är total, känner mig verkligen inte riktigt hel utan honom och jag bara lääängtar tills att vi får ett hem tillsammans och får starta på riktigt ihop i en lägenhet som är vår.

Jag bjuder här ikväll på lite härliga bilder