Vfu

Första dagen på min vfu gjord å dessa veckor hoppas ja och tror ja kommer gå snabbt. Go personal å härliga barn så hoppas att både Amelia å ja håller oss friska så ja fixar detta! Dag 1/21 gjord!

Imorgon slutar ja tidigt så då ska ja ha lite sportlovskul här hemma å sen kommer nig brorsan en sväng. 

Dags att sova å ladda för en dag till




Dagarna rusar

Detta blev en kanonvecka! Mån morgon va ka äntligen till frisören å fick mitt hår färgat och det blev kanonbra, sen rullade ja å pappa till Sthlm, hämtade upp hultan i Västerås. Blev sthlm hos brorsan mån tis ons å kollade in världscupen i pararellslalom å åt massa go mat! Sen har vi grejat hemma,
Börjat riva ut i källaren så nu är det projektet igång. 
Ikväll överraskade ja å Fia våra män med barnvakt och trerätters på puben.
De behövs ibland! Nu ska ja ladda för sista helgen innan praktiken drar igång! Ilorgon blir de kalas i Kumla å sen får vädret och energin bestämma vad som händer! 


Vi hade även grillpreniär idag




Fredag

Denna vecka blev tuffare än vs ja trodde. Detta arbetet som skulle in var inte att leka med men det är ju bara början på denna terminen så det är väl bara att börja vänja sig. Idag blev det i alla fall äntligen klart och det innebär att ja får "ledigt" nästa vecka. Börjar veckan med frisörbesök och sen Stockholm och världscupen. Om ja längtar!!! Amelia har varit på 1 1/2rs kontroll där hon fick spruta i armen utan att jag ens märkte de. Vi har det gött hon ich jag. Fick även hem den nya snygga vagnen idag, den kommer bli perfekt till våren och sommarens resor!   



swish

Just nu rusar tiden förbi och de gör mig inte allt för mycket faktiskt. Förra veckan hade ja och alex en kanonvecka som avslutades med en fantastisk kryssning och jag längtar verkligen tills nästa gång! lördagskvällen spenderades ute på dansgolvet med sophie! Söndagen bjöd på strålande sol så de fick bli kläder på och amelia i pulkan till lekparken med en kaffe termos.
Idag har amelia sovit i sin säng och sitt rum i en hel vecka, orden bara sprutar ur henne, klocka, häst, sitta här sitta där, visserligen vaknar hon ju oftast på natten å då hämtar vi henne men två hela nätter har hon sovit där. Känner mig nästan som en ny människa!
Idag gjordes sista gruppredovisningen för denna terminen, nu väntar en rapport som ska skrivas tills nästavecka 5 veckors vfu och examensarbete, denna terminen kommer ruuuusa!
 
Nu ska ja dra igång rapporten så ja kan få lite ledigt nästa vecka, imorgon blir amelia 1 ½ år och det är dags för kontroll och sprutor, hoppas hon slipper febern!
 
 
 

Bra helg

En riktigt bra helg är förbi där de blev tacomys med Elin å Astin i fredag. I lördags åkte ja till kd och lämnade Amelia, sen blev de gymmet och utgång med Sophie och Astin! Söndagen blev en mysdag hemma med mamma pappa å julia som kom med Amelia och vi lagade go mat!

Idag har ja varit i skolan och skrivit grupparbete, bra pass på gymmet och nu ladda för ny dag med grupparbete imorgon.

Ett stort steg har vi tagit idag, Amelia ligger i sin säng i sitt rum och sover, helt plötsligt klipptes navelsträngen lite mer och mammahjärtat gråter och skriker stoppa tiden! Men samtidigt så otroligt rolig tid nu med alla nya ord och hennes utveckling! 



Världens bästa

Jag har världens bästa vänner jag å så är det med det!

En fundering också, Amelia älskar ju telefoner och varje gång ska hon börja prata med Siri, hon lyckas ringa upp folk, men till min fundering! De senaste ca 10 gångerna är det min farfars mobil hon på något sätt ringer upp ovh ingen annan! 

Han blev allt en perfekt skyddsängel och trots att han varit borta i 1 1/2 år och aldrig hann träffa Amelia så finns han ju tydligen ändå att nå i telefonen!



 

Ett år

För ett år sedan skrev ja den där lilla lappen, lilla lilla papperslappen som bidrog till art vi idag bor i vårt drömhus och har gjort det i snart sju månader. Jag blir bara mer och mer kär i huset och våra tankar och planer för det. Att snart få uppleva våren här känns helt underbart!
Nu i två kommande dagar är de låååånga dagar på skolan imorgon går ja till sex så som tur är kan Amelias farmor hämta på förskolan, lillskrutten får långa dagar men på torsdag är vi lediga.

Ta vara på varandra och ta hand om varandra, visa kärlek till den du älskar skratta med den som gör dig glad och gör det där lilla extra som kan göra någons dag!