Sol

Det känns märkligt att det typ bara är fyra veckor kvar tilla adventveckan är igång när det är sådant här fint väder ute som de varit idag. Pappa kom på fika på fm sen hann ja måla å fixa lite när Amelia sov och sen har vi spenderat em ute i solen med Linda å Liam. 

Sen har ha fixat lite här hemma å råkade titta fem min åå cancergalan så är nu helt söndergråten å tanken på att slå på tvn å se paradise hotel känns rätt vidrigt. Mina tankar går till alla som drabbats och anhöriga och självklart kommer mina tankar: om ja skulle få cancer? Om ja skulle få ett dödsbud? Om nån nära skulle få? Om Alexander? Om Amelia? 

Får panik blir skräckslagen
Dags att krama Amelia lite hårdare, njuta av hennes andetag å sova gott

Vattkoppor

Japp då har de dykt upp massa prickar efter tre dagars feber så nu är nog med största sannolikhet vattkopporna här. För min del känns de lika bra att dra över de där nu så är de klart sen. Hoppas bara hon inte får ont och att set kliar allt för mycket fram i veckan. Men de säger ju att ju yngre de är desto minsta kliar det så vi hoppas på de! 

Jobbat tre dagar i rad imorgon lediga tillsammans sen drar mannen till Norge och jag har en vecka hemma tillsammans med Amelia att se fram emot. Så om nån vill ungås som redan haft vattkoppor eller nån som gärna vill ha vattkoppor så finns vi här! 

Förlåt

Oj va längesen de va ja skrev nu. Detta beror på att det har varit en hel del i skolan. Men denna vecka har jag hittat mer tillbaka till mig själv och jag mår otroligt bra. Igår blev de första passet på gymmet efter att ha varit ifrån gymmet i fem år blev det en härlig återkomst! 
Idag på morgonen ringde de och ville att ja skulle jobba på en av de förskolor som jag vara hört massor med gott om. En toppendag som bidrog till att jag får jobba imorgon också och på lör blir det jobb på nattis! 

Underbart att jobba mer nu och äntligen få in fler fötter i krhamn. 

Alex har dragit te Robin för att se hockey Amelia har däckat och jag ska duscha av mig alla baciller och skruva ihop matsalsbordet som Alex köpte idag! 



Hot

Det bidde inget universitet idag så de var Karlstad tur att bli hotat så det blev plugg jemma idag igen. Varit ute flera timmar på em och bara myst ikväll.
Sofia å gabbe kom förbi en kortis på en kaffe och bus.

Nu ska ja försöka få mitt lilla monster att sova för att sedan njuta av ett av mina favoritprogram!

Desertmästarna 


Såhär kan de se ut på en glöggfest hemma hos oss! 

Höst

Ny vecka igen, Alex har åkt och ja har startat veckan kanon. Lämnade Amelia i morse och satte mig med plugget, lyckades helt plötsligt skriva klart hela hemtentan som ska in föst om tre veckor. Ska bara rätta och gå igenom de igen men jisses va bra det gick. 

Imorgon är de skola, på onsdag med och sedan är de mer plugg på tor när Amelia är på förskolan och sedan är det massa fikan inplanerade med vänner. 

Jag och Alex planerar, i alla fall så planerar jag väldigt mycket. Jag mår bra av planera och jag älskar att planera, kanske lite för mycket. 
Men tänkt va mycket kul vi har framför oss, då är ju halva nöjet att planers allt skoj! 



Stockholm

Två dagar i Stockholm går mot sitt slut. Har haft det kanonmysigt i brorsans nya lägenhet. Varit ute på promenader gått på stan handlat lite men mest bara haft de kanongött. Nu är de daga att börja ladda för en ny vecka själv med Amelia. 




Universitet

Åh va ja njuter över att skola är igång. Visst från och  med nästa vecka är de redovisningar och tentainlämningar fem veckor i rad men just nu känns de bara gött. Förskolan fungerar kanon och pedagogerna är guld så utvecklingen bara exploderar med Amelia. Jag hoppar in och jobbar det jag kan. Jag bara njuter över att livet är på ännu ett nytt kapitel som passar oss alla mycket bättre! 




Fullt ös

Idag tog vi helg min lilla drottning och jag. Nu har hon varit på förskolan sen i måndags å jag har pluggat hyfsat hårt lika länge och känner att jag hänger med med allt plugg. 
Pappa kom förbi en sväng på väg hem från Stockholm och efter det blev de en kväll i tårar, Amelia provade för första gången ich förhoppningsvis sista gången att lägga handen på kaminen. Många tårar blev de men nu sover hon gött och de hoppas ja hon gör resten av natten. 

Igår lyckades jag även då ett exploderat lastbilsdäck i bilen, lycklig över att ja precis han väja så de inte hamnade i rutan utan på sidan av bilen så nu ska den lackas lite till veckan. Tack dör bra försäkringar! 

Imorgon startar vi dagen med ett fredagsbad tillsammans sen fika med Amelias kusiner fixa fransarna och sedan drar vi till stugan!

Ska blir lovley!