Göteborg

De blev en två underbara dagar i Göteborg men god mat,
Trevligt sällskap shopping och mys. 
Tyvärr så levde väl inte tågen upp till våra förväntningar, på vägen dit var det i alla fall i tid, men vi fick platser vid ett fönster som inte gick att stänga. Så lagom nerkylda och bedövande öron kom vi fram till Gbg. Hem däremot blev det värre. I Mellerud stannade tåget för att ett annat tåg stod och brann mellan Mellerud och Säffle. Det tålig två timmar innan de hade hittat chafförer till bussar som kunde komma och första bussen skulle bara de som reste vidare få ta. Men tack vare en snäll människa som stod på sig att vi skulle få åka med och en trött Louise med tårar innanför ögonen så kom vi med första bussen. Så mer än tre timmar senare var vi hemma. 
Amelia har fått så grymt mycket beröm, knappt ett knyst. Hon gallskrek dock när vi stod ute och väntade på bussen så fick många blickar av andra som säkert såg framför sig en bussresa med gallskrik. Men väl på bussen hördes ingenting från henne. Hon är allt för nöjd och för glad, och om inte Hok hade haft det humöret hade tårarna kommit.

Väl hemma, helt psykiskt slut i hjärnan tackar vi för denna helg ich lovar att inte åka tåg de närmsta åren! 
Heja bilen!! 




Statistik

De e spännande på ett sätt det här med blogg.. Har 99% av dagarna exakt liks många läsare! Ibland funderar ja på vilka jag berättar mina historier för..

Idag har varit en långt dag, började med långpromenad i solen! Sen åkte vi till kalenius och hämtade allt material till kransarna och sen körde ja igång.. 
Många timmar senare var ja klar och de saknades lite material så de två sista får ja göra på tor.

Imorgon ska ja på föräldraträff igen, ska bli kul att träffa alla små liv. Sen ska bi till krhamn och leverera kransar och hälsa på alexanders föräldrar en sväng. 

Fullt upp hela veckan, längtar tills på fre när vi sitter på tåget till Göteborg! Och hoppas för allt i världen att Amelia är nöjd och glad på tåget  



Långpromenad

så skönt!
Idag har vi tagit de hyfsat lugnt :) har varit och övat inför jul ovh sen när ja kom hem drog vi på gympaskorna och gick ut och gick. Vi tyckte de va konstigt att Amelia vaknade efter ett tag
Men när vi kom hem insåg vi att vi gått 1,3 min så inte konstigt att hon både han somna och vakna.
Nu blev de tacos och imorgon laddar vi för en ny promenad med bästa sällskapet 



Hemma

Måndag morgon, Amelia är lite sliten och har sovit sådär inatt. Mycket snor så idag blir de nog mest mys.
Ja ska även iväg och sjunga och öva inför julafton då de ska sjungas :)

Igår firades mamma på födelsedagen, alltid kul att träffa folk och äta go mat.

Nu blir de soffan och vänta på Alexander som är i krhamn



Söndag

Äntligen är det söndag!
Denna vecka har varit hemskt lång men äntligen är vi framme vid dagen som Alex kommer hem. Vi har massa kul att se fram emot denna vecka oxh de ska bli så himla mysigt! Längtar med varenda cell i kroppen tills vi går på Liseberg och bara njuter. 

Ja hoppas och trot att Amelia kommer fixa det galant men som vanligt nu så är ET bara att utgå från henne så löser sig allt! 

Klockan är 06:15 och ja ska försöka sova nån timme till! 



Pysseldag

Idag har varit en riktigt mysig dag. 
Mina gamla studiekamrater kom på besök och vi har pysslat och bakat i flera timmar. Sen avslutade vi dagen med en promenad och frisk luft. 
Nu hoppas ja på en natt med mycket sömn så ja och Amelia kan mysa och hitta på massa saker imorgon. 

Jag njuter av mitt liv varje dag och jag älskar att ja har så mycket kul att se fram emot och så många underbara människor runt omkring mig


Mina pompoms som ja gjorde till Amelias rum idag :)


Mys

Idag har varit en bra dag. Tjejerna var här ikväll på mys, jag har fixat lite julklappar, skönt att de äntligen börjar bli klart med det. Jag längtar till sön så min älskling kommer hem för nästa vecka har vi massa mysigt och roligt att göra! 



Kalender

Idag har varit en bra dag! 
Provat på att göra lakritsfudge, ringt massa dryga sega samtal, beställt material till kransar och gjort en julkalender till min fina sambo. 
Sen han ja en sväng till Skåre och tog en promenad med syrran oxh mamma.
Imorgon ska vi ta en långpromenad och sen kommer tjejerna hit! 


Kanske inte snyggast men gjord med kärlek ❤️


Julgodis

Klockan är två och Amelia är mätt! 
Nu är bara lilla detaljen kvar att ja ska somna om. Idag har varit en bra dag, vi har varit och träffat alla bebisar igen med föräldragruppen, väldigt kul att se och höra hur det gått för alla. Sen har jag bakat lite, så himla kul att dra igång med julgodis nu ovh massa nya roliga recept att prova!
Sen har jah hämtat ut dopinbjudan så har skrivit klart alla kuvert så nu är det bara att börja dela ut till alla Goa vänner och släktingar. 
Nu ska ja försöka sova så vi får något gjort imorgon också! 




Slut

Veckan är nu redan förbi! Denna gick med ett swich! Men de Goa är
Att nästa gång han kommer hem har vi inget planerat förutom en helg i Gbg på hotell med Liseberg och vänner. Detta är kanongött att de fram emot och samtidigt lite spännande att se hur de går med Amelia ovj allt men de blir säkert bra!

Vi har idag sovit länge (med lite matpauser) men ändå! Ja känner mig lite mer utvilad, käkat hos mamma och pappa och nu ska vi hem och pyssla och baka lite. Älskar kvällar när det inte är något bra på tv för då har man tid att göra så mycket annat...

Idag blir min krabat tre månader redan, det går så otroligt snabbt! Och ändå så härligt att vara här och nu och inte där och då.. Även om första tiden r hur bra som helst den med men nu känner vi Amelia, vet vad hon vill och menar oftast, amningen fungerar klockrent och vi vet att hon mår bra. Det är himla skönt ich en trygghet. 
Hon sover skiter äter och skrattar! 
Det är en nöjd unge! 


En dag där! Tänk så liten 😊

Lördag kväll

En sliten Louise laddad för middag med
Goa vännner. Det har varit fullt upp i veckan och skrutten har varit vaken en del på nätterna så är ögonen lite tunga. Så imorgon ska de bli gött med lite lugn och ro! 
Igår va vi hos Johanna Anders balter och jag fick håret fixat och sen go mat! 
Ikväll står vi för maten till vänner och de ska bli gött med en kall! 



Present

Förresten!!

Så här fint blev det i sovrummet med farsdags presenterna till Alexander!
Fotona är tagna av WWW.maifoto.se och det är självklart Alex och Amelia på korten 




Pepparkakor

Shit!! De e bara typ två veckor lvar tills första advent och vi ska till Gbg och gå
 På Liseberg.  I och med detta fick jag baka pepparkakor idag, det doftar lovley! 


Innan det så hade vi besök av två män från försäkringsbolag som hjälpte oss med alla möjliga sorters försäkringar så nu har vi fixat trixat och tecknat! 

Nu ligger vi alla tre i sängen och myser, imorgon bär de av till Kristinehamn och kiropraktorn samt Alex föräldrar, det ska bli väldans trevligt. Nu hoppas ja min stjärna somnar snart för det gör jag! 



Spruta

Idag kom dagen då Amelia fick sina första sprutor. Usch va de högg i mammahjärtat samtidigt som de e gött att ha klarat av de första gången. 
Så nu har vi en lite Halvledsen dam som kräver att man sitter prick stilla med henne i knät annars börjar hon skrika. Så vi blir i soffan ikväll.
Har även i em satt årets första pepparkaksdeg så nu ska de bakas när den vilat klart tills imorgon! 




Fars dag

Idag har varit en himla go dag.
10 grader varmt och sol gjorde att vi startade dagen med en timme på stan och shoppade lite snugga kläder till Amelia och lite annat smått och gott. 
Sen har vi åkt en tur till Skåre ovh käkat go mat, tagit en promenad och nu ska vi snart fika. Sen ska vi dra hem ich plocka iordning lite och lägga paket på alexanders säng, på hans första fars dag som pappa! 
Vi har en vecka framför oss med Amelias första spruta imorgon, försäkringsmöten, parkeringsavtal, sjukhusbesök, shit va tråkiga vuxensaker. Men ja ska också få håret fixat ich vi ska ha Goa vänner på mat på lör så vi har mycket att se fram emot. 

 

Min cooling i sina nya jeans och skjorta! 


Fullt upp

Imorgon eller idag är det väl så ser ja fram emot att inte ha något planerat. Jag ska baka, tvätta och plocka här hemma och de ska bli så gött. Vi har kört på full ös denna vecka ned att träffa folk och det är hue kul som helst men idag är det Amelia och jag. 
Igår hälsade vi på på universitetet och sen tull mamma och pappa. 
Klockan är 04:38 damen har spytt ner mig skete ner sig och ätit sig mätt. Så nu säger vi godnatt igen.. 




Babyrytmik

Idag har jag och min lilla Donna varit på Babyrytmik och de var riktigt kul art träffa alla barn och föräldrar. 

Efter det blev de en promenad i regnet och när vi kom hem däckade vi båda två i soffan.
Senare bar de av till mormor med syster ich kusin med tjej. Mysigt att få lite fika och tjöta. 
Ikväll har vi tagit de lugnt ich laddar för imotgon mät Carro Theo Malin och Annie kommer och ska pyssla. Senare på kvällen blir de krhamn! 

Promenad

Det här med att ha varit gravid och haft tanken att ja struntat lite i vad jag äter, det kommer ja inte göra med nästa barn.
Nu kämpar ja, kanske inte superduperbra med kosten men ja går och går och går. Idag blev de två promenader. Från den dagen Amelia föddes tills i lördags är de -15kg på
Vågen och jag har sex kilo kvar till min starvikt som jag hade när ja vägde in mig som nygravid. Men att komma tillbaka dit är bara ett delmål. Jag vill vara och bli en aktiv stark och effektiv morsa som orkar allt för min stjärna! 
Imorgon blir de åka till mormor, ons böir de pyssel på dagen med vänner och sedan krhamn ovh tjejmys
På kvällen, det behöver jag! Var längesedan jag träffade mina pumor.
Kärlek! 


Helgens twixcheescake recept taget från http://jennysmatblogg.damernasvarld.se




Infektion

Vi lägger en hyfsat bra vecka bakom oss. En vecka som bestått av vänner bakning familjer och penicillin. Satte in en ny p-stav i onsdags och den var tydligen inte välkommen åter till min kropp! Går nu på penicillin i hopp om att kroppen ska acceptera den men fortsätter svullnaden så får den ryka fram i veckan ( vilket jag tror de blir så). Så men en ond infekterad arm, en dotter som vi ror håller på att få tänder så känns de extra skönt att endast ha två inplanerade saker denna vecka! Tjejkväll och oysseldag med Anna och kayla. Alex har nu varit borta en timme och vi har redan hunnit med att byta blöja, spy över hela mamma och ätit! Nu är det bara en vecka kvar tills han kommer hem!




P-stav

Nu är de kört för syskon till Amelia inom de närmsta! P-staven sitter i sen två dagar tillbaka och armen är grymt svullen röd och varm så hoppas hoppas hoppas att se ska gå över så hag kan behålla den! Idag har varit en jättemysig dag när vi gått på Ikea, jag har sytt gardiner och gjort en fin vimpelgirlang (enligt mig själv alla fall). Bakat macarons ich haft besök av systrarna. Ikväll har vi haft de gött framför Beck ovh jag har julpysslat lite eftersom jag fick tips om en tävling gällande julkort. Amelia växer ovh blir stor! Redan elva veckor imorgon! Exakt nu dör elva veckor sedan hade vi precis kommit till förlossningen och vårt rum. Det känns märkligt, så nära men ändå så långt borta! Jag njuter varje dag  och älskar att vara mamma! 

För fyra år sedan idag flyttade hag ihop med Julia och gjorde oss redo för halloween fest! Tiden går fort och mycket har hänt sedan dess!