Tjejmys och tårtor

Förberedelserna inför dopet är
I full gång. Igår bakade ja ovh Alexander 2 tårtor och idag blev det tre till! Riktig roligt!! Ikväll har ja och Amelia myst hos Sophie med brudarna och det är alltid lika trevligt!

Nu blir de sova för imorgon blir de att åka till gräsmark och farmor!
Har varit några dagar då ja tänkt extra mycket på farfar, så himla tråkigt och sorligt att han bara försvann. Och den värsta känslan är att han missade amelia med sex veckor. Men då är livet vi föds och vi dör och så har de alltid varit. Men han fattas mig! 




Goda vänner

De e så himla gött att sätta sig i bilen och åkt slå en pling till fina vänner och bara umgås, prata barn och njuta av varandras sällskap! Jag älskar det! 
De bästa är att en av mina absolut bästa vänner nu snart ska ha barn och att våra män jobbar samma rutter så att vi kan umgås och bjuda på trerätters en sketen onsdag bara för att vi kan! 

Nu laddar vi för helg! 

Tänk att min lilla söta böna blir fem månader idag, de e inte klokt va tiden går fort! 

Rusningstid

Ja brukar inte vara den som stressar upp mig! Men om 2 1/2 vecka ska vi ha dop ovh ja vill ju helst va klar med allt denna vecka så vi bara kan glida och småpyssla veckan innan. Idag bakar jag ännu mer, förhoppningsvis kommer resten av materialet till tårtorna på ons så ja kan dra igång med det. 
De ska bli så himla kul att samla alla våra nära och kära för Amelias skull. 
Alex kom hem igår och de e så himla gött att ha han hemma även om han alltid även är borta måndagar på jobb även fast han är ledig så kan vi va tillsammans ikväll! 

Det är mitten snart på januari, mitt hjärta böir snart 5 månader! Vart sjutton tog tiden vägen? Hon lär sig nått nytt varje dag varje vecka och de e så himla häftigt! 

Vi njuter tar en sa i taget hittar på
Massa skoj mest hela tiden och ja älskar att va mammaledig med min lilla skatt! 


Parkering!!!!!

Detta är idag som lilla eller stora julafton! I 19 månader har vi bott i lägenheten ovh fått haft bilen på en allmän parkering ovh betalat vecka för vcka ovh försökt kommit ihåg och alltid betala rätt tid och rätt klockslag. Vi har alltid fått gått långt för att komma hem och dra på alla j*vla grejer! Samtidigt som vi/jag i 4 1/2 månad varje dag varje gång jag gått ut fått bära upp vagnen med Amelia i och alla saker uppför trapporna till andra våningen! IDAG har våra grannar flyttat och det innebär att vi har fått bilparkering på gården OCH vi har rätten till platsen av barnvagnen nere vid ingången! 

Detta kommer göra att min rygg blir bättre, ja och Amelia Olmert ut lättare och det blir en billigare och varmare bil!!

Ikväll har vi haft en supermysig tjejkväll hos Thomsen och imorgon väntar en dag med mys hemma och er städning för nu är ja trött på jul och tomtar!! 



Bokvikning

Jag är helt såld på detta projekt med Bokvikning. Jag har fått mönster av Ewa Wilhelmsson och Annelie Söderwall på en sida på Facebook och även på en hemsida.
Det är mycket regler kring dessa mönster så vissa har jag möjlighet att sälja och viss inte. Detta är så himla kul men tidskrävande såklart! Den snabbaste boken jag vikt tog knappt under 4h. Men de e härlig terapi en vecka som denna när Amelia ich jag legat influensa sjuka. 

Här är några av veckans alster ja hunnit med! 

 Som sagt mönster av Annelie Söderwall och Ewa Wilhelmsson och den uppe till höger är hämtad på en hemsida med gratis mönster men får då inte säljas så den ska pryda Amelias rum!