Lång tid

Nu tig jag tydligen en liten paus i skrivandet här! Jag har massor i skolan med tenta efter tenta men på mån så blir det start på fem veckors praktik ocj det ska bli himla gött! För övrigt mår jag bra allergisk men det är ju bara ett tecken på att det är vår!! 





Sparkar

Sliten efter en dag med massa biologi plugg, om två dagar är även det prover förbi och jag kan börja läsa inför nästa. Men när man tycker att skolan är puss och orken är borta så spakar det till i magen och man fylls av ett lyckorus! Inatt drömde jag att jag skulle gå en tjej med snopp så just nu har jag svårt för att gissa på vad det kan vara men det är nya drömmar varje natt så får se vad nattens film har att erbjuda! 


 

Vänner

Efter dagen och kvällen är jag fylld av energi som bara ni kan ge mig. Börjar med en simtur med kajsa som var underbart för min kropp och sen avslutar med de bästa vännerna för mig i världen! ni förstår inte vad ni betyder och jädrar va underbara ni är! Ni har efter kvällen gett mig ny energi som kommer räcka ända tills nästa vecka då det är tjejkväll igen och jag får ny energi! Ni är de bästa!
 
Ni betyder massor för mig! Kärlek!
 
 

dålig dag

idag har det varit en sådan dag då jag barr vill hem från skolan krypa ner i soffan och grina men jag vet inte varför.. denna dagen har vi haft lektioner i sklan 8:30-17 sen hem och fortsätta plugga tills nu halv nio.. men nu är det bara att bita ihop och orka! helgen var mysig med besök i arvika hos familjen flood sen lör med arbete och kalas för sophie och sen sön med en riktig fixardag här hemma. Rensade slängde och köpte nytt så nu ör lägenheten lite mer som vi vill ha den =) det är så skönt att ha en helg framför oss när det inte finns något planerat utan att vi kansek kan fortsätta greja här hemma.. ny vecka för oss alla tre i familjen, ett litet liv så gått in i en ny vecka alexander som har ny vecka i norge och jag som startar ny vecka i skolan.. 
 
nu ska jag mysa i soffan en liten stund innan sängen ska bli min bostad i några timmar