Ett år

För ett år sedan idag hade vi haft dop med alla våra nära och kära för vår älskade lilla skatt. Usch va tiden går fort nu men va skönt ändå!

Denna helg blev de fika med Caroline Jonas Melker å Theo som kom på besök. Johan Sofia Gabriel va här på middag i lördags och idag har vi tagit de lugnt kört ett tungt pass på gymmet och Amelia har matat fåglarna med sockerkaka. En skön söndag där
Solen sken och i lekparken hördes faktiskt fåglarna kvittra.

Ny vecka drar igång, ska försöka plugga masssssor för nästa vecka ska de skrivas grupparbete och ja och Alex ska lyxa till det med en barnfri kryssning (tack Bingolotto för det) 

Sova ladda tagga ny vecka! 


Ett år sedan idag! 

Min helg

Två gånger i månadens startar min helg på söndagar, typ i alla fall. Idag är en sådan söndag när Alex kommer hem vi har en vecks tillsammans framför oss! 
Imorgon blir de skola en kortis sen är brorsan här så umgås med han! 

Näst sista terminen drar igång och snart kan ja börja tänka på livet efter skolan, jisses. 



Shopping

Idag blev de en riktigt skönt dag! Åkte till kd tidigt och tog de lugnt med mamma å syrran, så drog mamma å jag till stan och ja vet inte när ja sista va på stan i Karlstad. Vi shoppade faktiskt lite grann, sjukt länge sen sist då vi valt att lägga pengar på lite renovering istället för oss själva. Så några nya tröjor å självklart kläder till Amelia. Sen blev de lyxmiddag med tapas bricka från klaras, jisses va gott de va! Lite hockey å sen hemgång. 
Imorgon kommer mannen hem å då har vi en skön vecka framför oss där ja ska jobba lite va i skolan lite och greja hemma. Så om nån är kaffesugen hojta till! 

De bästa av allt, ja kan dra till gymmet på kvällarna när han är hemma å de ska bli lovley! 


Ett år sedan! Vart tog året vägen? 


22 januari

Då har två dagars jobb gått till ända! De sköna med att jobba fredagar som ja gjort nu tre fredagar i rad det är att mam får helg på riktigt! Imorgon ska ja och min lilla chef åka till kd och snart är denna vecka slut. 
På måndag drar vårterminen igång, 6 vexkor i skolan 5 veckors praktik och sen examensarbetet så är även denna termin avklarad. 

Amelia utvecklas i en radande fart och flera ord kommer tuttapp=tutte/napp och just "sitta" är ett ord hon är
Väldigt nöjd över denna vecka. Överallt ska vi sitta. De går så fort, oxh efter att ha träffat lilla willem i veckan så drar de ju extra i livmodern! Men här ska ja plugga klart först och främst! 

Nu ska ja be en bön till en Gud/något gott som jag hoppas finns för just nu är de flera i min närhet som skulle behöva honom, sen släcka mina blå.






Kallt

Ursäkta mitt dåliga tempo här på bloggen men de e fult upp i livet. Läser en massa inför skolan där ja snart ska starta mitt examensarbete. Amelia är de fullt ös på och lever med en panna i huset som ja inte riktigt litar på. De hjälper ju inte att de e över -20 varje pissdag men nästa vecka ska de bli varmare och de blir skönt för alla. Då kan ja å Amelia vara ute mer utan att vara rätt för att hon fryser. 

Känns härligt att vi snart är förbi januari och februari kan ta fart, de e ett tecken på att de mörkaste månaderna är över! 

Denna vår blir de slutpraktik examensarbete och sen väntar en vwcka på kos och en i Kroatien samt två bröllop! Behöver ja nämna att vi går på diet igen här hemma haha! 




skit

den här veckan kan nog gå till historien, sammanlagt denna vecka har ja försökt fått amelia att sova i uträknade 20 timmar. detta innebär noll tid till att göra sådant som att städa, plocka iordning, sitta lugnt i soffan, plugga, duscha. Hon är med överallt hela tiden och vägrar sova.
På det så har våran panna krånglat och tre dagar denna vecka har vi haft14 grader varmt i huset så ja eldar som en idiot ringer tekniker och eventuellt så måste vi nu köpa ny panna för vidrigt mycket pengar.
Har även denna vecka lyckats tappa bort min plånbok, letat som en hysterisk idiot men till slut gav ja upp hoppet och fick spärra alla kort. 1 timma senare hittade ja ju såklart plånboken.
 
Sen så åker ja till jobbet idag lämnar amelia på förksolan och väl på jobbet där ja inte varit på tre veckor möts ja av kort på en liten kille, ljus, blomma och en bok som barnen får skriva i. En kille som nu inte finns längre och frågor som dykt upp bland barnen är, vad händer när man brinner?
 
Pannan, plånboken, bilbesiktning, trötta mornar kvällar nätter kan dra åt helvete!
 
 Barn ska inte dö.
 
Punkt

Dålig tradition

Då är de nytt år då! Började dagen i pulkabacken där Amelia lyckades med en liten vurpa lekte vidare men fram på em mådde hon inte bra. Så vi lyckades för andra året i rad pricka in att få åka till akuten med Amelia på nyårsafton. Konstaterade en lättare hjärnskakning men lilla hjärtat har fått i sig lite mat pch fått behålla den och nu sovit gott under tillsyn. Lagom skrapad i ansiktet mitt älskade lilla barn! 

Annars blev kvällen bra gästerna kom massa go mat å spel å när tolvslaget va över så va vi nog alla rätt trötta. Framför allt trött psykiskt, man hinner tänka en hel del när man hamnar på akuten mes sitt barn oxh en läkare kommer in och kollar skallen. 

Så nästa nyår vill ja inte vara med om nått tredje gångeb gillt utan nästa år ska ja INTE tillbringa på akuten! 

Nu ska vi sova gott och förhoppningsvis starta detta nya år på ett bra sätt när vi vaknar! 

Puss på er!