Gott Nytt År!

Nu Ger vi oss ut på äventyr!!
Got Nyt År alla väner

Jag orkar inte bli besviken

idag har det varit en bra dag, vaknade upp och pratade  med brorsan på skype och de va väldigt trevligt. sen blev det stan och träffa kusiner och morbror och hand familj. jättemysigt med mat på stan och kolla runt i alla kristinehamns butiker som tog ungefär 20 minuter. sedan blev det en fika hemma hos mig och de fick se min lägenhet. efter den tuffa morgonen tog jag mig en tupplur på soffan i två timmar. sen blev det storhandling och pulkaåkning som var ruskigt kul. gymmet en snabbis och sedan såklart folk och film i lägenheten.
nu ska vi greja lite till och njuta av livet

Mitt Jullov

idag vaknade jag til liv och var jäte glad, jag okte min bil til kalskoga åk va på en arbetsintervju som gik jätebra. sen okte jag hem. lagade pannkakor. jälpte sofija at starta henes bil. slipade skridskor. okte skrisskor. baddade i badhuset och och och sen sat vi i det där vajma rumet inanför dushen. eftej det okte vi til kalskoga ok åt på MAKS. ja drack fanta. Nu sitter ja ok sjunger och juvlia och sofija har badat fötterna i badkaret och nu ska vi dricka kaffi och glo på film och ha de mysigt och ha de skönt. ha de bja och hopas at ni har et lika bla jullov som ja
härlig jullov med oss

pulka och korv

kvällen blev mysig, åkte till sätra backen och åkte lite pulka så kommer att ha en blå skinka imorgon och de känns bra. åt massa korv och drack kaffe, lovley.
sen åkte vi hem ser på film myser i soffan och funderar över våra liv. jag sofia och julia. de e inte alltid så lätt som man tror kan jag meddela er. men alla har vi vårt och det blir nog bra tillslut. julia och jag har kommit på en sak som vi är olika med. julia vill ha övertag och jag vill jaga. koppla in den meningen i vilket sammanhang ni vill för jag orkar inte riktigt förklara idag. men så kan det vara ibland.
nu ligger alla papper klara inför morgondagens intervju, ska bli så spännande så, som vanligt =)
nu ska jag lägga mig i soffan igen och lösa lite korsord och prata vidare
använde mary kay skrubb ikväll, kan meddela att ansiktet brinner på mig och det känns mindre bra men men får se hur jag ser ut imorgon
ha de gött kära vänner

Du ville bara göra gott och ändå fick du namnet fröken svår

idag var både Julia och jag hemma =) tog en sväng på stan och sedan till gymmet, sofia var duktig och hakade på dit, sprang i takt på springbandet alla tre bredvid varandra så det var ett gött tryck på gymmet. julia köpte nya träningskläder så vi var tvungna att visa upp dem för kameran innan vi stack till gymmet. nu har vi käkat taco och snart ska vi ut i pulkabacken och mysa med underbara vänner. Imorgon väntas arbetsintervju igen! wish me luck

vad vill du säga, när allting är sagt

den här helgen och den här julen har varit underbart bra.. igår var jag uppe i sunne och firade farmor och farfar som fyller år igår och idag, sedan åkte vi hem och vi gjorde oss iordning inför statt och förfest. hamnade först hos thomsen men gick vidare till frutti. Statt var riktigt kul, massa roligt folk. flera roliga incidenter och flera mindre roliga incidenter men helheten var lyckad.
idag har vi mest bara slöat, tog en promenad till stan och käkade pizza. har nu städat hela lägenheten och vikt alla tröjor jag äger och gjort iordning i garderoben. nu blir det myspys ikväll ha de gött

JUL ledigt

idag fick man pallra sig upp klockan 6 igen för att resa till jobbet. En rolig dag med massa roliga människor att hälsa på. nu har jag gasat till karlstad, käkat lite mat och nu ska vi snart in och öva våra röster inför imorgon då det ska sjungas.



Jobb

idag gick jag upp klockan sex och åkte till jobbet. och jag skulle kunna skriva det längsta inlägget någonsin om min arbetsdag men jag är trött så det blir det inge med. efter jobbet har jag firat jul med mia och lowa sen åkte jag och hämtade ut min julklapp från syrran och brorsan som hade kommit till OK, efter det så gjorde jag klart julklapparna till mormor och morfar och sen har vi tagit en biltur och lämnad saker både hit och dit som folk glömmer och som vi lånar. nu ska jag sova, klockan ringer klockan sex imorgon  också
min snyggaste julklapp Hittils I´m in löööv

från blondin till rödluva

idag har dagen bestått av att, vakna tidigt, åkt med lowa och mia till bvc för att mätas och vägas, gått på stan, fikat med folk, gymmat, och sedan har jag färgat håret "rött" fast det blev mer svart och sedan har vi haft mysig tjejkväll hos sophie
imorgon ska jag gå upp klockan 6 för att jobba
blondin
med färg i
okay ? mörkröd är det, även om de inte syns

Våra brister gör oss till människor

idag är det måndag, jag har vaknat till liv åkt till mia och Lowa och gjort massor med julgodis. Sedan har vi slagit in lite julklappar och sedan åkte vi till gymmet. Känns riktigt drygt just nu, efter att jag slutat snusa har jag gått upp 4-5 kilo på 4 veckor. ingen höjdare alls men men nu är det bara att kämpa på så börjar jag väl gå ner snart igen som jag gjorde innan.
längtar till helgen
i övermorgon ska jag jobba och det ska bli sååå spännande
nu ska jag fila naglarna och pilla naveln
ikväll ska jag inte göra mycket  och det ska bli skönt

Pappa 50 år

den här helgen har jag tillbringat i karlstad. igår hade vi glöggmingel och massa folk kom och grattade min pappa. idag fixade jag och syrran och marcus lite juklappar med samuel och ellinor. sen kom resten av släkten och käkade mat och firade honom idag. sedan gasade jag hem till kristinehamn. även om det är mysigt att vara hemma i karlstad så är det ändå i kristinehamn jag trivs bäst.
pratade med brorsan idag på skype och han har det bra =)
underbart att se honom
ha de gött.. bingolotto och sockerkaka

idag är ingen vanlig dag

för idag är det dagen innan pappas födelsedag. har idag stt på tv det har ju varit störtlopp, skidskytte, handboll och massa mer. har hunnit med att öva och sjunga inför sången som blir på fredag natt. det kommer nog bli så fint så de. sen har jag hjälpt till med massa smått och gott till ikväll. allt ifrån blåmögelost insnurrat i pepparkakssmular och allt vad man kan komma på. sen ska även mina cheescake få bli uppätna och det ska bli smaskens.

det känns lite dumt dock i maggropen att inte vara med på sofias askedsfest, önskar så att jag hade kunnat dela mig på två men idag går det icke. blir här ikväll och imorgon.


nu ska jag pyssla lite mer är och sedan få lite mer ordning på mig själv, ha en bra kväll kära vänner och drick en mariestad åt mig.



julhandling

idag har jag och julia varit väldigt duktiga. vi har julhandlat hela dagen och gått runt i butiker. och de som har gått på stan med mig vet att min tålamod inte är det bästa när det gäller butiker, så humöret krävde en snickers för att orka med det sista. sedan åkte jag hem till karlstad och har grejat och fixat här hemma. laddar inför sång övning imorgon inför julafton och sedan pappas 50 års mingel kalas på eftermiddagen kvällen.

nu ska jag fortsätta att slöa i soffan och byta jeansen till mjukisar

back in krillehöla ät sandäj

 



jag vill till värmen

Grilla

jahapp.. idag har jag bakat två goda tårtor som vi ska ha i helgen, sedan har jag fixat julkort, sedan har jag tränat på gymmet och jisses va gött det är, sedan har vi varit till frida och skrattat så vi grinat och fikat, sedan åkte vi ut med grabbsen och grillade vid sjön. härlig vinterdag som inte var allt för kall.. imorgon blir det karlstad hela dagen för att handla julklappar

JOBB

Idag har det varit en ytterst bra dag.
Vaknade till liv tidigt och gick upp och mejlade till min kontaktperson på arbetsförmedlingen och berättar vad jag har gjort och fick ett svar tillbaka där det stod "kanonbra". Lite glädje i maggropen. Sedan ringde Mia och sa att hon hade fått jobb om hon hade haft körkort på hemtjänsten. Så jag ringde upp på en gång och frågade om hon ville ha mina papper så skickade över de på mejlen. 2 timmar senare ringer hon och undrar om jag kan börja gå bredvid nästa vecka. Så onsdag och Torsdag nästa vecka jobbar jag och det känns bara såå bra. Äntligen något annat och inte massa blomskit som jag är så trött på att jag spyr.
Sedan blev det en tur på stan med Mia. På kvällen kom Sjöquist och min familj och så har vi pysslat och pysslat och pysslat. Så nu har vi så många fina julkort och grejer. Börjar verkligen få lycko Jul i hela kroppen och ångesten släppte lite nu när jag har fått lite jobb också. Det är med att gå utan minsta krona i inkomst i tre månader är liksom inte det lättaste. Men det löser sig alltid och hittils har det ju gått så bra sååå..
Imorgon blir en lung och härlig dag, då jag ska gå till biblioteket och hyra mig lite engelska böcker och krypa ner i soffan och kolla på snön som faller.

handbollen

idag ställde jag klockan, för nu är jag trött på sovmornar och trött på att aldrig kunna somna på kvällen. Så tidigt som Halv nio var jag uppe. Slog mig ner vid datorn och sökte vidare på jobb.  Sedan blev det lunch och mys med mia och lowa på dagen. Kom hem och städade lägenheten ihop med julia.
Blev himla frustrerad över tjejernas match i handboll men men får hoppas det går bättre imorgon. Sedan blev det gymmet som jag har vilat mig ifrån en vecka p.g.a. förkylning. När jag sedan blir helt frisk ska ja verkligen köra hårt på träningen tänkte jag. Nu måste jag ta tag i de där på riktigt.
Annars då, på dagarna är börjar jag bli lite rastlös och känner för att låna massa engelska böcker på biblioteket och läsa så att jag blir bättre på engelska. I framförallt skrift, så ska försöka få tag i ett lexikon också så jag översätter orden jag inte kan så jag verkligen lär mig något. Jag är i behov av att lära mig saker nu, nya roliga saker. Ska även försöka komma igång och skriva lite mer sångtexter nu när jag har tid.
Försöker få mitt humör att komma igång som just nu känns det som att det ligger i dvala och jag är varken lessen eller glad utan allt bara rullar på och då blir jag rastlös och tycker att det måste hända någonting.
Imorgon kommer familjen Thyberg och Sjöquist hit för att julpyssla på kvällen och det ska bli väldigt mysigt, även om min bror kommer saknas enormt mycket på vårat årliga julpyssel.
Julia sover och jag ska sätta på en film eller något för jag lär inte sova på några timmar även om jag gick upp tidigt.
Vill någon ha hjälp med något som jag kan fixa och som är lagom kul eller tråkigt så säg till för jag har rätt mycket tid så då kanske jag kan hjälpa

Karlstad dag

vaknade alldeles för sent idag och åkte till karlstad. Hade det trevligt ett tag hemma hos familjen och sedan var vi iväg på ännu ett luciatåg. Väl hemma har jag kokat kola och lagat mat och nu ska jag fortsätta söka lite jobb och greja.
Funderar på vad jag ska lägga energi på ikväll för något behöver jag göra

luciafirande lite för tidigt

idag vaknade man till en solig strålande dag. Tog en sväng på stan och käkade lite mat och sedan hem och sova lite framför herrarnas längdskidor. Traskade iväg på Lucia firande i stora kyrkan och nu spelar vi bingolotto och lagar mat. Underbart med dessa söndagar. Självklart blir det att kolla på beck sedan får se vilka som hittar hit ikväll.
Kvällen igår var väldigt mysig och trevlig, nästan alla tjejer kom och några grabbs. Riktigt kul och roligt sedan blev det såklart mastmagasinet och det var rätt kul. Blir lugnt och trevligt nästa helg så jag istället ska fira min käre far som fyller 50 år.
Nu ska ja mysa ner mig i soffan och vänta på att maten blir klar.
här är en liten bild från förra fredagen så vi epilerade ben och hade morgonrock och ansiktsmask.
Nu i veckan var Malin och Alice här och vi läste lite bok så mamma malin fick göra ett litet julkort.

blondin

idag har det varit en bra dag
nu är jag redo för kalas ikväll
fritidsgården har ÖPPNAT välkomna

fredaaag

åter igen, det spökar i vår lägenhet. Igår när jag lade mig så stod det en stor kartong med julpyssel under pianot. Två timmar senare cirka ska jag upp och dricka vatten och sätter foten rätt i kartongen som helt plötsligt har flyttat sig 1 meter och nu står precis vid min tröskel.
Annars så har jag varit till stan med mia och lowa idag sedan har jag klippt mig bara lite toppar och bara lite mer uppklippt.
Nu sitter jag och dricker vinglögg och glor på idol
Vinner minnah idol så söker jag nästa år, för hon ska inte vinna

julpyssel

godkväll
idag har dagen bestått av julpyssel med mia och malin som var här med sina söta små döttrar Lowa och Alice. Jättemysig dag, även om man inte fick så många julkort gjorda så är allt pyssel framme på bordet nu i all fall.
Sen kom julia hem och vi slöade och hon åkte och gymade, vågade inte riktigt det så begav mig till solariet istället. Gled runt lite i bilen och strosade runt och nu är johannes här och vi ska glo på beck
tjoho

förkyld

Kära blogg
här sitter jag och kollar på tv och ska försöka blogga lite samtidigt. Idag har dagen gått åt till att legat i soffan och snorat och haft huvudvärk. Sen kom julia hem och så gick vi till maxi och handlade lite sen gjorde jag pannkakor. Sofia kom och vi sitter och har det trevligt.
Sökt massa jobb, kommer igång på kvällarna med att söka och då är det kul. Har räknat ut att jag har sökt över 40 jobb sedan jag blev arbetslös så någon gång lär jag ju få jobb hehe. Under tiden njuter jag av att vara hemma och pyssla nu inför jul. Men känner att rastlösheten börjar krypa i kroppen så imorgon får jag nog dra fram allt pyssel och börja göra julkort. Den som vill är välkommen till fritidsgården och hålla mig sällskap.
Nu blir det sova snart
det bästa med idag jag har chattat Med BRORSAN <3

spöken

jag är helt säker på att det spökar i vår lägenhet nu. Har funderat lite innan men efter att igårkväll när jag släkt belysningen i granen genom att vrida en lampa helt ur läge och sedan komma upp klockan halv sju innan julia har vakna och se att granen lyser igen och lampan som jag skruvade ur är helt åtdragen så är de nog konstaterat att det finns flera i den här lägenheten. Så nu ska ja börja göra som Thomsen gör när hon duschar, jag kommer be mina spöken gå ut så att jag i alla fall får duscha ifred.
Inatt har jag inte sovit mycket, halsen gör så ont att nästan tårarna trillar så idag har min kost bestått av isbitar. Vila i soffan mesta dels. Har även varit duktig och postat lite brev, ringt på några jobb och laga matta köttfärssås.
Julia jobbar kväll och jag ska njuta i soffan av handboll på tv och min nya kordordstidning.
Glädjetårar när jag insåg precis att brorsan och hans kumpaner har kommit fram till hotellet och till och med har hunnit med att blogga så vi kan lugna ner oss lite här i sverige.
Tack och gonatt nu ska ja umgås med mitt spöke

granen står så grön och grann

Inte har jag varit duktig på att blogga i helgen men nu kommer det ett litet inlägg.
Lördagen var en lyckad med konstig kväll då mycket hände. Söndagen var som alla andra söndagar, många filmer, massa mat och sen slog vi till med att spela bingolotto och jag vann 100 spänn. och sedan såklart beck. tydligen har det blivit en lite tradition att jag ska sitta uppe med johannes efter beck och kolla på fotbollskanalen, vilket kanske jag inte är ett så jätte stort fan av, men visst det kan väl vara lite kul att hänga med inom fotbollen också.
Idag har jag varit med Mia och hostiga lowa till vårdcentralen och sedan tog vi en fika på stan. Käkade super duper goda köttbullar som julia har gjort idag och sedan somnade jag på soffan i 2 timmar. Nu är sambon hos mammsen och här sitter jag och väntar på att vi ska åka och handla och sedan åka och träna, riktigt skönt att komma iväg till gymmet idag.
Saknar min bror redan och det kommer nog bli en lång vår utan honom, men det är bara att hitta på så mycket som möjligt. Han kommer ju få en kanon vår med hur mycket kul som helst, så det är bara och vara glad för hans skull.
den som vill, följ hans resa här http://friendshiptest.blogg.se/
Löv

hej då

åkte till karlstad efter nattens pulkaåkning, sjungit i sunne framför massa folk och klarat av att spela åiano för första gången inför folk.. *stolt* sen säga hej då till brorsan och många tårar har fällts ikväll
nu har vi för fest, fest, efter fest hos oss
mys pys

today

Igår blev det heldag hos mormor och morfar och det var riktigt trevligt. Gick igenom gammel mormors gamla rum och hittade jätte mycket spännande saker. T.ex. hennes gamla betyg sedan hon gick i småskolan och massa brev från min mormors farbröder. Väldigt kul att kunna läsa och se och veta att allt är så bra i ordning.
Sen gasade jag hem och dog på soffan en sväng sedan stormade linnea och sofia in i lägenheten och började laga flygande Jacob, och jag kan säga att fröken astin är bäst på att tillaga flygande jacob. sen blev det mys som vanligt.
Idag har jag mest sovit, grejat med papper hit och papper dit. Sedan har jag gjort plats för granen som vi ska försöka fixa imorgon. Hann med gymmet idag och det var riktigt najs, slita som en djur.
Nu ska vi mysa i soffan och glo på lyxfällan och sedan hitta någon bra film att titta på..
ha de mys kära vänner
idag sålde jag min spinningscykel snabbt och smidigt och pengarna i min plånbok