Alex hemma

Så nu ät han hemma min man och veckan från h*lvete tog slut äntligen! Idag har vi tagit en tur till Arvika ich firat kayla lite som har fyllt år och sen städat städat städat för mäklaren ringde imorse och sa att ett par vill komma redan på ons för att de är så intresserade. Jisses så spännande nervöst och stressigt de blev nu så! Så imorgon står vi i skurhinken. 

På ons drar vi till stockholm och brorsan! Ska bli så gött och bara vara och bo på hotell och ha lite lyx! 

Sen är de påsk! 

Vägning imorgon! Nervöst som vanligt, går ju såklart kanonbra gör Alex så hoppas på en hyfsad siffra imorgon ja med men vi får se! 




långa dagar

vet inte riktigt va de e för dagar denna vecka men alla känns väldigt långa. skönt att det är fredag imorgon då Lina och Anton kommer hit så vi kan gå på barnmässan en sväng. riktigt dryg dag idag när jag inte får vänad mig bort från amelia utan ett gallskrik, tror de kan va lite tänder på G och hon ska ha min totala uppmärksamhet så idag har hon suttit fastklistrad på höften nästan hela dagen förutom när jag fick i mig lite lunch då hon satt brevid och skrek.
inte likt henne att va grinig så nått är de ju!
de e väl just de som e lite nackel att va själv i så många dygn i rad att börjar veckan segt så är de väldigt långt kvar tills man kan ta igen de och att de finns en till som kan bära, mata trösta på kvällarna framförallt då ja själv e väldigt trött men så är de!
 
imorgon kommer antagligen vårt hem ut på hemnet! känns rätt läskigt och samtisigt pirrigt för de avgör hur mycket pengar vi får till möbler och allt annat kul som vi vill handal till huset. Möbler till uterummet altanen och en grill står överst och en soffa vore ju bra också! ska bli riktigt spännane att de vad den går för.
 
förövrigt så går dieten bra jag följer den till punkt och pricka och ja ser fram emot att ställa mig på vågen på tisdag igen och se vad som hänt då.
 
Längtar tills nästa vecka då vår lilla familj kör en spontanare i stockholm med hotell och massa gött. Ska bli kul att hälsa på brorsan och vi hoppas på bra väder så vi kan glida runt och ha de gött! vi borde väl spara pengar egentligen men en måste unnä sä sörrni!
 
nu ska ja krypa till kojs och njuta av sömn i några timmar (förhoppningsvis)
 
 
Dagens mest spelade låt (förutom babblarna) = Ring i dina klockor - peter lemarc
 
 
 

intensiv vecka

förra veckan blev verkligen en intensiv och rolig vecka. Mån - möte på banken och fick allt klart där, Tis - besiktning av huset och de e så otroligt mysigt att gå runt där inne och veta att här ska vi bo. Ons- skriva kontrakt på banken i krhamn, Tor- städa städa städa, Fre- fotografering av lägenheten fre em- död i soffan. Så nu känns de rätt så gött att denna vecka har ja bara planerat att umgås med vänner och köra på med mat och träning. 
 
Dieten fungerar väldans bra faktiskt även om vi får lite dippdagar då coh då så är de ju värt de. Alex kör han nu med och de e dags för mig att väga mig imorgon och de e nervöst, första veckan tappade jag 2,7 men då var ja ute och gick varje dag och förra veckan hade vi fullt upp med så mycket annat så promenaderna kom tyvärr åt sidan. Men så länge ja tappat mer än 1 kg är ja nöjd för då får jag en ny siffra på vågen. de går åt mycket kaffe vatten kött och kvarg men de e underbart när byxorna sitter slappare och slappare. 
 
Nu ska ja försöka mig på att göra mitt första egna mönster på bokvikning så jag slipper köpa och beställa av andra, detta kan nog ta tid men ja hoppas de blir bra såklart =) så kan folk få beställa vilket motiv som helst sen. Roligt att det har ramlat in lite beställningar här och där. Kul att pyssla och sätta händerna i något.
 
lång inlägg = amelia sover 
 
 

Husägare!!

Äntligen kom dagen! Igår va vi med på besiktning av huset i ca tre timmar med ett näst intill felfritt protokoll och idag satt vi på banken ich skrev kontrakt! 
15 juni flyttar vi in på över 330kvm haha shit! De första som slog mig var att oj va huset kommer bli stort när sista barnet flyttar ut och samtidigt ska vi njuta i många år tills dess! 
Sjävklart har vi myst hos våra blivande grannar med underbara söta finaste Gabriel och hans föräldrar! Tänkt!! Till sommaren kan vi ta ett glas rose njuta av sommaren och ha nära till varandra. 

Nu så städar städar städar vi för fotografen kommer hit på fre morgon för att fota vår lägenhet och sen ät de ut på hemmet med den! Nu är de bara att hoppas på så högt bud som möjligt! 

Flera tusen tillbaka på skatten, vi fortsätter på vågen och glider vidare i lycka i våra liv i min lilla familj! 


Vårt hus från och med 15 juni! 

Mangen

Helt underbar solig dag med klarblå himmel. Spenderades i stugan med Amelia Julia Martin och Bågge. Grillat vid sjön, spelat spel och ätit kött! 

Femte dagen på dieten och efter två dagar med fruktansvärd socker abstinens har denna dagen varit mycket bättre och ja känner mig väldigt mycket lugnare. Ska bli fruktansvärt spännande att ställa sig på vågen på tis och se va som hänt på en vecka.

Idag har ja och mannen i mitt liv varit vi i 4 år! 





Trött

Nästan ingen sömn blev de inatt tack vare en mindre glad dotter. Fm kaffe och stadspromenad med Carro och Theo. Em har varit lugnt, badat Amelia och hört på hennes vackra gnäll.

Nu sover hon jag har duschat och lagt mig i en nybäddad säng! 
Detta böir nog en bra natt!




Diet och vår

Eftersom att ja knappt ammar längre, bara instort sett morgon och kväll så har ja nu startat en diet för att testa kroppen lite. En god vän har kört samma diet och gjort en makalös häftig resa så ja hoppas att ja klarar av att ge de samma chans. Dukan Dieten heter den och jag har gått in i fas ett som innebär endast protein i 7 dygn! Vatten kött fisk fågel och ägg. De ska bli spännande att ställa sig på vågen nästa vecka och se vad som hänt. Idag har ja tagit två långpromenader totalt 15,5 km effektiv gång och igår hade ja en härlig dag med lina och Anton där de också blev två promenader massa gött prat och även en kaffe hos Fia. 
Trött i benen ska ja nu vila i några timmar för imorgon kommer Caroline och Theo! Vad skulle ja göra utan alla underbara vänner när ja är hemma! Tur ja träffar någon varje dag att umgås med så ja inte fastnar helt i bebisspråket. 


Coolingen och sötnosen Anton från igår! 




Aviga Maria

Igår va vi i stugan och fällde lite träd
Och Amelia gjorde premiär i pulkan.
Kalla frusna trötta åkte vi hem och ja gjorde mig iordning för Mia skäringer! 
Mamma julia och ja hade toppenplatser och vilken jädra show! 
Hur sjukt bra som helst!
Nu är de söndag vi har fått en natt med riktigt bra sömn och nu är
Vi i bilen till krhamn och Johan och Sofia och sen Alex förldrar. Sen åker mannen imorgon igen och ja har sju dygn framför mig tillsammans med Amelia. Denna vecka tror ja vi tar
Premiär i badhuset 😊




Solstrålar

Otroligt bra dag! En långpromenad i solen som avslutades med en glass på hagatorget i solen. Myser pratar njuter hemma. För en stund sedan tog Alexander Amelia och åkte, de skulle hitta på något. Första gången de åker själv och ja blir kvar hemma. Har fortfarande bara varit ifrån henne två timmar så ikväll kommer de nog bli rekord! 

Jag ska dricka te, vila, njuta över livet och bara vara jag! 




Muskelsena

Nästan sedan Amelia föddes hAr ja ju haft ont i en handled. Nu tog ja tag i saker och va på vårdcentralen igår. Fick dyra kortison sprutor och remiss :( kommer smärtan tillbaka om tre fyra veckor när kortisonet släpper blir de operation och de känns ju mindre kul. 

Veckan är framme vid mitten redan, vi njuter i solen med promenader och massa prat sambon pcj jag! Och vi ungås såklart med Thomsen och Johan nu när männen äntligen är lediga samtidigt! 

Puss