Tatuering å cellprov

Idag startade vi dagen med sovmorgon till 08:00. Iväg till Karlstad för att först hitta en säng som vi vill ha och de får nog bli en skitsnygg tempur säng för våra kroppar att vila oss på i framtiden.
Så förhoppningsvis är den beställd och klar till helgen. Sen snabbt in på sjukhuset för att ta nytt cellprov som ja gör en gång i halvåret pch sedan tillbaka till krhamn för att tatuera in Amelias namn. 
Efter de blev de lunch med Sofia och sedan en kväll i Alex stuga med go mat och trevligt sällskap som alltid. 

Nu laddar vi för en pysseldag hemma
Imorgon och sedan Göteborg och Liseberg två dagar i rad barnfria och fulla av energi! De ska bli lovley! 

Tack för mig 




P-stav - P-piller

I en veckan har ja nu käkat p-piller och varit utan min p-stav. Ja trodde inte att ja varit så påverkad av staven som ja faktiskt har varit. Idag har ja gråtit till dessertmästarna och tårarna kom av ren lycka när ja och Amelia busade bara för att hon finns och är min. Känslorna går upp å ner och med staven har ja nog alltid varit rätt så lam och tråkig när de gäller känslor. 
Underbart at bli me levande igen! 

Imorgon kommer mannen hem, äntligen. Mån ska ja tatuera mig och vi ska kika på ny säng. 
Idag har vi mest bara varit inne å lekt och kollat på simhopp. Regnet vräker ner och de e kallt, tur vi hann ut på em långpromenad innan regnet drog igång! 

Lycklig över min familj min underbara sambo och min älskade älskade dotter, lycklig över vårt hus, vårt liv och våra som ja tycker kloka beslut. 

Cirka fyra veckor kvar som mammaledig, sen börjar termin 5/7 Amelia börjar förskolan och tillsammans börjar vi ett helt nytt kapitel som familj. Å ja ber till Gud att ja fortsätter bra i skolan så allt bara flyter på och ja slipper göra om saker! 

Nu är klockan över 22 så dags att sova då min levande väckarklocka antagligen kommersen upp i sin säng 06:00 och dansa för mig för att det är dags att gå upp, men va gör de när hon är så förbaskat gulli!




Rutin

Denna vecka gör vi inte mycket men samtidigt något hela tiden för denna vecka startat vi nya rutiner. Detta har hittills resulterat i många tårar på mamma och dotter men nu dag fyra börjar vi båda få till detta. Hon har alltid behövt sova två gånger på dagen men senaste tiden varit omöjlig att läggs på kvällen så nu får hon sova rn gång efter lunch (som de sedan blir på förskolan också) och sedan har hon för fjärde kvällen i rad somnat mellan 20:00 -20:30. Detta resulterar i att ja får bra med tid för mig skälv på kvällen som ja inte haft på ett år snart och de känns lyxigt. Sen behöver vi ju inte nämna att hon vaknat runt sex dessa dagar. 

Köpte nya skor till henne idag inför förskolestart och de vore skönt för alla om hon började gå snart men de verkar som att hon inte har nån som helst lust med de! 

Imorgon kommer morbror och familj på fika sen blir de kd! 



Syster

det är tur att ja har världens bästa syster som kommer och busar med lillmonstret när mammans energi börjar ta slut. En fika i skärgården en tur på maxi lite mat i magen också gick denna dag med. 

Ja saknar Alex så himlans mycket, ska bli skönt i augusti när vi får flera veckor ledigt tillsammans. Eller ja då börjar Ju skolan men ja e ju hemma mycket ändå.



Örebro

Idag blev de en tur till Örebro med syster å dotter. Handlade massa kläder till monstret och faktiskt två klänningar till mig själv. Riktigt skön dag förutom att Amelia inte är på sitt bästa humör men de hoppas vi att hon är
Imorgon (jädra tänder). Inorgon ska vi va hemma och fixa och hoppas även få en tid på vårdcentralen så ja kan få lite penicillin mot mina utslag som ett tack från p-staven och dessa hormoner. 




Inflyttningsfest

De händer mycket hela tiden när Alex är hemma och de gör att veckorna går alldeles för fort. Nu är han i Norge igen och ska vara där till söndag kväll. 

Igår hade vi en magiskt rolig kväll med alla vänner i vårt fina hus. Svår för mammahjärtat att lämna lillmonstret men så välbehövligt för både mamma och pappa. 
Nu är de hon och ja igen så om nån har tråkigt denna vecka och vill ses så är de bara att höra av sig.





Kolmården

Vilken underbar dag de blev igår på Kolmården! Toppenväder och kanongoa barn och va mycket vi fick se! Medans grabbarna va på delfinshowen konstaterade ja och Sofia över en öl att vi gör de saker som vi drömt om nu.
Vi bor där vi bor i våra drömhus, möts upp på morgonen lite pirriga och åker på utflykt med våra barn hur häftigt är inte det!!

De som i alla fall ja drömt om att få ge mina barn i framtiden, ett hus en familj med utflyter och skoj där är vi nu! Även om ja tror att våra barn uppskattar de mer i framtiden men ändå!

Idag har vi grejat i huset och nu ikväll haft Alex föräldrar här. 
Ibland är de tur att ja har en barnmorska som svärmor för imorgon åker p-staven ut p.g.a massa problem som uppstått som hon listat ut att det är p-stavens fel. Så nu hoppas ja på att saker och ting blir bättre efter imorgon 😃






Fullt upp

Nu är ja lite dålig på att skriva här men de har att göra med att de e mycket annat att fixa med. Alex kom hem igår och idag har vi kört massa med grejer till tippen köpt massa grejer till huset och fixat och donat hör hemma.

Alemia håller på att få båda sina hörntänder, de första tänderna märkte vi inget på hennes humör eller tillstånd men de gör vi nu. Näsan och dreggel rinner och lite feber kommer då och då och hon får kämpa.

Imorgon bär de av till Kolmården där har ja inte varit på 24 år, nu lät ja allt gammal men de e sanning de! 




Effektiv

Idag blev de en riktigt bra dag! 
Började med västligt mycket gnäll men sedan ordnade de upp sig när brorsan kom. Jag fick måla ett rum i lugnt och ro och inhandla möbler och grejer så ja fick ordning på vardagsrummet på övervåningen. 
Sedan lät ja inte Amelia somna om en andra gång som hon rullar utan idag däckade hon totalt vid 20:00 så får se hur denna natten blir. Jag har i alla fall hunnit målat andra och slutgiltiga omgången där ja började idag samt även grundat ett till rum nu. Så jädra gött att få spela lite musik måla och va effektiv! 

Kaoset före i vardagsrummet 




Lite mer ording och reda, Amelia hjälper mig med att slänga ut alla dvd:er på golvet! 


Sömn

Amelia har en tendens att somna snabbt och sova bra när Alex är hemma. När han är i Norge får hennes mamma slita mellan 2-3 tinnsr per kväll för att lyckad söva monstret och sedan vakna flera gånger under natten. Detta resulterar i en mamma med väldigt lite tålamod.

Amelia börjar även nå en ålder där de krävs med stimulans och utmaningar så de blir nog underbart för henne att börja förskolan snart. Hon som älskar att ha nya människor och massa fölk i närheten. Ja som ensam räcker inte till lika bra längre blir väl lättare med nummer två som har någon att se upp till och leka lite med. 

Idag har ja varit hos mormor och morfar , tagit en långpromenad och hälsat på jobbet ich grejat i huset såklart. 

Snart börjar Skolan!! Hade inte pallat att vara hemma i ett halvt år till. Ja är alldeles för rastlös för det även om ja har 837167192 att göra hela tiden så räcker inte det för mig tydligen. Ja vill plugga jobba tjäna pengar och va förälder samtidigt! 



Plats

Idag har vi chillat i Alex stuga och sedan drog han till Norge. Han tar så otroligt mycket plats den där mannen, de e först när han åker som ja inser va tomt de blir. Saknar han förbannat mycket redan och det är ca 168 timmar kvar tills vi ses igen.

De e tur ja har Amelia! 


Händelserik vecka

Mycke har hänt den här veckan som gått. Vi har lämnar nycklar för både lägenhet ich farmor och farfars hus. Det har varit årsdag för farfars bortgång. Så nu är de så fint på hand grav! 
Vi hat kört gärnet i trädgården med att fixa till och såga två häckar tagit bort en stor syren rensat massor ich planterat.
Vi har umgåts och träffat vänner och familj varje dag! Så härligt att folk kommer och går i vårt underbara hus. 

Ja njuter så över att vi äntligen är här och att huset är så perfekt för oss.

Inorgon åker Alex tillbaka till Norge för åtta dagars arbete och ja börjar min vecka som ensam med Amelia.

Massa tid till att fixa och greja!




Underbara dagar

Idag startade ja dagen hos frisören där både färg och toppar fick sig rn omgång. Helt underbart då de va januari senast och så nöjd med min nya färg. 

Stefan Anna kayla Denise va hos oss sen och sen kom även Johan och Sofia och Gabriel och även Sophie! 

Grillat spelat krocket njuter och skrattar med alla barn som är toksociala och busar! Nu laddar vi för lite häng i trädgården imorgon och sedan säkert bad! 

Njuter varje ledig dag tillsammans med min familj och underbara vänner!