påskriva papper

idag var det första seriösa arbetsdagen på jobbet, började med att skriva på papper och sedan var det bara att köra igång. Och jag måste säga att jag har fått ruskigt bra arbetskamrater och jag är så nöjd. Förlåt om jag upprepar men nästan lika bra lön som förr ledig varje helg, alltid ha halva dagen ledig, roliga arbetskamrater roliga tävlingar allt känns bara så bra. Imorgon är det jobbs om gäller igen, sen ska ja eske och pappi på hockey och gissa vilka som spelar??? luleå såklart! och de ser jag verkligen fram emot!
Nu ska ja slänga mig i duschen och mysa ner mig i soffan
snart är det vår

Julia är lite bättre

Hej Louise läsare.
Jag smet in på Louise blogg för att fixa designen lite, headern har inte synts i Explorer förut, men nu hoppas att den gör det?
Sen tänkte jag bara tala om att jag är lite bättre än Louise, men jag älskar henne för det, och jag älskar att bo ihop med henne, tro det eller ej ;)
Vi lever verkligen livet hon och jag, tillsammans med alla våra andra underbara vänner ♥
Jag har en sån där dag när jag bara fylls med kärlek till alla människor runt omkring mig, ni är bäst!


en söndag att ta vara på

vanligtvis har jag inte haft något behov av att gå upp på en måndagmorgon den senare tiden men nu ska ja ju faktiskt upp och jobba imorgon. Kommer bli  riktigt spännande och se vad man får för arbetskamrater och allt sådant. Helgen har ju varit toppen som vanligt. Idag har julia och jag klarat av vår diet i 4 veckor så idag firade vi med en kebabtallrik. 8 cm smalare midja har det blivit på 4 veckor. Nu är det bara att träna vidare och köra på. Den här veckan är schemat 9-15 på jobbet så skönt att få ha hela eftermiddagen och träna och umgås med vännerna på... Julia kör lite folk för tillfället och jag sitter och är lite bitter över förlusten i handbollen. Ikväll blir det bingolotto och förhoppningsvis en liten vinst!
seeeeeeeeee you

solen stod högt upp på himmelen

tjo idag har det varit en himla fin solig varm dag och man har fyllts på med massa energi. vi har gymmat, tvättat bil, lagat god lax, städat lite, börjat komma igång i lördagens form. Första ölen är tagen och man kan ju inte må bättre. Snart tittar vännerna in på spelkväll och det känns i maggropen att detta kommer bli en sjuhelsikes bra kväll
skål och välkomna

ledig dag

idag har jag varit ledig. har handlat mat bakat fikat med thomsen och vilat på soffan. Just nu sitter jag och rå laddar inför handbollen som kommer bli jobbigt spännande känns det som. Julia har som vanligt hamnat i karlstad ikväll.
ska dra några valser på pianot och sjunga högt för grannarna innan handbollen. Ikväll blir det en öl eller två med astin som kommer hem från stockholm efter första veckan.
ha de

jobb

yes idag äntligen, vaknade ur min underbara skönhetssömn halv nio och traskade iväg till jobbet. slet hela dagen och sålde som ett djur för att invänta domen som skulle komma på eftermiddagen, om man var en av dem som hade nerver av stål och säljargenen. Och jag och mina 3 nyfunna vänner klarade oss så på måndag är det bara att skriva på papper och börja jobba. Varannan vecka 9-15 och varannan vecka 16-21 och jag kommer antagligen tjäna mer pengar än när jag jobbade som florist, ha mycket mer fritid p.g.a. arbetstiderna och även slippa pendla och kan nu spara ännu mer pengar.
nu ska jag sticka lite mer och försöka komma lite längre på den där halsduken och ta mig en kall för det är jag värd idag. Sambon är på nollning, även denna kvällen så man får väl se när hon kommer hem.
ha de

hej jag heter louise och jag ringer

jag jobbar och jobbar och jobbar om dagarna. och pratar och pratar och pratar om dagarna. Skitkul jobb faktiskt som känns kanonbra att ha börjat på. efter jobbet har vi storhandlat mat och tränat. sen kom den där lilla sockerdj*vulen på axeln nerhoppande och vi pallade inte mer. Så nu har jag tryckt i mig en halv godispåsen och jag har verkligen ont i käkarna för att jag har ätit så. lite ångest men ändå inte för fy bubblan va gött de va. idag fick jag även ett litet pengatillskott mina älskade farföräldrar satte in några tusen och det var sååå skönt, en stor sten släppte inom mig. sedan har jag även fått en check från kristinehamns kommun på 2000 för de två dagarna jag jobbade i december så de pengarna ska jag hämta ut så fort jag bara kan. nu kan jag äntligen betala månadens räkningar!
imorgon ska jag jobba och träna och antagligen umgås med mina vänner
ha de

Hemma på lunch! Känns helt underbart och k...

Hemma på lunch! Känns helt underbart och konstigt att kunna åka hem och laga mat och käka och hinna med det på min lunch timme.. Nu är jag peppad för jobb kan jag lova.. Here we go


dan före dan


Idag har det varit en bra dag, jag har hjälpt till att bära lite ris
och kört på tippen i mina vackra arbetsbyxor.
Städat här hemma för att få lite ordning tills julia kommer hem ikväll
eller inatt någon gång. själv ska jag bege mig till
gymmet och svettas lite, var alldeles för längesedan nu.
annars så njuter jag av att imorgon få ställa klockan
och komma iväg på en informationsträff för att sedan
förhoppningsvis få jobba lite. Kassan är tom nu så vill jag bara jobba
jobba jobba.

Nu ska ja träna, ha de gött





energi

idag har varit en av det segast söndagarna jag någonsin varit med om tror ja. men uhh va gött det är att sova. kvällen igår vart hur bra som helst alla underbara vänner hos oss innan utgången på mastis, och jag vet inte riktigt vad jag hade gjort med mig själv igår men 3 personer kom fram och sa att jag hade sådan underbar utstrålning och att det bara lyser om mig. visste inte riktigt hur jag skulle tackla den kommentaren men de är kul när människor vågar uttrycka sig om sådant! dagen idag har jag mest sovit och tagit det lugn, julia är på fadderfest i karlstad och jag ska ta mig ett varmt bad och njuta av att det är helg, sen blir det väl en film som vanligt skulle jag tro!
Tack alla som var med igår

KBK

vad gör vi? nu kör vi
KBK

en halv, en hel

vi fryser i vår lilla lya, igårkväll fick va ha täcke och filtar på oss för att överleva kvällen när jag vaknade i morse hade vi 15-16 grader i lägenheten, inte helt ok. Har idag tagit en mysig promenad med lina sofia och julia. Har även fått ett intyg på att jag ät allergisk mot blommor och att jag inte längre bör jobba som florist då det försämrar min hälsa. Annars så har vi dampat på vårt tv-spel som inte gör som vi vill och nu ska vi ladda för en mysig kväll hos bl.a. frida tills en början och senare in till stora staden ikväll.
Annars så njuter jag av att det är helg och att vi imorgon ska fira julia med alla våra underbara vänner som kommer hit och firar med oss
ha de

sockerchock

igår fick vi äta kakor eftersom att julia fyllde år, idag har jag mått himla illa och vi båda mår som om vi har druckit sprit i 3 dar och orkar inte göra någonting. Usch och fy så nu är det grönsaker och kött som gäller igen.
idag har jag fått nys om ett jobb skall dit nästa vecka och det blir spännande. Imorgon skall det viktiga intyget skrivas hos läkaren om att jag inte längre kan jobba som florist. Sedan är det helg och vi ska ha de så himla gött och bara umgås med våra underbara vänner. Känns så gött i kroppen nu för det är minsann nästan alltid folk hemma hos oss eller så är vi hos någon annan.. Man blir glad i hela kroppen.
Jag mår bara såååå bra. och nu ska ja försöka koma på vad jag vill bli när jag blir stor. känner just nu att jag skulle önska att jag bodde kvar i gbg och lära massa roliga utbildningar som jag vill gå men vi får väl se hur det blir med den saken. Nu ska jag njuta av en vår och sommar i kristinehamn först innan det blir något annat.
Laga mat står på schemat sedan blir det nog en sovning i soffan för att ladda inför gymmet. Måste bara skriva att jag tycker att julia och jag är för himla duktiga. Sedan den 18 dec då jag köpte mitt gym kort har vi träna 21 gånger. 10 dagar har vi sluppit undan och då har det varit jul och allt månaden som gått. Jag e stolt och kroppen börjar sakta men säker formas om och de e också najs.
Ha de så himla bra mina läsare, känner att ordet himla har använts många gånger nu men så kan det bli ibland

Julia 22!

idag har min lilla sambo blivit lika gammal som jag fast ½ år yngre. Alla när och kära har varit här och firat idag och det har varit så mysigt. Just nu går kroppen på en sockerkick som snart kommer resultera i dvala.
för att se lite trevliga bilder från dagen kolla julias blogg
http://burklesk.blogg.se/

dan före dan

tjo bloggen
idag har jag grejat inför min sambos födelsedag och de kommer bli så bra =)
ha de gött
Imorgon är alla välkomna på fika!

stackars mannen med medalj

idag har det varit en bra dag, började dagen med en tur till gymmet där det var lugnt och skönt, är dock sugen på att dra dit nu igen men julia har tagit bilen till sin mor och känner inte för att springa dit direkt.
efter gymmet har jag bakat och bakat och bakat. och det har resulterat i att jag har borstat tänderna ca 10 gånger idag. blir så himla sugen på att smaka på nougat rutorna och kärleksmumsen och chokladsnittarna och allt vad jag nu har bakat, men de e bara att strunta i de.
sen som vanligt somnade jag på soffan när jag var klar med de och nu funderar jag på vad jag ska göra, är sugen på att glo på film men tråkigt att göra det själv så får se vad kvällen har att erbjuda

jag är arbetslös och meningslös men jag lever glad ändå, för jag har valt att för en tid få leva så

det är ett underbart liv jag lever och veckorna blir bara lättare och lättare, bättre och bättre. Snart är det vår och sommar då ska jag glida runt i min bil och bara njuta med mina underbara vänner. Dock skall jag nu till läkaren på fredag och få mitt intyg på att jag inte längre kan jobba som florist. Allt tyder på att jag är allergisk och att jag inte skall jobba som florist för att jag utsätter kroppen för mycket och utvecklar bara mer allergier. Känns lite vemodigt men samtidigt när jag har känt att jag inte har mått bra utav det och att jag inte har känt tydliga smaker eller dofter på över ett år så är det underbart att börja få känna allt detta. Jag känner mig pigg för mina näsgångar är inte längre jättesvullna så jag får in luft och mår mycket bättre.
Sen har jag världens bästa sambo som även denna veckan är ledig och fyller år och det kommer bli såååå bra.
Jag njuter och lever livet just nu med världens bästa julia, underbaraste vännerna på jorden och den där lilla extra.
så är det

Ännu en helg

Helgen har gått och det är redan söndag kväll. Som vanligt så har folk hittat hit och sitter beredda med sina bingolotter och de är ju alltid lika trevligt. Igår var Mia och sötaste Lowa här en sväng här och hälsade på och sedan bar det av till niklas på 25 års kalas på kvällen som var hur trevligt som helst. Gick sedan vidare till mastis och hade lika trevligt där och dansade natten lång.
Idag har vi handlat mat och myst här hemma och det ska vi fortsätta med
ha de gott
sötaste tjejen

när vänskap tar annan form

igår var en kväll då allting hände. saker som inte kommer att skrivas upp här. vi hade kul i bilen när vi kom tillbaka till kristinehamn efter en tur hit och dit.
Var redan trött när jag åkte iväg med grabbarna grus och jag var så trött i hela kroppen så sängen var underbar klockan 2 inatt. Trött i kroppen trött i huvudet och fruktansvärt besviken på en av våra.
inväntar nu mia och Lowa för lite mys och sedan blir det kalas ikväll
känns gött att säga att den senaste veckan p.g.a. diet och träning har jag nu tappat 4 cm i midjan. Ett ras på totalt 6 cm på två veckor. Det går framåt även om det inte alltid är så kul
det enda stället jag ökat på är mina armar 1 cm, men jag intalar mig själv att det bara är muskler
hej då

din mamma

en dag i mitt liv..
så kan det låta..
ska snart ut och köra runt på 4 för fulla omogna töntiga mesiga barn och ska ha kul ikväll. giv mig styrka
bye

Julia min Julia

Jag tackar Julia för mitt förra blogginlägg som hon så vackert komponerade ihop.
kvällen har bestått av gym och mat och lite sova nu spelar fröknarna kleman och styrud tv spel och jag sitter här och grejar med julias datorn som har omformaterats och gjorts iordning
hejsvejs

Hej hej hej jag är bara fjorton år

Scha scha bloggen.
Idag har jag varit hos fabror doktron, han var en tjej som sa att jag var allerhisk mot blommor och bin, så då ska jag få ett sånt därah intyg som jah kan skickah till försäkringskazzan sen, så jag kan bli miljonär, äntligen.
Sen åkte jag och (blivande) Mr. Thyberg till Skåre och hälsade på familjen Thyberg. Det var roligt, och så. Vi tittade på när jag var liten, det var roligt.
Sen åkte vi hem till min sambo, och då åt vi mat och tittade ungefär 3 minuter på en film som hette Pride (ni vet som festivalen?), sen såg vi på när jag var liten igen, för jag är zååå kär i mig själv.
Nu ska min sambo gå med datorn till fabror doktron (barnet) Mulle Meck så den kan lagas, så jag kan inte uppdatera på ett tag *ledsen* Men då vet ni att jag inte är död iaf.
Piiiiiz out
Pozebild på snygga mig

vig hit och vig dit

idag har jag varit på oerhört bra humör med massa rävar bakom öronen. jag har varit på bus humör haha. umgåtts med eske idag igen. gött och ha nån som är hemma på dagarna och härja runt med och hitta på saker med. nu på kvällen har vi även klarat av gymmet och klarat av att baka 2 sockerkakor med fyllning i utan att smaka det minsta. och det gör ont i hela kroppen för julias och min sockerkaka med fyllning är så god att man blir lycklig i flera dagar men men de får gå ändå. har ju faktiskt sett bra resultat på måttbandet redan efter en vecka så det gäller att hänga i.
nu ska jag äta svinstark thaisoppa och slöa ner mig i soffan
imorgon skall ja till läkaren ännu en gång för att testas för olika blomsorter med mera. hoppas de kommer fram till något bra
ha de
<3

En dag i varberg

gick upp i ottan idag för att följa med herr eskebrink till varberg en sväng. han skulle svetsa lite och visa vad han går för på något jobb och jag hade inget att göra och åker hellre lite bil än sitter framför datorn hemma. åkte in till varberg för att ta ett varv på stan och hitta någonstans att käka, efter att ha gått ett helt varv och sedan gått tillbaka där vi började för att sätta oss och äta inser vi efter att vi har beställt maten att detta är ett ställe där inte allt för normala människor jobbar. jag tog en kebab tallrik Utan Majs, eske tog en pytt i panna utan rödbetor. maten trillar in full i majs och rödbetor, inser att det inte är någon idé att säga till och jag sitter och grinar av skratt. vidare till hans jobb och där fick jag sitta i bilen utanför i 3 timmar. tog mig en väldigt lång promenad för att hitta någonstans att kissa och efter 1½ timme fann jag ett bra ställe.
sedan sprang vi in på ullared handlade lite smått och gott, käkade en sallad på BK och sedan gasade vi hem efter en oönskad extrasväng i göteborg. som kartläsare tar jag på mig skulden.
nu blir det film med sambon och mys
ha de

Har nu gjort mitt absolut snabbaste besök ...

Har nu gjort mitt absolut snabbaste besök på ullared.. 10 minuter och 200 kronor fattigare.. Det känns konstigt


musik skall byggas utav glädje

sådana här dagar som denna är det tur att det finns en gitarr och ett piano i denna lägenheten och att rösten är bättre nu än vad den har varit på länge. Musik hjälper mig genom allt + världens bästa Julia som förstår allt och bara är bäst
livet är inte alltid rättvist men på något sätt tror jag ändå att det finns en mening med allt även om den är svår att se ibland
nu är det julias tur att spela lite och jag får vila mina händer och min röst
imorgon ska jag till varberg en sväng tror jag
ha de
bästaste som finns <3

bara sport

tjo
idag är det söndag och det är en väldigt bra dag. har under dagen mest bara kollat på sport och och de har varit väldigt gött. handlat mat och införskaffat kvällens bingolotter.
kvällen igår blev väldigt lyckad och det var längesen som jag hade så kul på mastis!
nu laddar vi för bingolotto och storvinst
ha de

spräckta byxor

tjosan.. igår blev en toppen kväll men några öl och bowling. första klotet jag kastade iväg kände jag att de nya byxorna sprack lite mellan benen, andra klotet jag kastade iväg sprack de desto mer. tur att det var charlie på ett sätt som jobbade för fick låna lite solvertejp för att inte visa hela alltet inför alla. slutade med att byxorna var helt spruckna från grenen och typ ner till knäskålen. så kan de bli..
vidare till the pub och tog nån öl och sedan lite tv spel som jag var absolut tok sämst på för jag kan inget om film för jag bryr mig inte.
sen idag har vi tränat kollat på lite skidor och tvättat.. nu står laxen i ugnen och vi ska försöka börja tagga för ikväll
ikväll lär de bli en toppenkväll för just nu känns humöret sådär och då slutar det alltid bra .. ha de gött

Freeeedag

har varit och besiktigat bilen idag och det gick väl någelunda bra. en liten liten spindel någonting behöver bytas och det låter ju inte allt för farligt. sedan bjöd jag mamma och pappa på min speciella kräftstjärtssoppa. den e fruktansvärt smarrig den. sedan har jag hmm.. sökt lite jobb som vanligt, sen somnade jag precis när julia kom hem så då fick jag pallra mig upp igen. åkte ut till hennes mamma och leif en snabbis och kollade läget och sedan handlade vi lite mat. nu har vi gjort oss lagom iordning för bowling och kanske en vända på the pub. får se vart kvällen leder och tar vägen!
hej hopp

för mycket snö

har tycker att det räcker med snö nu, det är inte kul längre. jag orkar inte med det mer, men så kan de vara. idag har jag bakat kladdkaka åt aldrin och eske utan att ens slicka av smeten som hamnade på  tummen. jag tycker att jag är duktig.
jag tackar mina vänner för igår och ska sova gott och hoppas på att min bil går igenom besiktningen imorgon
ha de

en lillllllördag

nu kära vänner är jag iordning för en kväll på nöjesfabriken i karlstad och det ska bli väldigt trevligt. Tjejerna är på G hit för lite för dricka och sedan bär det av till storstan, ha en trevlig kväll allihopa för det ska jag ha =)
fick till mitt långa hår idag
yeahhhhhhh

Run run run run run

hejhopp
nu sitter jag vid datorn och är fruktansvärt rastlös medan sambon borstar tänderna och ska sova. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på känner jag.
Blev en riktigt mysig kväll hos sophie med tjejerna drack kaffe och kollade på när några åt kladdkaka. Idag har inte varit en rolig dag när det gäller mitt sockerberoende har slagit till. Vet inte hur många gånger jag har öppnat kylskåpet och tittat in för att se om något nytt har dykt upp. Det har det inte gjort, inte en enda gång.
Imorgon är det Onsdag, då fyller min kusin Johan år!
Julia och jag ska gå på stan och kolla runt och sedan bege oss till karlstad på kvällen för att härja runt på nöjes. Riktigt längesedan så det ska bli najssss..
Nu måste jag hitta på något skoj så att jag blir lite trött.
I kill you

Som du sa, det är dags att dra

dagen då det snöar alldeles för mycket har kommit. Jag ställde klockan på 9 kom upp vid 10. STack till gymmet och tränade och de va riktigt gött. Sen har jag plockat här hemma lagat god svampsoppa och nu sitter jag med dagens mellanmål en burk med keso. Det är ju kanske inte det godaste att trycka i sig bara keso men man vänjer sig. Snart ska jag kanske till Mia en sväng men hon har tydligen somnat på soffan så blir väl om en stund. Sen ska vi dra till bergvik och shoppa lite. och senare ikväll blir det tjejmys hos sophie. Livet leker

Jag skulle gjort så annorlunda, om jag gick i andra skor

Kvällens pass på gymmet blev tung med noll kolhydrater i kroppen att ta av men så kan det va, snygg som en pärla i kroppen ska jag vara tills brorsan kommer hem i april. Det är i alla fall det målet jag har nu efter tre dagar på diet. Slängde i mig lite thai soppa för andra gången efter gymmet och sen blev det en välförtjänt dusch. Ska fortsätta att begrava mig i korsordet ikväll, skulle nästan behöva min korsords coach Niklas men jag borde klara mig ikväll tror jag.
För övrig ska vi dra till KD imorgon Julia elin mia och jag som det ser ut som nu och shoppa lite. Eller ja, de ska shoppa och jag ska titta på, men jag har vant mig nu så det är inte så jobbigt längre.
Imorgon tror jag att jag ska ställa klockan för att fixa lite här hemma, efter julias kycklingsoppa tillagning idag så behöver våra skåpluckor en upputtsning och hela vår lägenhet behöver skuras så det blir mitt jobb imorgon. Om någon känner fört kan man ju komma hit på en kaffe eller något annat trevligt och hålla mig sällskap i städandet.
vi är bara för heta alltså

varför

varför vill jag alltid ha det jag inte kan få, varför blir jag aldrig nöjd när jag får det jag vill ha? konstigt det där men antagligen så funkar jag så, och så är det med det.
Idag har jag åkt med Eske fram och tillbaka till karlstad för att han skulle få några papper påskrivna så hängde med som sällskap när jag ändå inte hade något annat för mig. Efter det sökte jag lite jobb, plockade lite städade tvättade och sedan fick jag min nya korsordstidning för denna månaden, visst jag är nörd men så är det så har löst korsord hela eftermiddagen tills jag somnade på soffan. Julia kom hem och jag stack till Mia och tog en kaffe på stan med henne. Nu har Sambon lagat god kycklingsoppa som satt gött i magen. nu ska vi andas några minuter och sedan dra till gymmet och det ska bli gött för jag har spring i benen!
ha de

Som du sa det kan va svårt att bli riktigt nöjd

Hej kära kära blogg
idag har jag sovit alldeles för mycket men så kan det vara ibland, vaknade runt elva och gick ut och kollade på film. somnade framför filmen igen. men sedan var det dags att rycka upp sig, städade ut granen och det var en rolig händelse, riktigt som i sunes jul när alla barr bara faller. efter det var vi duktiga och handlade mat drog till gymmet och sedan solade. nu har vi käkad god mat igen och nu väntas tjejmys ikväll hemma hos oss med älskade vänner som kommer. duschen först och sedan myspys. en kanonstart på det nya året som bara kommer att bli så bra som det bara kan bli
kanonmyspys tjejvinkväll igår hos elin
vacker
tack för nu

rastlös

efter denna rastlösa eftermiddag tar vi stegen mot Elin för att mysa med vin, sen vet man ju aldrig vart kvällen slutar. Dessa spontana kvällar brukar bli absolut bäst. Ni betyder allt ni vet vilka ni är <3

2010 - 2011

Idag börjar det nya året och vad ska man egentligen skriva om det. skulle på ett sätt vilja sammanfatta år 2010 lite kort här på bloggen. för exakt ett år sedan i övermorgon träffade jag julia första gången som nu är min sambo, på en fest hos elin. våren fylldes av lite flirt och sedan svek. maxi taket rasade. sedan fram på vårkanten hade julia och jag insett att vi är varandras själsfränder, beställer en resa till rhodos och drar iväg. en underbar vecka som jag gärna skulle vilja uppleva en gång till. sommaren kom och vi åkte många varv i min cab som jag köpte tidigare på våren. en underbar bil att ha när solen värmer. många kvällar med kvälldopp och tjejsnack. sedan kom hösten och tog mig en till resa till rhodos med då med min kära familj. september hade mina föräldrar ett stort 50 årskalas för släkt och vänner. Mamma blev 50 i november, pappa i december och även i december så reste min bror iväg på en lång resa och kommer hem i slutet av april. Jag har sagt upp mig på jobbet, jag har jobbat på hemtjänsten, jag har varit på anställningsintervju på transcom och ska på kandidatdag om 2 veckor. Kanske blir jag ännu en i gänget som kommer att jobba där. Jag har slutat snusa efter 5½ år av beroende. Jag tränar på gym och håller kroppen igång, mitt mål är väl att se lite mer tränad ut när brorsan kommer hem fram i vår.
Nu ska jag och min sambo laga vårt andra mål med GI för dagen och sedan måste vi hitta på något kul för att jag är rastlös.
Kvällen igår fylld med kärlek skratt tårar och humor. Tolvslaget blev uppe på djurgården för att blicka ut över kristinehamn.