Tiden går

Shit vad tiden går snabbt. Det har hunnit vara helg med mest myspys med sambon och pyssel här hemma. Dagen idag har varit spännande och rolig. Första dagen på min vfu är gjord och jag kommer få fem roliga snabba veckor och det känns toppen. Massa Goa barn och Goa pedagoger så detta blir kalasbra! 

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och ladda inför ny dag 

helg

underbart med denna helg, visserligen är vi båda snuviga och lagom förkylda men vad gör det när det är helg. vi har redan hunnit varit i Arvika en natt och umgåts med stefan och anna och självklart stjärnan själv kayla och izor. nu står mannen i köket och lagar mat och ja slöar och tar en kall farmför datorn och ser till så att allt är i sin ordning med papper och grejer inför vfu som börjar på måndag. ska bli så roligt att dra igång och få lära känna masssa nya barn.
Denna vecka har gått åt till tenta och pyssel här hemma samt mycket bra klipp på stan. Nu har jag köpt så mycket roligt och en ny höstjacka men framförallt pyssel. Så i år ska jag snart dra igång med julkorten så att de är klara så snart som möjligt för att sedan kunna unna mig tid till bakande av julgodis och massa julgott när väl det närmar sig och såklart göra kransar till högt och lågt.
 
Nu är jag laddad inför vfu inför höst och inför jul  (första julklappen är kirrad) så nu jädrar är jag redo!
 
Men jag längtar tillbaka till new york också
 
l

Snor och pyssel

Idag började jag dagen klockan sju med att besiktiga bilen, med glimten i ögat fick jag ett blankt papper trots inte helt ok bromsar men men pappret är blank. Fortsatte dagen till biblioteket på studiebesök och sedan landade hela arbetslaget i mitt kök med pyssel överallt. Musikpåsar memory flanosgor lattjo lajban lådor och jag vet inte allt vad vi har gjort idag. Sean hamnade jag vid datorn, skrev klart halva tentan, får väl se om jag behåller den så även efter informationen i skolan imorgon. Nu är det enormt snorigt och hostigt så hoppas att detta är slutet på förkylningsperioden min 

bakslag

efter kanondagar i Stockholm med toppenväder, shopping, otroligt god mat och toppensällskap sitter jag nu i soffan och är totalt genomförkyld igen. näsan rinner, nyser hela tiden och spränger i öron och bihålor. nu är det lugn och ro och tystnad som gäller idag för mig för att ladda för en vecka med tentaskrivande och viktiga dagar i skolan innan vfu:n drar igång om en vecka imorgon.
 
jag vill inte vara sjuk
 
 

Stockholm

På tåget Mot Stockholm och solen strålar oss varma! Ska bli så gött och glida runt i andra butiker en annan stad bo på finhotell och äta hotellfrukost! Dags att njuta 




Glasögonorm

Skönt att synen inte blivit sämre senaste året! Samma styrka ett tag till ;) nu väntar ja på att mannen kommer hem så vi kan njuta av helg och vackert väder. 

ännu närmare

så då var två till ämnen klara för dagen och för delkursen. nu är det ladda för nästa vecka och tenta och de ska bli gött. sen är det 5 veckors praktik med glädje och sen är vi helt plötsligt framme i november. denna hösten kommer gå fort. nu sitter jag här och njuter av en öl och längtar tills att mannen kommer hem imorgon och att vi sitter på tåget till Stockholm för två dagar med shopping och mys med brorsan och sjävlkart hotellfrukost!! men först ska morgondagen gå med besök hos optiker och fix och trix på stan.
 
Jag njuter av livet!
 

Dans och musik

Då har jag avklarat dans och musik lektionerna för denna delkursen och laddar nu i för litteratur och matematik imorgon. Om en och en halv vecka är det vfu som gäller och det ska bli riktigt gött att fä mysa med undvara barn igen. 
Annars så njuter jag här hemma och njuter av att studera, jag tycker det är kul!! 

En underbar helg



Denna helgen har varit toppen. Började med en heldag i stugan med att sätta lökar i jorden, putsa berg och köra motorsåg. Sen kom lördagen med r inflyttningspartaj och jag hade  så otroligt roligt,. Är så tacksam över alla Goa underbara vänner vi har. 
Idag har dagen spenderats i skolan och efter skolan har jag suttit framför datorn och gjort tankekartor inför nästa veckas tenta och laddat för veckans två examinationer så nu är jag riktigt laddad och taggad för att beta av ytligare examinationer. 
Imorgon och på ons är det skola, torsdag kommer mannen hem och fre drar vi till Stockholm och min käre bror. 

Just de! I lördags hade jag och Manne 2 1/2 år tillsammans och 1 år som förlovade! De e starten på en lång historia det 






Ledig dag

Så du har min lediga dag gått och jag har spenderat dagen med att äta glass och rostade mackor och bara tittat på tv. Nu känner jag mig bättre och rösten börjar hitta tillbaka! Så nu är jag redo för skolan imorgon och fest till helgen 




Feber

Det var nog så igår att kroppen inte orkade. Idag har rösten försvunnit, febern krypit sig på och orken är helt borta. Detta innebär att en det blev en extremt lång dag i skolan med redovisning inom matematik och sedan läst saga inför klassen med en väsande krasslig röst. Väl hemma sova sova sova vaken lite nu och snart sova sova sova.. Sååå trött vill ha mannen hemma 




En dag att glömma

Dåligt humör, konstig i kroppen, trött och allmänt fel. Jag ska sova och välkomna en ny dag.


Ännu en vecka

Denna vecka har varit en bra vecka med träning som gjort att jag är inne på min 3:e dag med träningsvärk. Har jobbat i helgen och varit på lite show och umgåtts med familjen. Laddad inför skola och musik imorgon och laddar för inflyttningspartaj nästa helg. Nu myser vi med söndagsmys och har de gött


Tjejvärk och fotbollsskor

Härlig tjejvärk som gör att jag sover dåligt och mår riktigt kasst men men det är ju bara att bita ihop. Förmiddagen har spenderats på Uni med föreläsning i matematik, lagom skoj. Sen har jag vilat och varit med syrran och köpt mina livs första fotbollsskor :) nu är det bar soffan ich sängen som gäller och hoppas på att få mer sömn inatt


Skola

Jag är inne i ett Stim där jag fixar och trixar rensar och mixtrar och det nog för att hösten är på g jag jag njuter. Jag älskar hösten och älskar tiden, njuter av att vara igång med skolan och få beta av lite mer av min utbildning. Få starta en 4 veckor praktik snart och mysa och lära mig ännu mer om och med alla dess Goa barn! Jag går rätt utbildning för mig och allt är bara så j*vla gött! Jag älskar att vara 25 och känna att stora bitar och stress av olika slag bara faller bort och jag njuter av att leva och må bra!

Shit vad jag älskar allt och mår så välldans bra, men sån är jag (just nu)


Ny vecka

Nu är snart måndagen förbi och helgen som spenderades i lugn och ro i stuga då ont i halsen och förkylning har varit hos oss båda. Så skönt att komma upp dit och bara andas in lugnet. Väl hemma så är jag i rensar tagen, så nu står två stora Ikea kassar fulla med kläder som inte ska ta plats i min garderob mer, det känns så skönt. Nu är det att tokladda för skolan för nu finns det att läsa om man säger så.