Sol

Jisses vilken härlig dag, vaknade feberfria och hyfsat pigga. Tog en långpromenad och sedan hem när solen började titta fram. En hel eftermiddag i solen i trädgården med Elin Amelia och jordgubbar. De kan inte bli så mycket bättre de! Imorgon kommer mamma pappa syrran och brorsan och senare mannen hem. 




Världens bästa

Kanske inte behöver nämna att ja e trött. Men idag slog även feber och förkylning till på både skruttan och mig. Laddat hela dagen för att köra till kd för att visa lägenheten i fem min och sedan tillbaka hem igen. 
Men då har världens bästa Sofia ställt in precis vad ja behöver näe ja e sjuk i uterummet. 
Känns underbart att vi bor här nu och att ja och Sofia har varandra när våra män är borta så mycket!! 
Kärlek! 




....

Det händer massa roligt runt om mig.. Men ja är för trött nu för ja får inte sova så snart ger ja upp för ögonen svider tårarna rinner huvet värker och ja måste få sova. 

Punkt och slut 

TRÖTT

Idag var de dags att gå upp 04;15 enligt Amelia, sovit lite på dagen men hon är
Fortfarande igång och ja är onyktert trött. Var till lägenheten i morse och släppte in städfirman sen hemma för 10
Mån kontroll och sen kom Elin på mat och sen anslöt Thomsen på kaffe. Senare på kvällen har vi varit hos Samuel och firar honom.
Nu hoppas ja Amelia somnar snart för det gör jag

Fullt upp

Och så va denna vecka plötsligt slut och vi är på väg till Karlstad för att skicka Alex på jobb. Nu är de jag själv som ska fixa massor under veckan tillsammans med Amelia såklart. 
Vi börjar sakta med säkert komma iordning. Riktigt roligt att det inte har gått en enda dag utan att folk kommer förbi och hälsar på. Midsommar firade vi hos oss 12 pers med lekar och massor med god mat! 

Nu ser ja fram emot en vecka i huset!




Träningsvärk

Idag har vi varit hos farmor och hämtat de möbler vi skulle ha till huset och hämtat mer saker från lägenheten, nu är de inte mycket kvar som tur är.
Idag kom Robin och Linda på besök och senare hela min familj. Så idag fick ja äntligen visa huset för pappa och brorsan vilket var väldigt kul förstås. 
Ikväll har ja gjort midsommarkransar och eldat, älskar att bo i hus! 




Hus

Äntligen är vi i huset. Vi packar upp fixar skruvar och håller på. De känns helt underbart. Igår va våra grannar här på vin, äntligen är Sofia och Johan och lilla Gabriel våra grannar. 
Så ni nyfikna vänner som vill kika in vårt nya hem skicka iväg ett sms och kom på fika! 




Sliten

Nu är de snart dags, imorgon lämnar vi Karlstad och får äntligen vårt hus. Då Amelia sovit ca 4 h per natt senaSte tre nätterna börjar min ork ta slut. Alec kom hem ikväll och inatt hoppas ja på sömn för imorgon smäller de! 




Känslor

Flyttat år farmor idag och de gick smidigt och bra men de är allt konstigt att åka förbi huset på
Vägen hem och inte tuta för nu är huset tomt. Så mycket minnen stunder och farmor och farfar.

Em har vi spenderat med Julia och kollat på bröllop ätit jordgubbar och go thaimat och packat lite såklart. 

En sådan här dag är känslorna upp pch ner glad för farmor ledsen föe huset glad för ett superfint bröllop ledsen för att Lisa återfunnits död och att Magnus härenstam dött. Ja vet ja blev grymt mycket mer känsligare efter att ja fick barn pch tack gode Gud för de! 

Amen 


Stugan

Idag har ja haft besök av Carl och Anna på en snabbfika oxh sen har vi varit hos farmor och hjälpt henne och nu är vi i stugan och laddar.
Imorgon ska farmor flytta ur sitt hus så nu blir de sova och ladda batterierna.

Lovley väder




Happy birthday

Jisses vilken dag! Värme sol födelsedag student diamantbröllop tårta och massa mer! Ja är till och med brunbränd på axlarna! Äntligen kan ja börja bygga lite färg, det har ja saknat efter förra året där ja inte orkade vara ute knappt.

En sådan här dag är ja glad att Amelia är hittills uppväxt med att träffa människor varje dag,
Sedan hon föddes har vi nog varit själva max 10 dagar utan att träffa andra. Men jisses tokken Social brud hon är! Idag har vi firat fyra studenter varav kusinen Oscar och säkert träffar 200 pers och lika glad och lycklig är hon för det. Aldrig några problem när de gäller folk och det känns himla skönt att hon är
Nöjd så länge hon inte är själv!

Ja blev lite äldre idag också, hipp hipp hurra för mig!






Laddad

Åh va gött väder de e ute nu! Ja är tokladdade för studenten inorgon, ska bli så gött att fira träffa folk och äta gott fika (får se hur kroppen pallar de).

Idag har ja packat ännu mer och varit en sväng till Skåre, skönt att dessa tre ringa första dagar på veckan är förbi så kan resten av de roliga dagarna rusa på! 



Tänkt att det redan gått några år! 

Greja greja

Idag har ja gjort många saker och åndå går dagarna såååå segt, men den som längtar på nått gott väntar ju alltid för länge. 
Bakat och gått en tur på stan och spanat in rean lite och fixat med saker. Sen har ja fortsatt att packa här hemma och nu börjar de bli tomt i kaoset. 
Ikväll va ja till Ikea och ordnade även lite där med presenter och självklart åkte ja förbi plantagen ocjh köpte lite mer blommor. Ska bli så kul att få dekorera och göra iordning i huset, tänkt att de e vårt hus. 
Imorogn blir de krhamn en sväng och kolla in villadstadens hemmamatch hade ja tänkt, verkar ju va gött väder. 

Ja vet att ja tjatar hål i huvet om detta hus men de e för att de bara finns detta hur i mitt huvud nu, ja ber om ursäkt.




Sömn

De här nätterna när Amelia somnar 22:00 vaknar för mat vid 8 och somnar om och sover än! Det är de mornarna själv med en kopp kaffe tidning och baka som gör att dagen inte kan bli fel! 

Bal

Det blev en heldag hos farmor där vi grejade i hennes nya lägenhet och hade de gött. Kollade även in dagens bal som va så fin! Tänkt va gött väder och så fina alla va. Har lite svårt att förstå att det redan är 8 år sedan ja själv stod där helt sjukt vad tiden går. 
Och samtidigt va skönt att ja är här och nu och inte där och då!

Nu är de popcorn fotbolls-VM och vatten som gäller innan sängen gäller. Imorgon ska de bakas, mer beställningar till studenten kommer in och de e riktigt roligt! 

Måndag avklarad - check! 


Förra veckans beställning - ännu en babyshowertårta!

Tillbaka till vardag

Då är ledigheten tillsammans med hela familjen slut och Alex är nu tillbaka i Norge. En mysig dag där vi packat ännu mer och bara umgåtts. 

Mycket händer för Amelia nu, 4 tänder spricker fram i munnen samtidigt och hon har kommit på tekniken de sista dagarna med att ställa sig upp vid varje bord stol eller vad son helst. Detta resulterar i många fall och många tårar men vi får öva hela veckan så balansen blir stabilare så tror ja nog hon går snart för jisses va snabbt de går i utveckligen nu. 

Denna vecka startar ja hos farmor imorgon! 


Puss på er! 

Stockholm

Tre underbara dagar i Stockholm är nu förbi och vi sotter i bilen hem. Helt underbart där vi varit i blå hallen och sett världens bästa bror ta polisexamen gått på stan åkt massa tunnelbana och ätit massa god mat. Med flaggan i topp åker vi hem och laddar för sista veckan som Karlstadsbor i lägenheten med bal studentfö födelsedag och flytt för farmor! Nu snart smäller de









Äntligen

Naglarna är snygga fransarna är långa och ja är brun!! Nu knäcker ja en Corona
Och njuter över att imorgon så drar vi! Imorgon är de äntligen dax som att semestern ska börja! De ska bli så sjukt skoj och så sjukt kul att alla är så taggade! 

Idag köpte vi även nya utemöbler till huset, både till altan och uterummet så vi har någonstans att sitta när midsommar ska firas hos oss. Blir nog sjukt fint! Nu är de inte långt kvar till hus heller 😊

Har bakat studentmössetårtor ikväll! Alltid kul att göra något nytt! 







Lyxvecka

Började igår med massage idag har ja fixat nya naglar då de andra inte höll! Snart ska ja göra fransar och imorgon blir de min första spraytan för att sedan på tor dra till Stockholm! Ska bli helt underbart detta. 
Äntligen är pissperioden över och vi har bara massa roligt frammöver!