Påsk

Jisses va tiden flyger på nu. En otroligt härlig påskhelg är förbi, vi har umgåts med folk å släkt varje dag. Varit på 50-årskalas bjudit vänner på middag körde en tjejkväll med utgång i lördags å idag har vi varit ute hos Niels å Malin å kollat på när de åkt Cross ä fikat å vet ni vad!!!!
Jag vågade köra ett varv!! Ja hat aldrig kört varken Cross eller moppe innan så detta blev verkligen en grej av mod. Riktigt nära att vurpa men tig mig runt ett varv i skogen och lyckads både med koppling gas å broms! Så nu får ja noo köpa mig en Cross så
Ja kan va med å åka! 

Nu laddar vi för två dagar praktik sen skriva rapport å sen är
Även praktiken slut!




Ljus

Tänk va livet blir lättare när de blir vår och ljusare! De senaste dagarna och framförallt mornarna när min lilla chef har vaknat tidigt så har vi myst en stund men sen gått upp och de har känts gött att komma upp i tid för ja försöker ändå få en del saker gjort! Idag har jag bakar bullar, plockat och dammsugit hela huset. Städat och skurat hela uterummet och ställt ordning alla möbler gjort en kanongod söndagsmiddag tagit en promenad oxh klockan är bara sju typ snart åtta. 

Sådana här dagar lägger ja mig nöjd! Har även lyckats slipa och grundmåla vår stora garderob så nu börjar även de ta form. Har idag även fått hem en skänk som ja ska renovera å måla och hoppas att den står klar efter påsk! 

Köpte även lite vårblommor igåer så nu är flera rosbuskar planerade och det är
Fint både här och där! 

Efter några månader med låg energi har ja nog vaknat till liv tror ja, TACK våren! 


Premiärmiddag ute idag

04:00

Amelia har sedan hon föddes sovit ca 10 hela nätter skulle jag tro och varit extremt svårsövd på kvällen. Sen hon fick börja sova i sitt rum å sin säng så går läggningarna mycket bättre men hon är ju fortfarande vaken minst en gång per natt. Och nån några gånger i veckan så tycker hon de är lämpligt att gå upp mellan 04:00-05:00 typ som idag 04:00.

Det som jag tröstar mig med dessa dagar är att när de i framtiden förhoppningsvis kommer ett syskon så kan de omöjligt vara vaken lika mycket som Amelia eftersom då måste den ju vara vaken hela nätterna i så fall. Så jag hoppas och tröstar mig med att om
Nästa barn är vaken lika mycket så vet ja att jag/vi  fixar det men hoppas innerligt att den kommer sova mera! 

Vår

Nu är våren här, ett tydligt tecken på detta är att jag varit allergisk senaste veckan. Fullt ös just ju, går bra med praktiken och imorgon ska ha prova på förskoleklassen. Amelia har fått ytterligare en släng av förkylning som är riktigt taskig med hosta än en gång. Alex är tillbaka i Norge och i helgen hade va de lyx med 30-årsfest för Charlie där jag innan fick åka till Johanna på salongen och få både make och hår iordning medans ja smuttade på ett glas vin, de e lyx de.

Söndagen spenderades i Karlstad då syrran kommit hem från Mexico och helt plötsligt är måndagen här igen. När denna veckan är gjord kan ja börja andas ut lite granna känner ja då är de bara fyra dagar nästa vwcka och två dagar veckan därpå så är min praktik slut och jag har jobbat gratis förhoppningsvis för sista gången i mitt liv. 




Helg

Gu va gött med helg! Så känner man inte så ofta när man pluggar men nu när ja har vfu så kan ja lova att den var efterlängtad! Min vfu går jättebra, trivs med barn å personal så dessa veckor kommer nog gå snabbt och det hoppas ja lite på också. Vill dra igång med nästa projekt i skolan.

Förövrigt så va ja på en kanonkosert igår med Lisa Nilsson. En barndomsidol och nu fick ja äntligen se henne live och på kanonpriser dessutom. Idag blev en heldag med mamma pappa å Martin där vi shoppat och umgåts. Martin är med till krhamn så ikväll har ja passat på att städa och tvätta så har han busat med Amelia.
Imorgon kommer Alex hem och en ny vecka drar snart igång!