Helg

Nu har jag jobbat och börjar skolan denna vecka. Har även hunnit med vinkväll med större delen av klassen hemma hos mig och nu sent på kvällen är jag är hjärtat på väg till stugan för en lugn och mysig helg då förkylning och feber hos mannen har satt sina spår i ork. Så nu väntar lugn och ro och jg ska läsa massa böcker inför Skolverket nummero två! Så undrar ni vart vi är så befinner vu oss i skogen :)



Fikat som det bjöds på till klassen


Snus

Efter 8 1/2 år med pengaslöseri,
Efter 8 1/2 år med beroende hysteri,
Så är nu lojsans snusfri!!!!

Sover knappt på nätterna, drömmer bara mardrömmar, illamående, riktigt dålig balans, skakningar och jävligt irriterad men inte beroende av något! Detta firades med shopping och mys men min halvkrasslige man


En bra dag

Idag är det en bra dag. Sover dåligt på nätterna pga av lite abstinens så vaknade vid sju och var klarvaken. Kollade på "de dejtbara" underbart program. Åkte till Ikea bakade lagade mat städade. Sen kom Sofia på fika med massa prat och skratt :) och nu har jag skrivit ut böcker och kollat igenom allt inför skolan som drar igång imorgon igen. Ska bli skönt att komma igång och få lite rutiner och beta av lite mer på utbildningen. Men framförallt ska det bli kul imorgon kväll då många ur klassen kommer på kak&bak kalas.... Så nu står det dusch på schemat och pyssla om sig själv ikväll :) full av energi och allmänt lycklig över mitt liv


Helg

Helgen har inneburit massa jobb med Goa ungar! Lördagsmys med Elin Frida och Sophie och kalas och födelsedagskalas för svägerska och mosters pöjk så nu är jag fylld av lycka i kropp och själ och laddad inför vecka med jobb skola vinkväll med klassen och partaj!


Ledig dag

Idag har jag bakat och grejat hör hemma. Börjar äntligen komma iordning här hemma :) fick alla kort idag som Kaj beställt också så nu sitter de senaste 8 resorna i sina album och det känns såå gött! Ordning och reda. Framförallt gött att få ordning på så mycket som möjlig innan skolan börja för så kan man inte ha alltför måbga ursäkter till att plugga. Grillat och myst ikväll och nu är jag ladda inför tre dagars arbete :)


Valter

Idag har jag jobbat med min onda rygg men det har gått okay. Efter jobbet fick jag äntligen träffa lille Valter, sötaste ungen som finns ❤ nu ska jag lägga mi i rakläge med min rygg ich njuta av ledigt imorgon innan tre dagars arbete drar igång :)


Ledig dag

Härlig ledig dag då jag gjort med cake pops som blev sjukligt smarriga! Sen har ja vart på stan en sväng och sen kollat på fotboll och ätit våfflor med mina syskon då lillebrorsan åker tillbaka till Sthlm imorgon igen.bästa överraskningen idag va att älsklingen kom hem en dag för tidigt :) men de drygaste var att jag idag knäckt fel i ryggen och det gör förj*vla ont men men får se om det behövs ett besök hos kiroprsktor imorgon. Ha de


Cake pops

Min nya bak passion är cake pops efter vår resa till new york! Så nu för tiden om någon undrar vad jag gör sena kvällar och nätter så mixtrar jag fram nya goda recept!


Ny vecka!

Ny måndag som började med att vakna tidigt för att gå upp och baka. Märker då att allt vatten är totalt avstängt i hela lägenheten så istället har jag suttit och beställt massa kort till album som lär bli ett höst projekt.
Jobbat em och kväll och sedan glott på idol med Elin, thömsen och Sophie :)
Nu blir det slöa i soffa och njuta av att jag har vatten i kranen, kan ta en dusch och spola i toan!


Jobb

Efter denna dag med 12 timmars arbete med hög avtivitet så ligger jag gött i sängen och ska njuta av att vara stilla till en wallanderfilm sista natten innan Alex drar imorgon igen. En Louise som är trött i varenda muskel och framförallt i öronen. Men världen bästa yrke för mig håller jag på att utbilda mig till ❤


Moster!

Idag är det en stor dag för alexander har blivit morbror och jag blivit moster då Johanna och Anders blivit föräldrar åt en lite pojk! Så idag firar vi här hemma med grillat och gött ikväll! känns otroligt häftigt! 
 
Förövrigt så var vi på ett otroligt rolig och fin bröllopsfest igår för David och christin! 
 
Och nu inväntar  jobB imorgon 8-20 så nu laddas inför sista joboveckat innan plugget drar igång igen och
 
självklart ska jag träffa min nya släkting i veckan! 

Friidrott

Ja jag älskar de flesta sporter och jag älskar att titta på tv när det är sport. Så dessa dagar med friidrott så blir det inte så mycket gjort här hemma. Mannen har kommit hem idag från Norge och jag har varit och övat på lite sång inför morgondagen. Nu blir det en kall framför tvmm och mysa resten av kvällen 
 
 

Hej igen

Ska jag försöka med ett nytt försök att skriva något här! Sedan sista har jag fyllt 24 och 25 börjat studera till förskollärare och klarat första året galant! Besökt Rhodos, marmaris, new york och nu senast Kos. 
jag och min läskade har köpt oss en lägenhet som vi lever ett underbart liv i och trivs hur bra som helst i, så nu bor vi i en underbar trea på Haga. 
 
Senaste dygnet har jag spenderat i stugan med systeryster med fiske svampplockning och lugnt och ro!
 
nu väntar det bröllopsfest på fredag för underbara barndomsvännen David! Och att älsklingens syster ska barn! 
 
Detta kommer bli en spännande höst och jag ska försöka skriva här för er som känner för att läsa